Teisos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ δε θέλουμε συγκεκριμένα χρώματα, δεν είμαστε ρατσιστές . Το pc είναι για την πλέον light all around χρήση, με surfing, msn, office να ειναι κυρίαρχα. Τρίχες δηλαδή. Παίγνια στάνταρντ δεν έπαιζε καθώς ήταν με lenovo 5αετίας, και δε νομίζω να αλλάξει κάτι τώρα. Κλασσικά είδε κάτι multirama, απιστευτη προσφορα, εχει και 1TB σκληρο, θα το πάρω σου λέω, τους κλέβω Θελουμε 23άρι μόνιτορ αν μπορουμε, και ...1TB για αποθήκευση. Θεέ μου, τι μούφες μόνιτορ βλέπουμε τώρα τελευταία; Αν έβγαινε αυτό σε μεγαλύτερο.. Τα άλλα επαφύονται σε εσάς, καθώς τα φθηνά AMD δεν τα κατέχω καθόλου. Θέλουμα απ'όόλα με τα 800€ μαξ που δίνει. Ποντίκια, ηχεία τα πάντα και συναρμολόγηση γιατί με τα νεύρα που έχω μέσα στην εξεταστική, απλά δεν έχω υπομονή. Το άλλο θέμα είναι ότι είμαι βόλο, το οποίο σημαίνει e-shop - φέιλ. Παίζει να πεταχτώ λάρισα όμως, ίδωμεν. Εγώ αν θα βρίσκω κάτι που ξεχωρίζει για το value του θα το πετάω. Υ.Γ. Α, κουτί μάλλον σ'αυτό, καθώς το συμπαθώ πάρα πολύ.
elise Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 οθονες : http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=95CD1612CCC12640BA9938081DA9505F&pa=4BD6FE9E0023DF4C903F20B665A6D6BD http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168073&u=SAMSUNG-SYNCMASTER-F2380 κανεις παραγγελια με αντικαταβολη και καθαρισες...
elise Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 και αυτο γινεται : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-MA785GT-UD3H-AM3-VGA.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Athlon-II-X4-sAM3-2-6GHz-Cache-2MB-Box-ADX620WFIGBOX.htm
p_under Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526840&u=GIGABYTE-GA-MA785GM-US2H πιο φτηνη . δεν χρειαζεται κατι ακριβο .
Dropsreef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 κανεις παραγγελια μεσω internet στο πλαισιο και το πληρωνεις με αντικαταβολη!η συνθεση που σου ετοιμασα βγαινει στα 800€ ακριβως!για την ακριβεια 802,17€! οριστε και τα αντιστοιχα Link για να μπορεις να τα δεις αμεσα κουτι τροφοδοτικο επεξεργαστης μητρικη μνημη ram σκληρος δισκος dvdrw πληκτρολογιο-ποντικι ηχεια οθονη
Dropsreef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 αν και για να ειμαι ειλικρινης για την χρηση που προοριζεται ο υπολογιστης η παρακατω συνθεση πιστευω οτι την καλυπτει απολυτα!αγοραζει αργοτερα και αλλα 2gb ram και ειναι μια χαρα!η συνθεση αυτη μαζι με τα ηχεια κοστιζει 593€ οτι και αν επιλεξεις παντως μην αλλαξεις με τιποτα τον σκληρο εφοσον ενδιαφερεσαι για χωρητικοτητα 1TB,το τροφοδοτικο το οποιο στις μικρες κατηγοριες θεωρειται απο τα πιο αξιοπιστα(εννοειται οτι τα καλυτερα τροφοδοτικα ειναι corsair και enermax για πιο απαιτητικους χρηστες) και εφοσον δεν ασχολειται με games μια onboard καρτα γραφικων θα κανει την δουλεια της υπεροχα(για αυτο αλλωστε επελεξα και την συγκεκριμενη motherboard)
p_under Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 αν και για να ειμαι ειλικρινης για την χρηση που προοριζεται ο υπολογιστης η παρακατω συνθεση πιστευω οτι την καλυπτει απολυτα!αγοραζει αργοτερα και αλλα 2gb ram και ειναι μια χαρα!η συνθεση αυτη μαζι με τα ηχεια κοστιζει 593€ οτι και αν επιλεξεις παντως μην αλλαξεις με τιποτα τον σκληρο εφοσον ενδιαφερεσαι για χωρητικοτητα 1TB,το τροφοδοτικο το οποιο στις μικρες κατηγοριες θεωρειται απο τα πιο αξιοπιστα(εννοειται οτι τα καλυτερα τροφοδοτικα ειναι corsair και enermax για πιο απαιτητικους χρηστες) και εφοσον δεν ασχολειται με games μια onboard καρτα γραφικων θα κανει την δουλεια της υπεροχα(για αυτο αλλωστε επελεξα και την συγκεκριμενη motherboard) πολυ καλη συνθεση κ εγω αυτα ειχα στο νου μου .
onty Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ας πω και γω τα δικα μου ..Λεω να παρεις αυτο το συστημα και θα ειναι καλυμενη για πολλλυυυ καιρο , και με καλη καρτα γραφικων γιατι οι περισσοτερες φιλες μου οταν τις εστησα pc ειπαν '΄Α καλε τωρα με το καινουριο μου επεξεργαστη ( αντε να τις εξηγησεις τι ειναι επεξεργαστης ) θα μπορω να παιζω και Sims και και και.. ''
profi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ θα ψήφιζα (όχι οτι με ρώτησε κανείς ) την 2η του dropsreef,οχι trust όμως,ή τα 5.1 ή Klipsch(δεν τους φαίνεται αλλά είναι πολύ καλά!) κ έναν μικρό δίσκο για λειτουργικό,φαντάζομαι εσύ θα είσαι το 24/7 support center...οπότε θα γλυτώσεις το τηλεφώνημα "αααααα έχασα τις φωτογραφίες μου...κόλλησε θα τρελαθώ κτλ",οκ υπάρχει κ το partition,αλλά...!! P.S and kind offtopic: grimpr?? igpu?εσύ?τι έχω χάσει? ή λόγο purpose/value/money?
Teisos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Έχουμε και λέμε: -Μπάτζετ: έπεσε στα 700€ -μόνιτορ: θέλει να'χει και δέκτη τιβί Καλά αυτό που βρήκα έχει και τετραπύρηνο στα 2.66 με τουρμπο στα 3.2 Έμεινα γκάιζ! Που έμαθε τους πηρήνες και τα GHz ( τη ρώτησα "τι είναι αυτό το 3.2;" και μου απαντά με αφοπλιστική σιγουριά: GHz καλε!, χαχα πέθανα). Και ναι κυρίες και κύριοι έχει τον intel fever.. Πρέπει να δω αυτό το σύστημα του multirama να δώ πως στο λύκο τα'χει στριμώξει..
Dropsreef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 μην εμπιστευεσαι ετοιμες συνθεσεις ακομα και απο το καλυτερο μαγαζι πιστεψε με!δυο σωστα hardware και 10 για πεταμα!
Dropsreef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 απο οτι καταλαβα η φιλη σου θελει μια οθονη 23'' LCD-TV MONITOR και συνολικο κοστος 700€ με κουτι και περιφερειακα!εγω σου ετοιμασα μια συνθεση με τα νεα δεδομενα με συνολικο κοστο 730€!(αν θελεις αφαιρεις τα ηχεια που σου προτεινω και βαζεις καποια που κοστιζουν εως 50€ οποτε παμε ακριβως στα 700€ που επιθυμει η φιλη σου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.