fsbmaniac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ασχημο ειναι αντι να εχει [email protected] να εχεις [email protected]?? (παραδειγμα) Μην προσπαθησετe..δεν υπαρχει θεος απλα!
Jason13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ... αν εσενα σε λενε πχ niko... και χρειαζεσαι ενα καλο mail το νικο[email protected] ....δεν θα σε χαλουσε να δωσεις 200-400 ευρω να το κανεις δικοσ ου απλα τα πραγματα νικο, δεν υπαρχει στα ελληνικα...μονο με λατινικους χαρακτηρες
tolis_01 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ... αν εσενα σε λενε πχ niko... και χρειαζεσαι ενα καλο mail το νικο[email protected] ....δεν θα σε χαλουσε να δωσεις 200-400 ευρω να το κανεις δικοσ ου απλα τα πραγματα Μπορώ να κάνω ένα nikos1 @ hotmail.gr, δεν είμαι τόσο αποτυχημένος για να δώσω 200 ευρώ σε κάποιον απατεώνα
geioannou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ναι ρε παιδια το καταλαβαινω αυτο, αλλα θα κατσετε να ενεργοποιησετε ολα του τυπου george, nikos, panagiotis, klp @hotmail.gr !!!!!!!!! να ειναι το ονομα καμιας εταιρειας να το καταλαβω....
Jason13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Γίνεται επιδιόρθωση ενός προσωρινού προβλήματος σχετικά με την εγγραφή στο Windows Live ID. Δοκιμάστε ξανά. Εάν εξακολουθεί να εμφανίζεται αυτό το σφάλμα, δοκιμάστε ξανά αργότερα. Γιατι τετοιο προβλημα??? και πως ο αλλος θα με βρει για να του πουλησω ενα account?
fsbmaniac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ναι ενωειται στα λατινικα...απλα ετσι το εγραψα ... φιλε toli ...αν ηξερες απο θεωρια marketing ...δεν θα εγραφες τετοια μπαρουφα ...δεν παει ετσι . Εμενα παντως δεν θα με χαλασουν στο paypal μου μεσα σε ενα μηνα καποιες χιλ ευρω εξτρα
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Από περιέργεια, αυτή η διαδικασία δεν είναι παράνομη; 4. Απαγορεύσεις κατά τη χρήση της Υπηρεσίας. # Η μεταπώληση ή αναδιανομή της υπηρεσίας ή μέρους της υπηρεσίας. source
tolis_01 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ναι ενωειται στα λατινικα...απλα ετσι το εγραψα ...φιλε toli ...αν ηξερες απο θεωρια marketing ...δεν θα εγραφες τετοια μπαρουφα ...δεν παει ετσι . Εμενα παντως δεν θα με χαλασουν στο paypal μου μεσα σε ενα μηνα καποιες χιλ ευρω εξτρα Της φυλακής τα σίδερα.....
geioannou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ... αν εσενα σε λενε πχ niko... και χρειαζεσαι ενα καλο mail το νικο[email protected] ....δεν θα σε χαλουσε να δωσεις 200-400 ευρω να το κανεις δικο σου απλα τα πραγματα εσυ δηλαδη θα τα εδεινες ??? οταν δηλαδη θα κανει την αντιστοιχη κινησει το yahoo θα εδινες 200-400 € για το [email protected] αν ειναι ετσι να σε εχω στα υπ' οψην, εστω και για μοναδικο πελατη ναι ρε παιδια καλο θα ηταν να προλαβει κανεις το αντιστοιχο com του αλλα οχι και να δωσει τοσο λεφτα τι εννοεις οτι χρειαζομαι ενα καλο mail ? ean το θελω για επαγγελμετικο λογο θα ειχα το [email protected]
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Τέλος πάντων, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που για κάποιον λόγο πληρώνουν για τέτοια emails. Για έναν ιδιώτη το βρίσκω περιττή πολυτέλεια να πληρώσει για κάτι του στυλ [email protected]. Μια εταιρία θα χει προφανώς το δικό της domain οπότε και πάλι δεν την πολυενδιαφέρει το θέμα. Αν πάλι κλείσει το [email protected] νομίζω πως αρκεί η coca-cola να το ζητήσει για της δωθεί εφόσον είναι registered trademark.
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ΕΛΕΟΣ !!! εχω το [email protected] εδω και 10 χρονια και ειπα να το αλλαξω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε [email protected] μιας και που δεν ειχα προλαβει τοτε το .com και ειναι κατοχυρωμενο ηδη #!&^%#!*&^%#!&^%#&!^%$
geioannou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 φαινετε οτι υπαρχουν καλοθελητες αναμεσα μας
Tzimmys Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 το ηξερα απο πριν .....! 300 ευρο για μmail account δεν ειναι λιγαααααα χαχαχααχα Εγώ ρε μάγκα πάντως δε σε πιστεύω.
becausE Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μπορώ να κάνω ένα nikos1 @ hotmail.gr, δεν είμαι τόσο αποτυχημένος για να δώσω 200 ευρώ σε κάποιον απατεώνα Γιαυτό έχεις και nick tolis_01;
Angeldust Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 το ηξερα απο πριν .....! 300 ευρο για μmail account δεν ειναι λιγαααααα χαχαχααχα Σιγα μην το αντάλλαξες και με κανα σπίτι. Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα