vagelis81 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον για μενα το παρακατω προβλημα δεν εχει εξηγηση.Το ολο θεμα εχει να κανει με ενα controller xbox360 για pc.Απο την ημερα που το αγορασα δουλευε κανονικα.Καποια στιγμη παρουσιασε βλαβη.Και για να γινω πιο συγκεκριμενος μετα απο καποιο format που εκανα δε το αναγνωριζε ο υπολογιστης μου.Δηλαδη ενω το εβαζα στο usb εκανε ενα περιεργο θορυβο και δε το αναγνωριζε.Το παω λοιπον πισω στο καταστημα απ οπου το αγορασα ,το δοκιμαζουν και δουλευε ΚΑΝΟΝΙΚΑ (το ειδα κι εγω).Το θεμα ειναι οτι στο δικο μου υπολογιστη το προβλημα παραμενει και επισης να σας πω οτι οποιαδηποτε αλλη συσκευη usb που συνδεω στον υπολογιστη μου δουλευει κανονικα.Τι πραγμα ειναι αυτο δε μπορω να καταλαβω.Εσεις τι λετε;
x_revenge Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 πρεπει να κατευασεις κατι drivers νομιζω απ'το microsoft.com αφου τα εγκαταστησεις θα πρεπει να δουλευει κανονικα...
vagelis81 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το εκανα φιλε μου.Κανενα αποτελεσμα.Δε μπορω να καταλαβω
mihachris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις δοκιμάσει στις πίσω θύρες usb. Κι εγώ πιο παλιά είχα πάθει κάτι παρόμοιο καθώς το pc δεν έβλεπε μια usb συσκευή στις μπροστινές θύρες, ενώ όταν το έβαλα πίσω δούλεψε κανονικά..
vagelis81 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Το εκανα φιλε μου .Το εβαλα εκει αλλα τιποτα.Και να σας πω και το πιο φοβερο.Το προβλημα αυτο παρουσιαζεται μονο οταν βαλω το gamepad στο δικο μου υπολογιστη ή του αδερφου μου..Οπου αλλου και να το βαλω δουλευει κανονικα.Σημερα ηταν η δευτερη φορα που το δοκιμασα σε δευτερο υπολογιστη εκτος απο τον δικο μου η του αδερφου μου και δουλεψε αψογα.Δε μπορω να καταλαβω.Δεν εχει λογικη
xhack3rjn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Αν πέρασες σπασμένα Win Xp SP3 γιαυτό έχεις πρόβλημα. Μόνο μέσω ίντερνετ αυτόματα βρίσκει drivers και μόνο αν ήταν ενσωματωμένο το SP3. Αλλιώς θες φορματ και Win Xp με ενσωματωμένο το SP3.
Sir Pretender Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μου λες: όταν το συνδέεις στο PC σου και σταματούν να εμφανίζονται τα διάφορα μηνυματάκια κάτω δεξιά στην οθόνη, για πήγαινε στη "Διαχείριση Εργασιών" (δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου", "Ιδιότητες", καρτέλα "Υλικό") και δες αν στο βγάζει ως "άγνωστη συσκευή USB" με ένα ερωτηματικό δίπλα...
vagelis81 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον φιλε Sir Pretender.Πρεπει να σου πω οτι οταν το βαζω στη usb θυρα δεν εμφανιζεται κανενα μηνυμα και επισης ο ηχος που ακουγεται δεν ειναι ο κλασσικος που ακουγεται οταν συνδεεται μια συσκεβυ usb στον υπολογιστη.Τωρα οσο γι αυτο που ρωτας κοιταξα στη διαχειρηση συσκευων και εχει "αλλεσ συσκευες με ερωτηματικο και επισης απο κατω xbox360 wireless receiver for windows και απο κατω αγνωστη συσκευη παλι με ερωτηματικο και τα δυο.Να πω ακομα οτι το δοκιμασα σε υπολογιστη με windows xp service pack 2 και δουλευει κανονικα.
xhack3rjn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εσύ ποιο λειτουργικό έχεις? Και με ποιο servise pack? Και στο λέω επειδή έχει ένας φίλος το συγκεκριμένο controller και είχε το ίδιο πρόβλημα. Τελικά η λύση ήταν αυτή που σου είπα. Αν έχεις vista ή 7 πάω πάσο, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.
vagelis81 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Απ την αρχη οπως σας ειπα,το προβλημα υπαρχει σε 2 υπολογιστες στον δικο μου και στου αδερφου μου (στο ιδιο σπιτι).Ο δικος μου εχει windows xp με service pack 3 πλεον (μετα απο windows update) και ο αδερφος μου windows 7.Ν α σας πω τη προσωπικη μνου γνωμη πανω στο θεμα σχετικα δηλαδη με το τι πιστευω για τη λυση του προβληματος:Η βλαβη δεν εχει να κανει με το τι windows εχει το καθε pc.Και το λεω αυτο γιατι το gamepad δοκιμαστηκε και δουλεψε σε υπολογιστες με windows xp service pack 2 η 3.Oποτε θεωρω οτι καπου αλλου κολλαει το πραγμα.Σκεφτηκα κατι ακομα το οποιο μπορει να ειναι εντελως παλαβο.Το μοναδικο στοιχειο που συνδεει τους 2 υπολογιστες πλεον ειναι το ρευμα (αφου και οι 2 ειναι στο ιδιο σπιτι).Μηπως ,μηπως λεω υπαρχει χαμηλη ταση και δε μπορει να το σηκωσει το pc.Δε ξερω ρε παιδια αν σας φαινεται ηληθιο παντως το σκεφτηκε και καποιος αλλος.Μυστηρια πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.