Προς το περιεχόμενο

Game PC 900-950 Max

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια σύνθεση με τις λιγοστές γνώσεις που έχω για το ανίψι, αν μπορείτε να βοηθήσετε με max 950 €.

1.) Δεν θέλω SSD

2.) Θέλω licence.

3.) Να είναι από το Plaisio για να πάνε να το πάρουν μόνοι τους.

Ευχαριστώ............

post-92345-129063055893_thumb.jpg

Δημοσ.

Μόνο παιχνίδια θα παίζει είναι μικρός. Τα υπόλοιπα word, excel μέχρι εκεί.

Αφού το λέτε θα πάμε σε 5770 για να δωσουμε χρήματα παραπάνω σε ram κτλ

Δημοσ.
Μόνο παιχνίδια θα παίζει είναι μικρός. Τα υπόλοιπα word, excel μέχρι εκεί.

Αφού το λέτε θα πάμε σε 5770 για να δωσουμε χρήματα παραπάνω σε ram κτλ

Τωρα μιλαμε...

post-136908-129063055904_thumb.jpg

Δημοσ.

μαρουδος.

να το τυφλωσεις θελεις το παιδι με αυτη την οθονη???

του εβαλες το πεταμενο το κουτι , το οποιο θα κανει σαν πλυντήριο, γιατι??? για να βαλεις 4 πυρηνο ??

θα δει διαφορα ο μικρος???

ουτος η αλλος με την ΑΜ3 την πλατφορμα μπορει καλιστα του χρονου να βαλει 6 πυρηνο αν χρειαστει.

ο μικρος θελει ομοιογενεια, οχι ακροτητες.

Δημοσ.

Καταρχην ειναι Μαρουδας.

Εσυ μονο για οθονες ξερεις να κραζεις...Ολους τους βριζεις οτι θελουν να τυφλωσουν τους αλλους με τις ασχετες επιλογες τους.Πως και εβαλες οθονη LG αφου ο ιδιος μισεις τη πολιτικη της εταιριας οπως ειχες πει σε παλιοτερο post.Το κουτι αν το εχεις δει και το εχεις δοκιμασει ειναι μια χαρα για τα λεφτα του."Επιπλέον περιλαμβάνει έναν αθόρυβο ανεμιστήρα 120x25mm 1200rpm 17dBA".Τι σαν πλυντηριο και μ@λ@κιες...

Ακου εκει "ακροτητες" ο 955...Συγνωμη που εβαλα σε μια συνθεση 950 ευρω τετραπυρηνο εν ετει 2010...

Ο Δημητρης μπορει να δει προτασεις,να κρινει και αναλογα να πραξει...

Δημοσ.

Πεστα ρε ανθρωπε...ΘΑ δει και οπως ειναι λογικο θα καταληξει στην δικια μου :-D

Δημοσ.
Πεστα ρε ανθρωπε...ΘΑ δει και οπως ειναι λογικο θα καταληξει στην δικια μου :-D

:lol::lol::lol:

Εχεις παραθεσει την καλυτερη συνθεση αλλα χωρις λειτουργικο.Για διαβασε καλυτερα το πρωτο Post;)

O 955 εχει πιασει ταβανι στα 3.6;Πως τα παει η Noctua;

Δημοσ.

Ρε onty γαμώτο δεν έβαλες λειτουργικό!!! Φτουυυυυ και την κοιτούσα τόση ώρα!!! :-) Να μειώσουμε από 5850 και να πάμε 5770 ? να βαλουμε και ένα WIN 7 ναι?

Δημοσ.
Καταρχην ειναι Μαρουδας.

Εσυ μονο για οθονες ξερεις να κραζεις...Ολους τους βριζεις οτι θελουν να τυφλωσουν τους αλλους με τις ασχετες επιλογες τους.Πως και εβαλες οθονη LG αφου ο ιδιος μισεις τη πολιτικη της εταιριας οπως ειχες πει σε παλιοτερο post.Το κουτι αν το εχεις δει και το εχεις δοκιμασει ειναι μια χαρα για τα λεφτα του."Επιπλέον περιλαμβάνει έναν αθόρυβο ανεμιστήρα 120x25mm 1200rpm 17dBA".Τι σαν πλυντηριο και μ@λ@κιες...

Ακου εκει "ακροτητες" ο 955...Συγνωμη που εβαλα σε μια συνθεση 950 ευρω τετραπυρηνο εν ετει 2010...

συγνωμη κιολας που το πλαισιο δεν εχει αλλη 22αρα με 1680*1050 περα απο LG ....... ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΑ.

το κουτι ειναι κουτι. και δεν αλλαζει. οτι πληρωσεις αυτο θα παρεις. απο τον χωρο, απο την δομη, απο το air flow ,απο την διαταξη και τα συναφη.... προσωπικα δεν χαραμιζομαι για τα ποιο φθηνα και πεταμενα κουτι μονο και μονο για να κανω το κομματι μου....

οσο αναφορα για τον επεξεργαστη φυσικα και εχεις δικιο σε αυτο που λες, οτι εν ετη 2010 το σιγουρο ειναι 4πυρηνος. χαιρω πολυ. αλλα για καποιον που θα τον αξιοποιησει... δεν νομιζω ο μικρος μας φιλος να καθεται να ασχολειται με Full multitasking και full βαριες εφαρμογες. παιχνιδακια θα παιζει να περασει η ωρα του. και για την ωρα αφου δεν υπαρχει το απαραιτητο budget κοιτας να κανεις και τους αναλογους συμβιβασμους.

και παλι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για την πολιτικη που εχει επιλεξει το πλαισιο για τις οθονες του....

Δημοσ.

Ναι τοτε φιλε Δημητρη βαλε 5770 αντι 5850 και εισαι κομπλε για να βαλεις λειτουργικο..

M@ROUD@S φιλε τον εχω παει μεχρι 3,9 GHz με 1,5 ρευματακι αλλα δε λεει...ενω τωρα στα 3,6 GHz με 1,37 ειμαι ανετος... Η Noctua ειναι απο τις καλυτερες επενδυσεις που εχω κανει ως τωρα για το PC.. Οπως και η οθοναρα μου :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...