Hanshiro Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι ρωτάτε άσχετα και περιμένετε απάντηση σε εντελώς άσχετα; δεν ειναι καλυτερα να ρωτήσεις πχ. "γινεται να κατεβάσω χωρις περιορισμους απο το Χ σαιτ' date=' χωρις να πληρώσω μία;" ;[/quote'] Παίρνοντας την πάσα από το post του random προς άλλο μέλους του insomnia, αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα Θέλω να φτιάξω ομάδα σε ένα online παιχνίδι manager το οποίο προϋποθέτει να φτιάξεις ομάδα στη χώρα που μένεις Μένω Ελλάδα, όμως θέλω να φτιάξω ομάδα στην Κύπρο Υπάρχει κάποιος κυπριακός proxy server στον οποίο μπορώ να μπω και να κάνω αυτή τη δουλειά; Και επίσης πως ακριβώς γίνεται αυτό; Γράφεις το url του proxy και σε αυτό έχει μια γραμμή αναζήτησης στην οποία πληκτρολογείς το όνομα της σελίδας που θες να μπεις και στην οποία φαίνεται πλέον πως μπαίνεις από άλλη χώρα; Ή αλλάζεις πχ της ρυθμίσεις του browser σου με κάποιον τρόπο και μπαίνεις κανονικά σε σελίδες αλλά φαίνεται πως μπαίνεις από το εξωτερικό; Ευχαριστώ
random Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 O ενας τρόπος ειναι να πας σε σαιτς που δημοσιεύουν free proxy lists, και να ψαξεις μονος σου ποια βρισκονται στη Κύπρο. Not cool. Θεωρητικά* υπάρχει και άλλος τρόπος, με το TOR, οπου θα του δηλώσεις να σε συνδέει με μονο με συγκεκριμένα nodes (ονομαστικά, που εχεις βρει οτι βρισκονται σε συγκεκριμένη χώρα), ή με μονο με nodes συγκεκριμένης χώρας. εδώ εξηγει, ειτε με το node name, ειτε με το fingerprint: για να φιλτράρει συγκεκριμενη χώρα, νομίζω γραφεις : ExitNodes {cy} StrictNodes 1 ------------------------------------------------------ ** Όμως, στην πράξη, αυτο που ζητάς εσύ, δηλ, να φαίνεσαι σαν Κύπριος, εχει επιπλέον δυσκολία: αν υπάρχουν, θα ειναι ελάχιστα τα κυπριακά TOR nodes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.