i0sif Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! Έχω το τελευταίο ipod nano και δεν μπορώ μέσω itunes να διαγράψω τα 2 podcasts που έχω περάσει. Βασικά δεν ξέρω αν θεωρούνται ακριβώς podcasts αφού τα είχα κατεβάσει μέσω firefox και είναι σε Mp3 μορφή. Δεν τα προσέθεσα μέσω sync αλλά τα έσυρα απλώς στο ipod και άλλαξα το media kind σε podcast. Έκτοτε δεν μου τα εμφανίζει πουθενά στα itunes, ούτε στο music tab του ipod και δεν μπορώ να εμφανίσω ούτε κάποιο podcast tab. Στο ipod μπορω να τα ακούσω κανονικά. Κάποια ιδέα πως μπορώ να τα διαγράψω? οχι τίποτα άλλο, πιάνουν τζάμπα 200mb από τα 8gb.. Ευχαριστώ!
atheatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους!Έχω το τελευταίο ipod nano και δεν μπορώ μέσω itunes να διαγράψω τα 2 podcasts που έχω περάσει. Βασικά δεν ξέρω αν θεωρούνται ακριβώς podcasts αφού τα είχα κατεβάσει μέσω firefox και είναι σε Mp3 μορφή. Δεν τα προσέθεσα μέσω sync αλλά τα έσυρα απλώς στο ipod και άλλαξα το media kind σε podcast. Έκτοτε δεν μου τα εμφανίζει πουθενά στα itunes, ούτε στο music tab του ipod και δεν μπορώ να εμφανίσω ούτε κάποιο podcast tab. Στο ipod μπορω να τα ακούσω κανονικά. Κάποια ιδέα πως μπορώ να τα διαγράψω? οχι τίποτα άλλο, πιάνουν τζάμπα 200mb από τα 8gb.. Ευχαριστώ! Δηλαδή ούτε στο tab με τα podcasts σου εμφανίζεται?Μαλλον πας για erase and restore αν το manualy manage music δεν κάνει τίποτα.
i0sif Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Στο tab με τα podcasts του library οχι μιας και δεν ήταν ποτέ εκεί. Εγώ το "βάπτισα" podcast όταν το αντέγραψα στο ipod μέσω του media kind στο get info. Αλλά και κάτω από το ipod δεν υπάρχει καν tab για podcasts. Ήλπιζα να γλιτώσω το restore μιας και έτσι χάνονται τα πάντα από το ipod σωστά?
atheatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Στο tab με τα podcasts του library οχι μιας και δεν ήταν ποτέ εκεί. Εγώ το "βάπτισα" podcast όταν το αντέγραψα στο ipod μέσω του media kind στο get info. Αλλά και κάτω από το ipod δεν υπάρχει καν tab για podcasts. Ήλπιζα να γλιτώσω το restore μιας και έτσι χάνονται τα πάντα από το ipod σωστά? Σωστά.Αλλα επανερχονται με το sync aυτά που είχες στο iTunes.Ουσιαστικά δεν χάνεις τίποτα φτάνει να υπάρχει και στον υπολογιστή σου.
i0sif Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Τα έχω όλα στο itunes αλλά δεν με βολεύει το sync οπότε όλη μου την μουσική την προσθαφαιρώ με drag+drop. Θα μπορέσω να κάνω sync αν δεν είναι ήδη σε μια playlist που συγχρονίζεται τώρα? Νομίζω δεν γίνεται να δημιουργήσεις playlist ως backup της μουσικής που είναι ήδη στο ipod. Μεγάλο μειον αυτό για το ipod γενικά αλλα τι να κάνεις?! Thanks για τον χρόνο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.