Προς το περιεχόμενο

Acer με ATI Mobility Radeon HD 5850 !!!

liakjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι ότι το λαπτοπ δεν τα σπάει, απλά για καθαρά ενημερωτικούς λόγους , η 5850 mobility έχει 800sp, δλδ δεν έχει τον πυρήνα cypress των desktop 5850, αλλά αυτον των 57χ0.

Δημοσ.
Οχι ότι το λαπτοπ δεν τα σπάει, απλά για καθαρά ενημερωτικούς λόγους , η 5850 mobility έχει 800sp, δλδ δεν έχει τον πυρήνα cypress των desktop 5850, αλλά αυτον των 57χ0.

καμια καρτα γραφικων στα laptop δεν ειναι αντιστοιχη με αυτη των desktop... ;)

Μα κανενας δεν το εχει να μας ποσταρει κανα benchmark?

φιλε μου δεν παιρνουν ολοι laptop αξιας 1800€ καθε μερα, χαλαρωσε λιγο... ;)

επισης απο τα χαρακτηριστικα που εχει δεν μπορεις να καταλαβεις σε τι επιπεδο θα κυμαινεται???

Δημοσ.

Ναι βρε, αλλά εδώ σου λέω ότι δεν πρόκειται καν για τον ίδιο πυρήνα. Οι 48χ0 series για laptop ήταν οι ίδιοι πυρήνες με τις desktop εκδόσεις με όλους τους sp και απλά με χαμηλότερα ρολόγια.

Δημοσ.

φιλε μου δεν παιρνουν ολοι laptop αξιας 1800€ καθε μερα, χαλαρωσε λιγο... ;)

επισης απο τα χαρακτηριστικα που εχει δεν μπορεις να καταλαβεις σε τι επιπεδο θα κυμαινεται???

Γιατι δες μας λες εσυ τοτε που ξερεις? Ε ? Παντογνωστη?

Δημοσ.

Εαν τα 1800 ευρω σας φαινονται πολλα , ανακαλυψα αυτον http://www.skroutz.gr/s/253547/Acer-Aspire-8942G-436G50Bn.html , με 1187 ευρω.

Μονο που παμε σε 2-πυρινο επεξεργαστη , 6 Gb Ram και 500Gb σκληρο.

Ισως καλυτερο value/money.

Αναμενω benchmarks...

Δημοσ.
Γιατι δες μας λες εσυ τοτε που ξερεις? Ε ? Παντογνωστη?

εγω ο ΜΕΓΑΣ παντογνωστης που λες θα σου πω οτι με εναν προχειρο υπολογισμο στο 3D Mark 06 σκοραρει 3071

εισαι ικανοποιημενος τωρα? :P

Δημοσ.
εγω ο ΜΕΓΑΣ παντογνωστης που λες θα σου πω οτι με εναν προχειρο υπολογισμο στο 3D Mark 06 σκοραρει 3071

εισαι ικανοποιημενος τωρα? :P

χαχαχαχαχα:P

Παντως κανα 11000-αρι το κοβω. Ειμαι περιεργος να δω σε σχεση με την 9800GTS που εχω , τι κανει...

Δημοσ.
μπορει να ειναι acer μπορει να ειναι made in κωλοπετινιτσα αλλα τα χαρακτηριστικα του φυσανε...

ολα στην Κινα φτιάχνονται μην αυταπατάσαι...ακόμα και αυτά των 3000€...

και η hp δίνει 1 χρόνο...αλλά οκ είναι πιο γκλαμουράτα ε?

Δημοσ.

Αυτό σου εξηγώ , ότι έχει gddr5 (διπλάσιασες συχνότητες απο ggdr3), που αντισταθμίζει αυτό το γεγονός.

Δλδ 128-bit gddr5 στα 1000mhz (effective 4x1000=4000mhz) ειναι ουσιαστικά το ίδιο με 256-bit gddr3 στα 1000mhz (effective 2x1000=2000mhz).

To 128-bit μπορει να έχει τις μισές "λωρίδες" απο το 256-bit αλλά τα δεδομένα περνάνε με διπλάσια ταχύτητα, οπότε είναι το ίδιο.

Δημοσ.
Αυτό σου εξηγώ , ότι έχει gddr5 (διπλάσιασες συχνότητες απο ggdr3), που αντισταθμίζει αυτό το γεγονός.

Δλδ 128-bit gddr5 στα 1000mhz (effective 4x1000=4000mhz) ειναι ουσιαστικά το ίδιο με 256-bit gddr3 στα 1000mhz (effective 2x1000=2000mhz).

To 128-bit μπορει να έχει τις μισές "λωρίδες" απο το 256-bit αλλά τα δεδομένα περνάνε με διπλάσια ταχύτητα, οπότε είναι το ίδιο.

Αυτο οταν επιλεγει η GDDR5, γιατι κυκλοφορει και με DDR3 και GDDR3 - οποτε μιλαμε για χαμηλοτερες επιδοσεις εκει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...