Προς το περιεχόμενο

Tatsunoko Vs Capcom. Wii

rebellion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1452606.JPG

[ame]

[/ame]

Το Tatsunoko Vs. Capcom: Ultimate All-Stars φέρνει αντιμέτωπους τους πιο διάσημους χαρακτήρες από τον κόσμο της Capcom με τους ήρωες των κινουμένων σχεδίων της θρυλικής Tatsunoko Production. Μέσα από την 30ετή ιστορία της Capcom, έχουν επιλεχθεί χαρακτήρες όπως οι Ryu και Chun-Li από το Street Fighter, ο Morrigan από το Darkstalkers και ο Mega Man Volnutt από το Mega Man Legends. Η Tatsunoko, με 50 σχεδόν χρόνια κορυφαίας πορείας στο χώρο του γιαπωνέζικου anime (κινούμενα σχέδια) αντιπροσωπεύεται από χαρακτήρες όπως οι Ken the Eagle και Jun the Swan από το Science Ninja Team Gatchaman (γνωστό στη Β. Αμερική ως η Μάχη των Πλανητών ή G-Force), τον πολεμιστή Casshan και τον κωμικό ήρωα δράσης Yatterman No. 1. Συνολικά, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε πάνω από 20 πολύχρωμους και πασίγνωστους χαρακτήρες για επικές ομαδικές μάχες 2 με 2.

Το gameplay συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τα πιο δυνατά στοιχεία από το Street Fighter και προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς VS. και θα συνεπάρει τους παίκτες κάνοντας τα δάχτυλά τους να πάρουν φωτιά από την πρώτη στιγμή!

Το Tatsunoko Vs. Capcom: Ultimate All-Stars είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μάχης σχεδιασμένο για παίκτες κάθε επιπέδου. Οι παίκτες πρέπει να δημιουργήσουν την αγαπημένη τους ομάδα αποτελούμενη από 2 χαρακτήρες που θα επιλέξουν εναλλάσσοντας μεταξύ τους ανά πάσα στιγμή σε κάθε αγώνα. Οι αρχάριοι παίκτες θα εκτιμήσουν τα λαμπερά γραφικά και τα απλουστευμένα κοντρόλ μάχης 4 κουμπιών. Από την άλλη, οι σκληροπυρηνικοί φανς των παιχνιδιών μάχης της Capcom θα απολαύσουν το απίστευτο βάθος του παιχνιδιού, εξαπολύοντας τρομακτικά Aerial Rave combos και μοναδικά Variable Assists, πανέμορφα Hyper Combos και άλλους συνδυασμούς που συνδυάζουν τις δυνατότητες και των 2 μελών της ομάδας τους προκαλώντας καταστροφές τεραστίων διαστάσεων.

Το Tatsunoko Vs. Capcom: Ultimate All-Stars είναι η νέα έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το Δεκέμβριο του 2008 σε αίθουσες arcades και το Wii. Η Capcom έχει προσθέσει νέα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτήρων Frank West και Tekkaman Blade αλλά αναμένονται και άλλες προσθήκες τόσο από την Capcom όσο και από την Tatsunoko. Θα προσφέρονται επίσης μοναδικές δυνατότητες online παιχνιδιού. Το Tatsunoko Vs. Capcom: Ultimate All-Stars θα είναι συμβατό με πλήθος διαφορετικών χειριστηρίων της Nintendo όπως τα Wii Remote και Nunchuk, το Classic Controller, το GameCube Controller, αλλά και διάφορα άλλα χειριστήρια τρίτων κατασκευαστών σχεδιασμένα για Wii.

Χαρακτηριστικά

* Περισσότεροι από 20 χαρακτήρες: Capcom: Ryu, Chun-Li (Street Fighter), Batsu (Rival Schools), Alex (Street Fighter III), Morrigan (Darkstalkers), Soki (Onimusha: Dawn of Dreams), Mega Man Volnutt (Mega Man Legends), Roll (Mega Man), Saki (Quiz Nanairo Dreams), Viewtiful Joe, PTX-40A (Lost Planet), Frank West (Dead Rising) και πολλοί άλλοι... Tatsunoko: Ken the Eagle, Jun the Swan (Science Ninja Team Gatchaman), Yatterman No. 1, Doronjo (Yatterman), Casshan, Tekkaman, Tekkaman Blade, Polimar, Karas, Ippatsuman and Gold Lightan κ.α.

* Ομαδικές μάχες 2 ατόμων: Οι παίκτες μπορούν να σχηματίσουν τη δική τους ιδανική ομάδα, να χρησιμοποιήσουν Assist Attacks και τα ειδικά χτυπήματα του κάθε χαρακτήρα ώστε να δημιουργήσουν το προσωπικό τους μοναδικό στυλ μάχης.

* Χειρισμός 4 κουμπιών: Ο εύκολος χειρισμός με συνδυασμούς 4 κουμπιών ανοίγει στους νέους παίκτες όλες τις δυνατότητες του gameplay με γνωστές κινήσεις και combos.

* Gameplay με βάθος: Αφού εξοικειωθούν με τα βασικά, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πιο εξειδικευμένους χειρισμούς μέσα στο παιχνίδι όπως Aerial Rave combos, Delayed Hyper Combos, αμυντικές κινήσεις Mega Crash, επιθετικές κινήσεις Assault καθώς και το προχωρημένο Baroque combo.

* Γρήγορη δράση & τεράστιες επιθέσεις: Κάθε χαρακτήρας έχει μια μοναδική γκάμα κινήσεων, συμπεριλαμβανομένων των θεαματικών Hyper Combos τα οποία κατακλύζουν την οθόνη με εντυπωσιακά και ολέθρια αποτελέσματα.

* Τρισδιάστατοι χαρακτήρες, gameplay μάχης 2D: Όπως και με το Street Fighter IV, το Tatsunoko Vs. Capcom: Ultimate All-Stars συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λαμπερούς, λεπτομερείς τρισδιάστατους χαρακτήρες που μάχονται στο γνώριμο και κλασικό δισδιάστατο στυλ 2D.

http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/N...-Stars-Wii.htm

tatsunoko-vs-capcom-ultimate-all-stars-20090604060123203_640w.jpg

tatsunoko-vs-capcom-ultimate-all-stars-20100107041609673_640w.jpg

tatsunoko-vs-capcom-ultimate-all-stars-20100107041611782_640w.jpg

tatsunoko-vs-capcom-ultimate-all-stars-20091013113555170_640w.jpg

tatsunoko-vs-capcom-ultimate-all-stars-20091013113559701_640w.jpg

tatsunoko-vs-capcom-ultimate-all-stars-20090702115412274_640w.jpg

[ame]http://www.gametrailers.com/video/review-tatsunoko-vs/61293[/ame]

Δημοσ.

Αυτο το παιχνιδι απλα τα σπαει. Δεν εχω σταματησει ποτε να παιζω το Marvel VS capcom 2 και SNK vs Capcom 2 και αυτο ερχεται να δεσει το γλυκο ετσι οπως πρεπει. Το εχω απο το "θειο" βεβαια αλλα καποια στιγμη θα το χτυπησω και original φυσικα.

Δημοσ.
Αυτο το παιχνιδι απλα τα σπαει. Δεν εχω σταματησει ποτε να παιζω το Marvel VS capcom 2 και SNK vs Capcom 2 και αυτο ερχεται να δεσει το γλυκο ετσι οπως πρεπει. Το εχω απο το "θειο" βεβαια αλλα καποια στιγμη θα το χτυπησω και original φυσικα.

εχει απιστευτες κινησεις!!!!!11

Δημοσ.

Το μονο Wii παιχνιδι που "ζηλευω".

Φυσικα λογω απιστευτου cast.

Ειμαι αρρωστος με το G-Force/B.O.T.P (παλια καλη κρατικη τηλεοραση...περασμενα μεγαλεια...)

Δημοσ.

Δεν ειναι τα ιδια παιχνιδια. Σκεψου πως ειναι το Marvel VS capcom η αλλο αντιστοιχο εντελως crazy συστημα μαχης και θα καταλαβεις πως ειναι και αυτο. Γενικα σαν παιχνιδια ειναι ισαξια και το καθενα για δικους του λογους.

Δημοσ.
σε σχεση με το sf4 πώς το βλεπετε αληθεια?

Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, είναι λίγο διαφορετικό στυλ... Αν το θεωρήσεις ως μετεξέλιξη του Marvel vs. Capcom θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Είναι το ίδιο fast-paced, με πολλά combos, αν και προσωπικά μου φάνηκε ελαφρώς λιγότερο βαθύ από τα MvC.

Βέβαια, προσωπικά έπαιξα απλώς 4-5 μάχες το καλοκαίρι στην gamescom με αντίπαλο έναν Ολλανδό συνάδελφο που απλώς πάταγε ότι έβρισκε, οπότε δεν έχω σφαιρική άποψη (το καλό όμως είναι πως έπαιζα με joystick, που όσο να'ναι είναι διαφορετική εμπειρία).

Για αυτό για πιο αναλυτικές απόψεις υπάρχει πιο σχετικός από εμένα...;)

//Το χρειαζόταν πάντως ένα τέτοιο παιχνιδάκι το Wii και απορώ πως μέχρι τώρα δεν είχε γίνει -σοβαρή- προσπάθεια για fighting games (το Smash Bros. δεν το μετράω, είναι άλλο στυλ...)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το tastunoko vs capcom υπαρχει σε καταστημα ε3ωτερικου σε τιμη 21 euro,οποιος ενδιαφερεται ασ μου στειλει pm,οποιος το εχει ασ αφησει και fc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...