Προς το περιεχόμενο

Ξέρει κανείς για το 11111.gr ή για το shoptoit.gr

John20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ξέρει κανείς οτιδήποτε για το (ηλεκτρονικό κατάστημα) 1111.gr ή για το shoptoit.gr

(2 ιστοσελίδες ίδιες)?

Έχει κάνει κάποιος οποιαδήποτε συναλλαγή με αυτό το κατάστημα?

Είναι αξιόπιστο?

Λειτουργεί?

Ενδιαφέρομαι για κάποιο προιόν που έχουν, πήρα σήμερα το απόγευμα τηλέφωνο στην εταιρία για κάποιες διευκρινίσεις και δεν απαντάει κανείς...μου φάνηκε λίγο περίεργο.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Στην Επικοινωνία λένε ότι είναι στην Π. Πατρών Γερμανού 38 (γεραμνού λένε βασικά )!!!

..

Έχουν και 801 νούμερο για επικοινωνία.

Αν δεν έχουν κλείσει, πιθανότατα είναι πραγματικό κατάστημα που έχει και OnLine Shop, και το τηλέφωνο προφανώς το απαντάνε μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας του πραγματικού καταστήματος.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δοκίμασε να πάρεις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Πάντως το site έχει 120bit ssl μέσω της geotrust , χρησιμοποιεί API τραπεζών για συναλλαγές με κάρτες, και γενικά φαίνεται σοβαρή δουλειά..

Αγόρασε με αντικαταβολή για να τους δοκιμάσεις μερικές φορές, ή ακόμα καλύτερα πήγαινε από εκεί (αν είσαι Θεσ/νίκη) για να τους δεις από κοντά..

Δημοσ.

δεν ξερω αν το μαγαζι ειναι αξιοπιστο αλλα επιβεβαιωνω την φυσικη υποσταση του μαγαζιού.το χω παρατηρησει εδω σαλονικα (π.π γερμανού) καθοτι μου χαν κανει εντυπωση οι ασσοι.

εγω λεω να ξαναπαρεις ενα τηλ.

αν θες στειλε μου με πμ τι θες να αγορασεις και να παω να τσεκαρω από κοντά αν φυσικα δεν εισαι θεσσαλονικη και εσύ:P

Δημοσ.

Και αξιόπιστο να είναι, και φυσική υπόσταση να έχει, από μια γρήγορη "βόλτα" στο site τους βλέπω τα ίδια gadgets που βρίσκεις 30% (και βάλε) φτηνότερα στα γνωστά κινέζικα. Εκτός αν χρειάζεσαι κατεπειγόντως ρολόι-κινητό ή spy camera, οπότε δεν περιμένεις να έρθει από Χονγκ Κονγκ σε περισσότερες μέρες αλλά με λιγότερα χρήματα.

Δημοσ.

Παιδία εγώ πάντως έχω βρεί ενα καλό eshop που έχω ψωνίσει κανα 2 φορές και έχω μείνει ευχαριστημένος.το σηγκεκριμένο έχει και κατάστημα στην έδεσσα (το είδα απο το group που έχουν στο facebook).Την πρώτη φορά παράγκειλα μια κάμερα σε μπρελόκ και την δεύτερη φορά ενα μικροακουστικό που έχουν για τις εξετάσεις που έγραφα. Αυτο που μου άρεσε είναι οτι την δεύτερη φορά τους έκανα κατάθεση σε λογαριασμό και μου δώσαν δωρεάν μεταφορά και μου κόψαν και 10 ευρώ.

Το site τους ειναι αυτό δείτε το: http://www.bigsales.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...