Προς το περιεχόμενο

διαγραφή αποτελέσματος με το ονόμα μου από τα αποτελέσματα της google

ssk32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους,

είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum σας και σε forum γενικότερα..

Θα ήθελα αν μπορείται αν με κατατοπίσετε στο εξής ρπόβλημα που αντιμετωπίζω με τη google..

πληκτρολογώντας το όνομα μου στη google εμφανίζεται και ένα αποτέλεσμα που δε θα ήθελα να υφίσταται. επικοινώνησα με την ιστοσελίδα στην οποία ήταν αναρτημένο και οι άνθωποι πολύ εξυπηρετικοί μου είπαν οτι θα το κατεβάσουν το περιεχόμενο, όπως και έγινε. παρόλα αυτά όμως συνεχίζει να εμφανίζεται στα αποτελέμστα η συγκεκριμένη αναφορά στο όνομά μου αν και επιλέγοντας την πράγματι δεν εμφανίζεται το κείμενο στο οποίο περιλαμβανόταν το όνομα μου από τη στιγμή μου που διεγράφη από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.μου είπαν οτι έχει να κάνει με την google και πως το έχει προσωρινά αποθηκέυσει και πως κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί αλλά κανείς δεν ξέρει πότε. θα ήταν εύκολο να μου πείτε πως θα μπορούσε να διαγραφεί αυτό το αποτέλεσμα;γνωρίζετε κάποιο τρόπο;

Δημοσ.

Απλά πρέπει να περιμένεις, να διαβάσει πάλι το google τη σελίδα τους και να αφαιρέσει το όνομα σου. Αυτό μπορεί να πάρει από ώρες μέχρι μήνες, ανάλογα με το πόσο "επισκέψιμη" είναι η σελίδα.

Δημοσ.

υπάρχει αυτη η σελίδα, οπου υποβάλλεις το αίτημα για διαγραφή

(δηλαδή να ξαναπεράσει το google robot απο εκει και να την δει αλλαγμένη, οπως ειναι σήμερα)

https://www.google.com/webmasters/tools/removals

(θελει login με ενα google account για να μπεις).

Το πότε θα ικανοποιηθεί το αίτημα.. δεν ξέρω.

Αν νομιζεις οτι αργούνε, και ειναι τόσο σοβαρό το θέμα σου, επικοινωνεις κατευθειαν (e-mail) με την google.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις πότε θα κάνει update η Google. Πήγαινε στο link που έδωσε ο random. Το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές. Μάλιστα τη 2η φορά ικανοποίησαν το αίτημα μου σε 2 μέρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...