Προς το περιεχόμενο

Πώληση μεταχειρισμένου scooter

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πάτε στο κεπ.

Εσύ έχεις μαζί σου ταυτότητα και άδεια της μηχανής.

Ο αγοραστής έχει ταυτότητα και εκκαθαριστικό.

Κάνετε τι χαρτιά θα σας ζητήσουν εκεί.

Επιπλέον, κάνετε από μια υπεύθυνη δήλωση, εσύ ότι "πουλάω στον τάδε το τάδε μηχανάκι στην τιμή των τάδε ευρώ (βάλε ότι τιμή θες)", ο αγοραστής "αγόρασα από τον τάδε το τάδε μπλα μπλα".

Σου δίνει τα λεφτά, ανταλλάσσετε τις δηλώσεις, αφήνετε στο κεπ τα χαρτιά, και έτοιμοι. Ο αγοραστης θα πάρει μια φωτοτυπία της άδειας να κυκλοφορεί, μαζί με την υπεύθυνη δήλωσή σου, προσωρινά μέχρι να βγει η νέα άδεια.

Εσύ τα λεφτά δεν τα δηλώνεις πουθενά, ούτε τα φορολογείσαι. Μικρό υποθέτω είναι.

Μην ξεχάσεις να τηλεφωνήσεις και να διακόψεις την ασφάλειά σου.

συγνωμη για την επαναφορα του θεματος

μια διευκρινηση αν γνωριζετε ..

"Ο αγοραστής έχει ταυτότητα και εκκαθαριστικό."

εγω προσωπικα δεν εργαζομαι.πρεπει να παω στην εφορια κ να βγαλω εκκαθαριστικο η γινετε κ χωρις αυτο η μεταβιβαση ?

Δημοσ.
Σόρρυ που το επαναφέρω, αλλά επειδή έχω κάτι παρόμοιο...

Αυτή η λίστα του ΚΕΠ που αναφέρθηκε με το πόσο πληρώνεις ανά κατηγορία κυβικών, είναι προφανώς ανεξάρτητη από αυτά που θα πληρώσεις στην τράπεζα έτσι;Δηλαδή, για ένα 50ρι σκούτερ που θέλω εγώ, με βλέπω να μου πηγαίνει δωρεάν στα ΚΕΠ και κανα σαραντάρι στην τράπεζα;Καλά τα λέω;Η τράπεζα είναι ο μόνος τρόπος;

Για 50 κυβικά, πας Τροχαια όχι ΚΕΠ :-)

---------- Προσθήκη στις 22:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:30 ----------

;3688965']συγνωμη για την επαναφορα του θεματος

μια διευκρινηση αν γνωριζετε ..

"Ο αγοραστής έχει ταυτότητα και εκκαθαριστικό."

εγω προσωπικα δεν εργαζομαι.πρεπει να παω στην εφορια κ να βγαλω εκκαθαριστικο η γινετε κ χωρις αυτο η μεταβιβαση ?

Επειδη ψαχνομαι και γω για την αγορα δικυκλου ως 125 cc απ οσο εμαθα/εψαξα/ρωτησα αρκει απλα το ΑΦΜ σου..!:rolleyes:

Αν δεν εχεις και εισαι ενηλικος,πας στην αρμοδια Δ.Ο.Υ. της περιοχης σου,στο τμήμα μητρωων,με την αστυνομικη ταυτοτητα σου,αιτούμενος την έκδοση Αριθμου Φορολογικού Μητρώου !!!

Δημοσ.

το παραδοξο ειναι οτι στο 50αρη κοιτανε αριθμο πλαισιου κτλ ενω απο 50και πανω πας στα κεπ και κλεμμενο να ναι θα το μαθεις στο κτεο και αν..

Δημοσ.
το παραδοξο ειναι οτι στο 50αρη κοιτανε αριθμο πλαισιου κτλ ενω απο 50και πανω πας στα κεπ και κλεμμενο να ναι θα το μαθεις στο κτεο και αν..

ελ ντε !!! συμφωνω σ αυτο !!! :-(

ισως επειδη τα 50ρια παπια που χουν απομεινει ειναι Τ50 C50 GLX και τετοια οποτε εχουν μια ΧΥΖ αξια ας πουμε κ ισως τα πουλανε ετσι ενω τα αλλα τα σπανε πιστευω σε ανταλλακτικα:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...