Giambas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2003 Γειά χαρά σε όλους σας!! Βασικά θα ήθελα να με συχορεσεται για τα ορθογραφικα μου λαθοι αλλα τα ελληνικα τα ξεχασα :crazy: :crazy:Το θεμα ομως ειναι οτι ξεχασα και τα Αγγλικα...Υπαρχει προβλημα ή εγω το εχω μονο? Τον τελευταιο καιρο κανω μικρες προσπαθειες να γραφω εκει που πρεπει Ελληνικα και εκει που πρεπει Αγγλικα και παρατηρω οτι μου ειναι πολυ δυσκολο :confused: Kai meta bebea leo oti afou kano doulia kai etsi den gam....e!!!! Ti lete....etsi einai?????
theobabis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Κοιτα σα λογικος ανθρωπος που ειμαι αντε να δεχθω το "συχορεσεται" και το "λαθοι". Aλλα οταν μου γραφεις το bebaia ως bebea, το douleia ως doulia και το gam....ai ως gam....e, ε τοτε με συγχωρεις φιλε μου αλλα εισαι επιεικως απαραδεκτος...
sniper_206 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Symfwnw apolyta i apolytws an thelete me to filo i filtato Theobabi
Giambas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Diladi pos protimas na ta blepeis??????? giati mi mou peis oti thelis kai greeklish kai orthografia.Gia tis paratirisis sou gia ta ellhnika mou sinfono... tora to na me diorthonis gia ta greeklish mou signomi file mou alla eisai kai esy ligo aparadektos Ektos bebea an kai bgike greeklish gramatikh kai den to ksera
theobabis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δηλαδη θες να μου πεις οτι γραφεις greeklish χωρις να χρησιμοποιεις ως αναφορα το νεο λεξικο του μπαμπινιωτη το: "babiniwtis in greeklish"?????????? Διπλά απαραδεκτος(dipla aparadektos)!!!!!!!!
HWOARANG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 ola tha pane kala.prepei na exeis ypomoni file mou
Giambas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Του Τριανταφυλλιδη τη γραμματικη εχω...Κανει......χεχεχεχε..Και οσο για υπομονη θα βρεθει
theobabis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 xαιρομαι που εγινε κατανοητο οτι ο λογος υπαρξης των κειμενων μου ηταν καθαρα ψυχαγωγικος...
wraeththu Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Πάντως υπάρχουν δύο "σχολές" greeklish. Η ηχητική και η οπτική απεικόνιση και φυσικά συνδυασμός των δύο. ;-ρ
Thanasis_a Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Ego to paratirisa auto prin 4 xronia... Mporei na ginei megalo problima kai kalutera na tou doseis prosoxi... c'est la vie!!! Bonsoir!!
pyro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 egw pou eimai dyslektikos apla 0a thn kanw me elafra phdhmatakia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.