alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Άει στα κομμάτια, αυτό ήταν; Κι έσκασα! δ) λοιπόν... proxy; εξωτερικό; ξένο os; ποντιακή καταγωγή;
parsifal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Με τόσα πολλά sites που εφαρμόζουν δικό τους IP geolocation και γράφουν στα παλιά τους αυτήν τη ρύθμιση του browser, νομίζω πως είμαστε απολύτως δικαιολογημένοι όσοι την πατήσαμε!
Peavy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμάστε να ανοίξετε την σελίδα http://www.hotmail.gr με Internet Explorer.....(μόνο έτσι μου λειτούργησε!!!!)
soiramk Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 OK, είχα πρώτα [eng-US] και μετά [gr-EL] στις ρυθμίσεις του FF. sorry αλλά απο που το αλλάζω αυτό σε firefox 3.5.7?
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 tools->options->content->language choose->move up/down
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Παει και το [email protected] Τωρα μενει να δω πώς κανω μεταφορά εκει...
fsbmaniac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 εχω ηδη κατοχυρωσει και μαλιστα καποια πολυ κοινα ονοματα ......... Ηδη πουλησα 2 !!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ηδη πουλησα 2 !! :fear:
Jason13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) να ναι καλα το insomnia...προλαβα και κατωχυρωσα κανα 5 ονοματακια΄..το e-mail μου jason13@... [email protected] ,ποιος με προλαβε? :P Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2010 από Jason13
fsbmaniac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 παιδια τετοιες ευκαιριες για χρηματα στο νετ δεν πρεπει να μενουν ανεκμεταλευτεσ!!!!!!!!!!
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό πες το στον Hal που δεν καβάτζωσε όλες όσες προλάβαινε πριν μας μεταφέρει το νέο :>
fsbmaniac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 το ηξερα απο πριν .....! 300 ευρο για μmail account δεν ειναι λιγαααααα χαχαχααχα
geioannou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 γιατι τετοια πρεμουρα ρε παιδια ? θα τρελειωσουν τα ελευθερα η θα παει κανεις να παρει το αντιστοιχο δικο σας com ?
Jason13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 γιατι τετοια πρεμουρα ρε παιδια ?θα τρελειωσουν τα ελευθερα η θα παει κανεις να παρει το αντιστοιχο δικο σας com ? ασχημο ειναι αντι να εχει [email protected] να εχεις [email protected]?? (παραδειγμα) Μην προσπαθησετe..δεν υπαρχει
fsbmaniac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ... αν εσενα σε λενε πχ niko... και χρειαζεσαι ενα καλο mail το νικο[email protected] ....δεν θα σε χαλουσε να δωσεις 200-400 ευρω να το κανεις δικοσ ου απλα τα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα