vagpap Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Και με τον MPC-HC 32bit τα ίδια κάνει; Yeap! Σαν 64bit gpu driver bug κάνει.Δοκίμασε και με kmplayer. Και εμένα προς τα εκεί πηγαίνει το μυαλό μου, μιας και το παθαίνει και σε άλλα ultra-high-bitrate samples που έχω, παρόλο που έχω δοκιμάσει κάμποσες εκδόσεις του driver. Θα δοκιμάσω τόσο με KMPlayer όσο και με πιο down-to-earth bitrates να δω αν κάνει τα ίδια και θα επανέλθω.
liopyr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εγω να ρωτησω κατι ασχετο για να μην ανοιγω θεμα τσαμπα... ??? :-D:-D Νοικιασμενη ταινια απο Dvd Club τη βαζω στο pc σε 20" οθονη ( της υπογραφης ) και μου τη δειχνει σε χαλια αναλυση... Δοκιμασα με σχεδον ολα τα προγραμματα αλλα τπτ... Τη δοκιμασαμε και σε dvd player σε tv και επαιξε πολυ καλα... Χμμ... Το δισκακι φταιει ή ο player του pc isως χρειαζεται καμια ρυθμιση.. Τι λετε... Η σχετικά υψηλή ανάλυση του monitor φταίει σε σχέση με την σχετικά χαμηλή που δίνει το dvd. Στην Tv είναι λιγότερο εμφανές προφανώς γιατί η ανάλυση της Tv είναι μικρότερη από αυτή του monitor, και μεγαλώνει λογικά και η απόσταση που βλέπεις.
vagpap Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Επανέρχομαι στο θέμα μου. Με KMPlayer παίζει το video κανονικά, με cpu κοντά στο 40% (δεν ξέρω αν υποστηρίζει DXVA ή/και πως το ενεργοποιείς, αλλά παίζει). Anyway, θα δείξει στην πορεία, απλά είχα απορία. Μπορεί και να κρατήσω στο τέλος τον KM.
alexis333 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Οπως τα λες liopyr πρεπει να ειναι.... Γι'αυτο και μεις θα τα κατεβαζουμε σε 720p αντι να νοικιαζουμε απο dvd club για να γουσταρουμε ....:-D:-D
liopyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ε, ναι, αν και (έστω) νοικιασμένο blu ray δισκάκι σε σωστή >=42άρα είναι άλλη απόλαυση. ;p
alexis333 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ε, ναι, αν και (έστω) νοικιασμένο blu ray δισκάκι σε σωστή >=42άρα είναι άλλη απόλαυση. ;p Ετσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.