Προς το περιεχόμενο

temps amd 4200+ stock

nikos1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τον συγκεκριμενο cpu και οταν κανει καπιες λειτουργιες πχ: 3 client l2 η temps φτανουν 55 βαθμους ειναι λογικες ??

• Moderators
Δημοσ.

Ναι.

Οτιδηποτε κατω απο τους 60-65 βαθμους ειναι οκ.

Ισως αν αλλαζες παστα, φυσαγες για τυχον σκονες τη ψυκτρα και τον ανεμιστηρα της, και τη ξανατοποθετουσες, οι θερμοκρασιες να χαμηλωσουν. Αλλα και στους 55 βαθμους δε τρεχει κατι...

Δημοσ.
Ναι.

Οτιδηποτε κατω απο τους 60-65 βαθμους ειναι οκ.

Ισως αν αλλαζες παστα, φυσαγες για τυχον σκονες τη ψυκτρα και τον ανεμιστηρα της, και τη ξανατοποθετουσες, οι θερμοκρασιες να χαμηλωσουν. Αλλα και στους 55 βαθμους δε τρεχει κατι...

καινουργια παστα εχει και καθαρη η ψυχτρα.......ειναι της μαμας του ^^57 εφτασε και αρχησε τα κολιματα.

• Moderators
Δημοσ.

Κατεβασε το OCCT και κανε ενα Linpack τεστ. Παραλληλα βλεπε και τη θερμοκρασια με καποιο προγραμμα (π.χ. Everest) και πες μας τις θερμοκρασιες του καθε πυρηνα και της CPU μετα απο περιπου 15 λεπτα στρεσαρισματος.

Δημοσ.
Κατεβασε το OCCT και κανε ενα Linpack τεστ. Παραλληλα βλεπε και τη θερμοκρασια με καποιο προγραμμα (π.χ. Everest) και πες μας τις θερμοκρασιες του καθε πυρηνα και της CPU μετα απο περιπου 15 λεπτα στρεσαρισματος.

65 εφτασε ο ενας και 67 ο αλλος πυρηνας.... τωρα κατεβασα ταση cpu απο bios να δω αν θα εχω καποια διαφορα αν και στο cpu-z μου δειχνη οτι εχει 1.55 ενο απο bios το εβαλα 1.50

• Moderators
Δημοσ.

Μην κατεβασεις τη ταση, μπορει να αποσταθεροποιηθει το συστημα.

65 και 67 δεν ειναι τραγικα, αλλα ειναι υψηλα.

Κανε μια επανατοποθετηση της ψυκτρας.

Δημοσ.

κατεβασα την ταση εχει μπουταρι κανονικα και στο occt max temp και στους δυο πυρηνες εφτασε 58 πολυ καλυτερα.θα αφησω ετσι την ταση να δω κατα ποσο θα ειναι stable με την χρηση που θα του κανω :-)

Δημοσ.

Πολλά δεν είναι 1.5V;

Εγώ τον 4400+ τον έχω 1.25V και είναι σταθερότατος με βαθμούς κάτω από 55 με stock cooler! :-)

Δημοσ.
Πολλά δεν είναι 1.5V;

Εγώ τον 4400+ τον έχω 1.25V και είναι σταθερότατος με βαθμούς κάτω από 55 με stock cooler! :-)

1.15 ειναι απο bios δεν το εγραψα σωστα πριν......παντος το βλεπω να καλυτερα τωρα απο temps ελπειζω να μην κανε τπτ restart εξετιας τασης

Δημοσ.
Τέσταρέ τον με κανένα Orthos για να είσαι σίγουρος.Μπορεί να 1.15V να είναι λίγα.

20 λεπτα orthos δεν εβγαλε error και max temps 51 καλα δεν ειναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...