grimpr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Κατέχω την ιδιαιτερότητα του Prescience. .Και ναι κυρίες και κύριοι έχει τον intel fever.. P.S and kind offtopic: grimpr?? igpu?εσύ?τι έχω χάσει? ή λόγο purpose/value/money?
Teisos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Για τις ετοιμες συνθεσεις το ξερω, δουλευοντας σε pc service για λιγο, αλλα τα λεφτα δεν ειναι δικα μου και κουραζομαι τωρα να αλλαζω κοσμοθεωριες. Με τις συγκεκριμενες απαιτησεις, παω πολυ κοντα στο συστημα του dropsreef. Μα ρε π0υστη να δωσει 250€ σ'αυτην την οθονη; Το συστημα που ειχε δει ηταν αυτο το σιχαμα. Κατέχω την ιδιαιτερότητα του Prescience. τι να λεμε τωρα.. Α, amd και αν τον θελει, αλλιως παιρνει τον 750 με τι μητρικη αν επιτρεπετε και 4650.. Be my guest! Δε θα σκασω κιολας. Παντως το οτι το προβλεψες και προτεινες κατι που δε σε αντιπροσωπευει με απογοητευσε μαν. Εκτος αν σε εκφραζει ο 530, το οποιο βεβαια και παλι με απογοητευει :rolleyes: Σοβαρα τωρα τι παιζει με την περιπτωση του 530; Αυτο ή η συνθεση με τον 620;
Dropsreef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 για τις απαιτησεις που εχει δηλαδη 23΄΄ lcd-tv monitor δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι φθηνοτερο και ταυτοχρονα καλυτερο!γνωμη μου ειναι αυτη!δεν ξερω οτι επιλεξεις εσυ!παντως την παραγγελια μπορεις να την κανεις απο το σπιτι σου μεσα απο την σελιδα του πλαισιου πληρωνοντας με αντικαταβολη χωρις επιπλεον επιβαρυνση!επειδη ειχες αναφερει πως μενεις βολο για αυτο το αναφερω! οσο για τον amd το μονο που θα σου αναφερω ειναι το εξης!οτι θα μπορει να αναβαθμισει οταν ερθει εκεινη η ωρα και αν ποτε χρειαστει βαση της χρησης που κανει στους εξαπυρηνους επεξεργαστες της amd χωρις να σκασει ενα καρο λεφτα!
Teisos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 για τις απαιτησεις που εχει δηλαδη 23΄΄ lcd-tv monitor δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι φθηνοτερο και ταυτοχρονα καλυτερο!γνωμη μου ειναι αυτη!δεν ξερω οτι επιλεξεις εσυ!παντως την παραγγελια μπορεις να την κανεις απο το σπιτι σου μεσα απο την σελιδα του πλαισιου πληρωνοντας με αντικαταβολη χωρις επιπλεον επιβαρυνση!επειδη ειχες αναφερει πως μενεις βολο για αυτο το αναφερω! Οκ dropsreef σε ευχαριστω αρκετα! Οι οποιες ενστασεις μου ειναι στο γιατι να παρει μονιτορ με τιβι, οχι στο μονιτορ το ιδιο. Το οτι μπορουν να τα φερουν και στο βολο χωρις χρεωση, δεν το ηξερα, το ομολογω.
Dropsreef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Οκ dropsreef σε ευχαριστω αρκετα!Οι οποιες ενστασεις μου ειναι στο γιατι να παρει μονιτορ με τιβι, οχι στο μονιτορ το ιδιο. Το οτι μπορουν να τα φερουν και στο βολο χωρις χρεωση, δεν το ηξερα, το ομολογω. εθεσες καποιες προυποθεσεις για το συστηματακι σου,εθεσες ενα συγκεκριμενο budget και συμφωνα με αυτα εκανα μια συνθεση!δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις man! οσο για τους τροπους πληρωμης και παραδοσης ριξε μια ματια εδω
profi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις man! Εντάξει δεν σε ευχαρίστησε κ πολύ...απλά αρκετά just kiddin!τα χώρεσες όλα πάντως! @grimpr,αγχώθηκα προς στιγμή Κορυφή στο "σύστημα" του multirama είναι η περιγραφή όπου μόνο ο Intel επεξεργαστής αναφέρεται με ονοματεπώνυμο,κ η gpu!επίσης ακόμα πιο όμορφη η αναλυτική περιγραφή...γουρούνι στο σακί!
papaniki Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τα γραφικα που προσφερουν οι i3 και οι i5 οι καινουριοι ειναι καλα?δεν αναφερομαι για παιχνιδια κυριως...γενικα με ποια καρτα μπορει να τα συγκρινει καποιος?του i5 εχουν καλυτερα ρολογια απ'οτι εχω δει. ασχετο:τι εχουν παθει ολοι με τα intel μηχανηματα?δεν το λεω για σποντα ή για να τσακωθω με καποιον.δεν υποστηριζω intel απλα βλεπω 100 προτασεις amd και 2 intel μηχανηματα (τροπος του λεγειν).γιαυτο ρωτάω...
grimpr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 No money, no honey. Θέλεις Intel για να καλύψεις τα κενά σου; θα πληρώσεις. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=pp1yKZsP6Tw[/ame][ame] [/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.