Nomikaria Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ναι βρε παιδιά,κάντε κάτι και για μας τους φτωχούς-εν δυνάμει-δικηγόρους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ναι βρε παιδιά,κάντε κάτι και για μας τους φτωχούς-εν δυνάμει-δικηγόρους... Δεν κατάλαβα τη χρήση του δεύτερου προσώπου πληθυντικού. Αν γίνει κάτι, θα είσαι μέλος της ομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δεν κατάλαβα τη χρήση του δεύτερου προσώπου πληθυντικού. Αν γίνει κάτι, θα είσαι μέλος της ομάδας. Σίγουρα δεν θα'θελα να μείνω εκτός αλλά από θέματα προγραμματισμού κτλ είμαι παντελώς άσχετη.Οποιαδήποτε βοήθεια πάντως μπορώ να προσφέρω,θα την προσφέρω με μεγάλη χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Σίγουρα δεν θα'θελα να μείνω εκτός αλλά από θέματα προγραμματισμού κτλ είμαι παντελώς άσχετη.Οποιαδήποτε βοήθεια πάντως μπορώ να προσφέρω,θα την προσφέρω με μεγάλη χαρά. και πολύ καλά κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 @paredwse @Nomikaria δείτε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 @paredwse @Nomikaria δείτε αυτό. Thanks. Η ιταλική εφαρμογή είναι πιο κοντά στα δικά μας δεδομένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 αυτά που θέλετε να περάσετε στην εφαρμογή υπάρχουν σε ψηφιακό περιεχόμενο; και είναι ελεύθερα να τα χρησιμοποιήσει ο καθένας για μια εμπορική εφαρμογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 αυτά που θέλετε να περάσετε στην εφαρμογή υπάρχουν σε ψηφιακό περιεχόμενο; Ναι. και είναι ελεύθερα να τα χρησιμοποιήσει ο καθένας για μια εμπορική εφαρμογή; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 αν θέλετε να είναι κάτι που να δουλεύει σαν λίστα, (πχ να ψάχνεις κάποιο άρθρο και να σου το εμφανίζει, ή να υπάρχει ένα ευρετήριο περιεχομένων και απο εκεί να σε πηγαίνει στο τάδε άρθρο - εντελώς άσχετος με τέτοια πράγματα δε ξέρω αν τα λέω καλά- ), επειδή άρχισα προχθές να φτιάχνω κάτι παρόμοιο (καμιά σχέση με νόμους , δικηγόρους κλπ), αν έχετε υπομονή, όταν τελειώσω με το δικό μου, αρχίζουμε το δικό σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ναι,καλή ιδέα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 αν θέλετε να είναι κάτι που να δουλεύει σαν λίστα, (πχ να ψάχνεις κάποιο άρθρο και να σου το εμφανίζει, ή να υπάρχει ένα ευρετήριο περιεχομένων και απο εκεί να σε πηγαίνει στο τάδε άρθρο - εντελώς άσχετος με τέτοια πράγματα δε ξέρω αν τα λέω καλά- ), επειδή άρχισα προχθές να φτιάχνω κάτι παρόμοιο (καμιά σχέση με νόμους , δικηγόρους κλπ), αν έχετε υπομονή, όταν τελειώσω με το δικό μου, αρχίζουμε το δικό σας Ωραία φάση, thanks! Όταν θέλεις και μπορείς, στείλε pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 αγαπητά μου τέκαν .... περιττό να σας πω... ότι μου τρέχουν τα σάλια... Κοινώς είμαι μέσα σε ό,τι χρειαστεί. μέχρι στιγμής δουλέυω με τα pdf του ΔΣΑ μέσω του PDF expert στο iPhone. Έχω ανεβάσει το pdf στο εικονικό drive της εφαρμογής και από εκεί δουλέυω. Παρότι το αρχείο είναι αρκετά μεγάλο pdf 853 σελίδων , η εφαρμογή είναι απίστευτα γρήγορη. Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι δεν επιτρέπει την έρευνα στα ελληνικά. Ως πρόσκαιρη λύση δλδ μπορώ να σας προτείνω το εξής: 1.Δουλεύετε με το pdf expert ή το acrobat mobile. 2. Βρείτε τα αρχεία της νομοθεσίας που σας χρειάζονται και μετατρέψτε τα σε pdf κόβοντάς τα καταλλήλως ανάλογα το μέγεθος. 3. κατηγοριοποιήστε τα στην εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. π.χ. στο pdf expert Φάκελος Αστικός Κώδικας --> α) Γενικές Αρχές - Γενικό Ενοχικό, β) Ειδικό Ενοχικό κτλ. . Φάκελος ΚΠολΔ--> α) αρ. 1-214 κτλ Το ανωτέρω είναι μία λύση αλλά είναι χρονοβόρα. Παρόλα αυτά μπορούμε να μοιράστούμε το σπαστικό μέρος. Π.χ. εγώ αναλαμβάνω τον ΑΚ, κάποιος άλλος τον ΚΠολΔ, άλλος το Σ. και ΚΔΔ και ΚΔΔιαδ. Η ιδέα σας με ενθουσιάζει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά δείτε κ αυτό. Είναι κ free για σήμερα. Δεν έχω καμία σχέση με δικηγορικά, οπότε μπορεί να κατάλαβα κ λάθος για την εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά δείτε κ αυτό. Είναι κ free για σήμερα. Δεν έχω καμία σχέση με δικηγορικά, οπότε μπορεί να κατάλαβα κ λάθος για την εφαρμογή Tο κατέβασα αν κι ακόμα δεν το'χω δει,πάντως είναι νομοθεσία γενικά ευρωπαικών χωρών σε διάφορους τομείς,τώρα για Ελλάδα ακόμα δεν ξέρω τι έχει μέσα. ---------- Προσθήκη στις 17:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:47 ---------- αγαπητά μου τέκαν .... περιττό να σας πω... ότι μου τρέχουν τα σάλια...Κοινώς είμαι μέσα σε ό,τι χρειαστεί. μέχρι στιγμής δουλέυω με τα pdf του ΔΣΑ μέσω του PDF expert στο iPhone. Έχω ανεβάσει το pdf στο εικονικό drive της εφαρμογής και από εκεί δουλέυω. Παρότι το αρχείο είναι αρκετά μεγάλο pdf 853 σελίδων , η εφαρμογή είναι απίστευτα γρήγορη. Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι δεν επιτρέπει την έρευνα στα ελληνικά. Ως πρόσκαιρη λύση δλδ μπορώ να σας προτείνω το εξής: 1.Δουλεύετε με το pdf expert ή το acrobat mobile. 2. Βρείτε τα αρχεία της νομοθεσίας που σας χρειάζονται και μετατρέψτε τα σε pdf κόβοντάς τα καταλλήλως ανάλογα το μέγεθος. 3. κατηγοριοποιήστε τα στην εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. π.χ. στο pdf expert Φάκελος Αστικός Κώδικας --> α) Γενικές Αρχές - Γενικό Ενοχικό, β) Ειδικό Ενοχικό κτλ. . Φάκελος ΚΠολΔ--> α) αρ. 1-214 κτλ Το ανωτέρω είναι μία λύση αλλά είναι χρονοβόρα. Παρόλα αυτά μπορούμε να μοιράστούμε το σπαστικό μέρος. Π.χ. εγώ αναλαμβάνω τον ΑΚ, κάποιος άλλος τον ΚΠολΔ, άλλος το Σ. και ΚΔΔ και ΚΔΔιαδ. Η ιδέα σας με ενθουσιάζει πάντως. Εγώ προσπάθησα μια φορά να διαβάσω το pdf μέσω dropbox αλλά ήταν απελπιστικά αργό,είναι και τεράστιο το pdf.Θα δοκιμάσω κι αυτό που λες. Πάντως όταν είναι να ξεκινήσει η υλοποίηση της ιδέας,πείτε το να βοηθήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Tο κατέβασα αν κι ακόμα δεν το'χω δει,πάντως είναι νομοθεσία γενικά ευρωπαικών χωρών σε διάφορους τομείς,τώρα για Ελλάδα ακόμα δεν ξέρω τι έχει μέσα. Το κατέβασα. Μέγιστη μπούρδα, τουλάχιστον όσον αφορά τα ελληνικά δεδομένα. Έχει μόνο το Σύνταγμα (μέχρι και την αναθεώρηση του 2001) σε μορφή PDF. Από άλλες χώρες, έχει ελάχιστα πράγματα. Σε μερικές έχει φορολογικούς, εργατικούς και μερικούς (προφανώς βασικούς ανά χώρα) αστικούς νόμους αλλά το 90% είναι στη γλώσσα της κάθε χώρας. Χοντρικά, τα βασικά κείμενα είναι τα ακόλουθα: Τσεχία: Σύνταγμα Σλοβακία: Σύνταγμα, ΑΚ, ΠΚ, Πολωνία: Σύνταγμα, ΑΚ, ΚΠολΔ, ΚΔΔ, ΠΚ, ΚΠΔ, Φορολογικό Ποινικό Κώδικα Ουγγαρία: Σύνταγμα, ΑΚ, ΚΠολΔ, ΚΔΔ, διάφορους αστικούς νόμους, ΠΚ, ΚΠΔ, Γερμανία: Σύνταγμα, ΑΚ, ν. περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ΠΚ Ιταλία: Σύνταγμα, ΑΚ, ΠΚ Σουηδία: Το νόμο περί διαδοχής (;; Ισπανία: Σύνταγμα, ΑΚ, ΠΚ, ΚΠΔ Αυστρία: Σύνταγμα, ΑΚ, Ελλάδα: Σύνταγμα Γαλλία: Σύνταγμα Πορτογαλία: Σύνταγμα Ούτε τσάμπα δεν αξίζει, τουλάχιστον όχι με τη μορφή που έχει τώρα. Και φυσικά ούτε λόγος για αναζήτηση λήμματος ή ευρετήριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.