Προς το περιεχόμενο

Kαλό και το δυνατόν αθόρυβο cooler για HD 5750.

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες. :-)

Πρόσφατα απέκτησα μια xfx HD 5750 512MB για το μικρό μου πισάκι η οποία αντικατέστησε μια xfx 8800 gt.

http://www.xfxforce.com/en-us/products/graphiccards/hd%205000series/5750.aspx

Η καρτούλα είναι σχετικά αθόρυβη όταν δουλευει χαμηλά (36%) και απο θερμοκρασίες στο συγκεκριμένο htpc case έχει 45 C idle και full load χτυπάει 80+ C.

Bέβαια την έχω overclocked απο 700 / 1150 σε 850 / 1300 και είναι σταθερότατη, πάντως και με default ρυθμίσεις που τσέκαρα δεν είδα διαφορές στην θερμοκρασία.

Η αλήθεια είναι όμως, οτι απο 40% και πάνω το φουρφούρι ακούγεται και θα ήθελα να βρώ μια αποδοτικότερη after market ψύκτρα τόσο σε θερμοκρασίες όσο και σε θόρυβο.

Ένα άλλο θέμα με το stock cooleraki είναι ότι δεν μου αφήνει περιθώρια να της βάλω ψύκτρες στις μνήμες καθ' ότι είναι πολύ μικρό το διάκενο και δεν θα πατάει το cooler στην gpu.

Είναι καινούργια κάρτα και δεν γνωρίζω ποιά θα της ταιριάζει απόλυτα.

Έχετε να προτείνεται κάτι?

Thanks in advance παιδιά. :-)

Δημοσ.
Αυτή που μου χες προτείνει δεν παίζει; Πάντως ναι, ίσως υπάρχει θέμα με τα ψυκτράκια για τις μνήμες...

Eυχαριστώ φίλε την έχω υπόψη μου την accelero αλλά φοβάμαι επειδή την είχα ότι θα έχω πρόβλημα με τις ψύκτρες στις μνήμες. Με την asus 8600gt πάταγε το cooler ίσα-ίσα.

Έκτος και αν χρησιμοποιήσω ενδιάμεσα μια λεπτή φέτα χαλκού για να της δώσω τουλάχιστον 2mm αέρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...