Nomikaria Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 εγώ ένα σχόλιο έχω να κάνω χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή.. θεωρώ αρκετά ακριβό το πρόγραμμα, αν θέλεις να βγάλεις κέρδος και απο άτομα που δεν είναι δικηγόροι (γιατι μόνο δικηγόροι θα δώσουν 10-20 ευρώ), καλύτερα να το μείωνες στα 5... προσωπικά θα το είχα ήδη κατεβάσει αλλα δεν το έχω κάνει, όχι γιατι δεν έχω τα λεφτά, αλλα γιατι μου φαίνονται πολλά για ενα iphone app.. απο εκεί και πέρα μπράβο, είναι απτις λίγες εφαρμογές που αξίζουν να υπάρχουν σε ένα iphone... ! Μα ούτως ή άλλως σε συγκεριμένο κόσμο απευθύνεται,γιατί κάποιος να δώσει έστω και 5 ευρώ για να πάρει όλους αυτούς τους κώδικες,πού θα του χρειαστούν;; Όταν όμως για να πάρεις 2 κώδικες τσέπης δίνεις 20 ευρώ,με 10 ευρώ έχεις σχεδόν όλους τους κώδικες που χρειάζεσαι στο iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickbit Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μόλις εγκρίθηκε η έκδοση 1.0.2 της εφαρμογής "Νομοθεσία". Οι κώδικες είναι τώρα πλήρως ενημερωμένοι. Οι αλλαγές που έγιναν στην 1.0.2 είναι οι εξής: ν. 3588/2007 Σχόλια για ΑΚ 479 (δεν ισχύει για Πτωχευτικό Κώδικα) ν. 3625/2007 (Α' 290/24-12-2007) ΠΚ 8, 113, 118, 323Α, 324, 338, 345, 346, 348Α, 352Α, 352Β, ΚΠοινΔ 221, 226, 226Α, ΚΠολΔ 173 ν. 3659/2008 (Α' 77/7.5.2008) ΚΠοινΔ 42, 63 ΚΠολΔ 307 ν. 3674/2008 (Α' 136/10.7.2008) ΠΚ 292, 292Α, 370Α ΚΠοινΔ 111, 177 ΚΠολΔ 674 ν. 3691/2008 (Α' 166/5.8.2008) ΠΚ 187Α ν. 3719/2008 (Α' 241/26.11.2008) ΑΚ 256, 1338 1439, 1515, 1552, 1553, 1565, 1589, ΚΠολΔ 800, ΠΚ 79, 232Α ν. 3727/2008 (A' 257/18.12.2008) ΠΚ 337, 338, 339, 342, 344, 345, 348A, 348B, 349, 352A, ΚΠοινΔ 108A, 185, 226A ν. 3772/2009 (Α' 112/10.7.2009) ΚΠολΔ 82 ν. 3783/2009 (Α' 136/7.8.2009) ΚΠοινΔ 29, 200Α Ψήφισμα Η' Αναθεωρητικής Βουλής 27.5.2008 (Α' 102/2.6.2008) Συντ. 57, 79, 101 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μόλις εγκρίθηκε η έκδοση 1.0.2 της εφαρμογής "Νομοθεσία".Οι κώδικες είναι τώρα πλήρως ενημερωμένοι.[...] Πολύ καλό! Καλό επίσης είναι να προστεθεί και νέο υλικό: ο Κώδικας Διοικητικής Δικονομίας είναι απαραίτητος και καλό είναι να προστεθεί και η Κωδικοποίηση Εμπορικών Μισθώσεων (το πδ 35/1995 όπως ισχύει τώρα). Επίσης βασικό, βασικότατο είναι ο ΕισΝΑΚ και ο ΕισΚΠολΔ. Επίσης, καλό θα ήταν στην ανάγνωση του κάθε Κώδικα να αναφέρονται τα άρθρα - για παράδειγμα στον Αστικό, όταν πας ανάγνωση κάθε βιβλίου και στη συνέχεια κάθε κεφαλαίου καλό είναι να αναφέρονται τα άρθρα κάθε κεφαλαίου πχ Προστασία Κυριότητας (1094-1112). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickbit Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Οι παρακάτω Κώδικες θα προστεθούν μελλοντικά: 1) Κώδικας Διοικητικής Δικονομίας, 2) Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας 3) Εισαγωγικός Νόμος Αστικού Κώδικα 4) Εισαγωγικός Νόμος Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας Επίσης θα προστεθούν και τα άρθρα σε κάθε κεφάλαιο. Για την Κωδικοποίηση Εμπορικών Μισθώσεων θα χρειαστεί να γίνει μία έρευνα πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ...Kαι Κώδικας Περί Δικηγόρων please. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Οι παρακάτω Κώδικες θα προστεθούν μελλοντικά:1) Κώδικας Διοικητικής Δικονομίας, 2) Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας 3) Εισαγωγικός Νόμος Αστικού Κώδικα 4) Εισαγωγικός Νόμος Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας Επίσης θα προστεθούν και τα άρθρα σε κάθε κεφάλαιο. Για την Κωδικοποίηση Εμπορικών Μισθώσεων θα χρειαστεί να γίνει μία έρευνα πρώτα. Ωραία νέα και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση! Απλώς να σημειώσω ότι ο Εισαγωγικός Νόμος Αστικού Κώδικα και ο Εισαγωγικός Νόμος Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας εντάσσονται ουσιαστικά στον Αστικό Κώδικα και στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας αντίστοιχα, δεν είναι ξεχωριστοί κώδικες και δεν χρειάζεται να έχουν ξεχωριστό εικονίδιο. Ευελπιστώ να συμπεριληφθεί και η Κωδικοποίηση Εμπορικών Μισθώσεων. ...Kαι Κώδικας Περί Δικηγόρων please. Το θεωρείς τόσο απαραίτητο; Δηλαδή ανοίγεις συχνά τον Κώδικα Περί Δικηγόρων; Δεν σε ειρωνεύομαι, από περιέργεια ρωτώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ...Kαι Κώδικας Περί Δικηγόρων please. +1! Xρειάζεται κι αυτός. ---------- Προσθήκη στις 14:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:22 ---------- Το θεωρείς τόσο απαραίτητο; Δηλαδή ανοίγεις συχνά τον Κώδικα Περί Δικηγόρων; Δεν σε ειρωνεύομαι, από περιέργεια ρωτώ... Μπορεί να μην τον ανοίγεις κάθε μέρα αλλά εγώ τουλάχιστον θα τον ήθελα,έστω να υπάρχει ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένη η όλη προσπάθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μπορεί να μην τον ανοίγεις κάθε μέρα αλλά εγώ τουλάχιστον θα τον ήθελα,έστω να υπάρχει ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένη η όλη προσπάθεια. Χωρίς να είμαι δικηγόρος, δεν θα ήταν καλύτερα να καλυφθούν πρώτα όλοι οι δημοφιλείς τόμοι και νόμοι και μετά να προστεθούν τα "δεύτερα" όπως εγώ κατάλαβα ότι είναι το συγκεκριμένο βιβλίο? Γιατί όσο αυτόματη κι αν είναι η διαδικασία, σίγουρα τρώει χρόνο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κάτι πιο χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Χωρίς να είμαι δικηγόρος, δεν θα ήταν καλύτερα να καλυφθούν πρώτα όλοι οι δημοφιλείς τόμοι και νόμοι και μετά να προστεθούν τα "δεύτερα" όπως εγώ κατάλαβα ότι είναι το συγκεκριμένο βιβλίο? Γιατί όσο αυτόματη κι αν είναι η διαδικασία, σίγουρα τρώει χρόνο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κάτι πιο χρήσιμο. Εννοείται αυτό,ο Κώδικας περί Δικηγόρων δεν είναι το πρώτο που θα περίμενα να δω σε μια τέτοια εφαρμογή,αλλά εφόσον υπάρχουν updates θα ήθελα κάποια στιγμή να δω και αυτόν τον Κώδικα,προσωπικά τώρα που ξεκινάω και άσκηση,θα'θελα να τον έχω και στο iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Το θεωρείς τόσο απαραίτητο; Δηλαδή ανοίγεις συχνά τον Κώδικα Περί Δικηγόρων; Δεν σε ειρωνεύομαι, από περιέργεια ρωτώ... Για ένα νεο δικηγόρο είναι σημαντικός.Συν το θέμα της ολοκληρωμένης εικόνας της εφαρμογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μπράβο ρε , καλή δουλειά! Νομίζω θα μετρούσε πολύ να μπορούσαμε να διαβάζουμε μονοκόματα τους κώδικες και όχι ανα κεφάλαιο. Δηλαδή να έχω την επιλογή να πατάω πχ Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας > View ως ενιαίο κείμενο και scroll down scroll up! Δε νομίζω να είναι και πολύ δύσκολο να γίνει, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickbit Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εγκρίθηκε η έκδοση 1.1 της εφαρμογής Νομοθεσία. Οι προσθήκες/αλλαγές της νέας έκδοσης είναι: + ΕισΝΑΚ (ενσωματώθηκε) + ΕισΝΚΠολΔ (ενσωματώθηκε) + Προστέθηκε η αρίθμηση των άρθρων που περιλαμβάνει κάθε βιβλίο, κεφάλαιο, κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εγκρίθηκε η έκδοση 1.1 της εφαρμογής Νομοθεσία. Οι προσθήκες/αλλαγές της νέας έκδοσης είναι: + ΕισΝΑΚ (ενσωματώθηκε) + ΕισΝΚΠολΔ (ενσωματώθηκε) + Προστέθηκε η αρίθμηση των άρθρων που περιλαμβάνει κάθε βιβλίο, κεφάλαιο, κλπ. Συγχαρητήρια και πάλι. Ενημερώνω επίσηςη ότι η εφαρμογή "Νομοθεσία" φαίνεται να δουλεύει μια χαρά με το νέο firmware, το iPhone 4.0 beta. Ένα bug να επισημάνω: 1. Κάνω έρευνα στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας με όρο ανακοπή. 2. Στα αποτελέσματα, διαβάζω ένα άρθρο που με ενδιαφέρει, το άρθρο 495 ΚΠολΔ. Εάν πατήσω τα κουμπιά Άνω και Κάτω (στο πάνω δεξι μέρος της οθόνης) με πηγαίνει στο επόμενο αποτέλεσμα της αναζήτησης - ήτοι στο άρθρο 501 ΚΠολΔ. Μέχρι εδώ καλά. 3. Εάν μετά γυρίσω (μέσω του εικονιδίου ΑΝΑΓΝΩΣΗ) στην ανάγνωση του πλήρη κώδικα, πάω στο άρθρο 495 ΚΠολΔ και θελήσω να δω το επόμενο άρθρο από τα εικονίδια Άνω και Κάτω, δεν μου βγάζει το 496 ΚΠολΔ (το οποίο είναι το επόμενο) αλλά... το 501 ΚΠολΔ - θυμάται δηλαδή (αν και δεν θα έπρεπε...) το αποτέλεσμα της αναζήτησης στην ανάγνωση του πλήρη κώδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickbit Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Συγχαρητήρια και πάλι. Ένα bug να επισημάνω: 1. Κάνω έρευνα στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας με όρο ανακοπή. 2. Στα αποτελέσματα, διαβάζω ένα άρθρο που με ενδιαφέρει, το άρθρο 495 ΚΠολΔ. Εάν πατήσω τα κουμπιά Άνω και Κάτω (στο πάνω δεξι μέρος της οθόνης) με πηγαίνει στο επόμενο αποτέλεσμα της αναζήτησης - ήτοι στο άρθρο 501 ΚΠολΔ. Μέχρι εδώ καλά. 3. Εάν μετά γυρίσω (μέσω του εικονιδίου ΑΝΑΓΝΩΣΗ) στην ανάγνωση του πλήρη κώδικα, πάω στο άρθρο 495 ΚΠολΔ και θελήσω να δω το επόμενο άρθρο από τα εικονίδια Άνω και Κάτω, δεν μου βγάζει το 496 ΚΠολΔ (το οποίο είναι το επόμενο) αλλά... το 501 ΚΠολΔ - θυμάται δηλαδή (αν και δεν θα έπρεπε...) το αποτέλεσμα της αναζήτησης στην ανάγνωση του πλήρη κώδικα. Ευχαριστώ για την αναφορά. Θα το ελέγξω και θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δε γίνεται να το διαβάζουμε ως ενιαίο κείμενο; Ή έστω προβολή ανά άρθρο αλλά να μη σταματάει στο τελευταίο άρθρο του κεφαλαίου, αλλά να μπορείς να συνεχίσεις για ολόκληρο των Κώδικα; Χρησιμότητα: πχ Θυμάμαι ότι είναι κοντά στο άρθρο 564...δε θέλω να μπλέκω με μπρος πίσω στο άρθρο και στα κεφάλαια κτλ κτλ. Θα ήθελα να μπορώ να δω το "προηγούμενο" - "επόμενο" άρθρο, χωρίς περιορισμούς. Θα ήταν πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.