deadwar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας. Εχω ενα καταστημα με στρωματα και θα ηθελα καποιο προγραμμα στα ελληνικα ετσι ωστε να γραφω ραντεβου ή εργασιες που εχω να κανω και να εχει υπενθυμιση ειτε με ηχο ειτε με προειδοποιηση πχ 2 μερες πριν. Υπαρχει κατι τετοιο; Ευχαριστω για τον χρονο σας
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Αν τυχόν έχεις εγκατεστημένο το Microsoft Outlook, μπορείς να το κάνεις μέσω αυτού.
kfyros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Calendar έχει και το Outlook express και το Outlook και το Windows Live Mail (windows vista - windows 7) Μπορεί να δημιουργείς ραντεβού στο Calendar ή tasks . Εγώ κυρίως δημιουργώ ραντεβού (appointments) , και καταχωρώ και ραντεβού , γιορτές - γενέθλια - επετείους - δουλειές που πρέπει να κάνω - εισπράξεις - πληρωμές κλπ. Κάθε νέο ραντεβού - task που φτιάχνεις μπορείς να του ορίζεις reminder όποτε θέλεις εσύ μέσα από λίστα επιλογών (από 1 λεπτό πριν μέχρι όσο θέλεις πχ. 9 μήνες πριν). Κάνω και συγχρονισμό στο κινητό μου (όλες οι εταιρίες πλέον έχουν λογισμικό που συγχρονίζει με διάφορες desktop εφαρμογές), και η υπενθύμιση βγαίνει στο κινητό. Το ίδιο και όλες οι επαφές - τηλέφωνα - διευθύνσεις που υπάρχουν έτσι και στο desktop και στο κινητό κλπ.
gfilippas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Στο Microsoft Outlook, που λογικά θα το έχεις ήδη, θα βρεις την προσωπική σου γραμματέα ανέξοδα. Είναι όλα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.