liakjim Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Τον εχει αγορασει κανεις? http://multirama.gr/products/product?pid=0445301&catid=010200 Intel Core i7 i7-720QM / 1.6 GHz ( Quad-Core ) + 8Gb Ram + ATI Mobility Radeon HD 5850!!!!! Φοβερος συνδιασμος. Αν τον εχει καποιος ας ποσταρει κανα benchmark. Ειμαι περιεργος τι βγαζει στο 3mark06....
vasilisga Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 οντως ειναι υπερπληρεστατο μηχανημα, λιγο ακριβο βεβαια αλλα φοραει κορυφαια πραγματα... να ειχε και 2 χρονια εγγυηση...
epivitor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 1900 γισ acer και 1 χρονο εγγυηση ??? Μα καλα τοσο απροκαλυπτα ψαχνουν για κοροιδα ???
gilardino Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 λογικα θα εχει επεκταση εγγυησης σε 3 χρονια...
epivitor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 λογικα θα εχει επεκταση εγγυησης σε 3 χρονια... Δηλαδη φτανουμε τα 2000 χιλιαρικα πανω-κατω. Παντως στο 3dmark06 υπολογιζω οτι θα βγαζει κατι μεταξυ 11000 και 12000.
vasilisga Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 μπορει να ειναι acer μπορει να ειναι made in κωλοπετινιτσα αλλα τα χαρακτηριστικα του φυσανε...
Liakos_LILIS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 για να δειτε τι λαμογια ειμαστε στην Ελλαδα ο ξαδερφος μου ζει στον Καναδα (ερχετε τις γιορτες τακτικα anyway ασχετο) την τελευταια φορα ηταν τα χριστουγεννα και ειχε φερει μαζι του ενα νεο αποκτημα του ενα λαπτοπ asus 13.1 προσεξτε εγυηση: 2 χρονια ακομα και αν σου πεσει απο τα χερια και σπασει σε 1000 κοματια και μετα απο τα 2 χρονια επιπλεον 1 χρονο για hardware failure η να τα παιξει τελος παντων χωρις κανενα προφανη λογο. και ετικετα απο κατω απο καθε ΛΑΠΤΟΠ που ειχαν παρομοιες εγγυησεις Βγαλτε τα συμπρερασματα σας που εδω πληρωνουμε για 1 χρονο επιπλεον εγγυηση ελεος ειμαστε
vasilisga Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 τα εχουμε ξαναπει, εδω ειναι Ελλαδισταν...
Thrylos7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 για να δειτε τι λαμογια ειμαστε στην Ελλαδαο ξαδερφος μου ζει στον Καναδα (ερχετε τις γιορτες τακτικα anyway ασχετο) την τελευταια φορα ηταν τα χριστουγεννα και ειχε φερει μαζι του ενα νεο αποκτημα του ενα λαπτοπ asus 13.1 προσεξτε εγυηση: 2 χρονια ακομα και αν σου πεσει απο τα χερια και σπασει σε 1000 κοματια και μετα απο τα 2 χρονια επιπλεον 1 χρονο για hardware failure η να τα παιξει τελος παντων χωρις κανενα προφανη λογο. και ετικετα απο κατω απο καθε ΛΑΠΤΟΠ που ειχαν παρομοιες εγγυησεις Βγαλτε τα συμπρερασματα σας που εδω πληρωνουμε για 1 χρονο επιπλεον εγγυηση ελεος ειμαστε Καλα οτι ειμαστε λαμογια ειμαστε....αλαλ το παραδειγμα σου ηταν ατυχες.....ολα αυτα τα πληρωνεις φιλε, και εξαρτωνται και απο την εταιρεια. Και μια και ειπες για Asus, τον περασμενο Απριλιο (δεν εχει περασει 1 χρονος δηλαδη) απο Νεα Υορκη ειχα παει με φιλο και πηρε laptop Asus, και ουτε καμια τρομερη εγγυηση ειχε οπως αυτα που λες, μαλλιστα δεν τον καλυπτανε για εκτος Αμερικης και επρεπε να πληρωσει +120$ για να επεκτεινει την εγγυηση σε international και να εχει καλυψη στην Ελλαδα... Εδω γενικα η toshiba εχει καλες εγγυησεις....αλλα οπως ειπα, ολα αυτα ειναι μεσα στην τιμη, και θα προτιμησω να παρω Acer με απλη εγγυηση και καλο hardware παρα να δωσω +300 ευρω για να μου το αλλαζουν αμα του σπασω την οθονη
epivitor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Και στην Αγγλια που ειμαι τα asus εχουν 1 χρονο εγγυηση.
GoldenEye Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια στην φωτο στο site του multirama δεν εχει φωτογραφια της εγκαταστασης υγρου ηλιου για την ψυξη του λαπτοπ (χαχαχαχαχαχα)
kostasfalcon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παντως πρωτη φορα που πηρα acer τωρα (ferrari one 200) και η ποιοτητα του ειναι υποδειγματικη + οτι ειναι το καλυτερο μικρο!
vasilisga Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 εμενα παλι μου αρεσει η μετριοφροσυνη στην περιγραφη του laptop... :lol: "Η νέα σειρά notebook της Acer δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει απλές καθημερινές σας ανάγκες" "Η κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD 5850 είναι ιδανική για τις απλές καθημερινές λειτουργίες" ελεος δηλαδη, αν ειναι να σκασεις κοντα 2000ε, με επεξεργαστη οπως τον i7 και καρτα γραφικων την 5850 για απλη καθημερινη χρηση, αστα να πανε... :lol:
liakjim Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μα κανενας δεν το εχει να μας ποσταρει κανα benchmark?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.