NioThe1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 N.I.C. το γνωριζω για την τιμη!!!(απο τοτε που μου εδωσες το site εχω κανει εξωνυχιστικη ερευνα στα προιοντα του) καθως κ για το οτι το ψυγειο ειναι λεπτοτερο (30 χιλιοστα εναντι των 45) αλλα το παθητικο ντεποζιτο αξιζει η τσαμπα 8α χασω την ''ομορφια'' του πρασινου υγρου να ρεει αυθονο μεσα στο ντεποζιτο ? ---------- Προσθήκη στις 20:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:41 ---------- Στον Πειραιά είναι τώρα τα multirama extreme,μην μπερδευτείς που ήταν πριν στην Στουρνάρη.. D3m0n thanks Ενημερωθηκα κ γι αυτο τα Extreme ειναι Πειραια Εθνικης Αντιστασεως 5 τηλ. 210 - 4175688 για οποιον θελει να ενημερωθει...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Παντως το Η50 εμενα δεν θα με χαλαγε ουτος η αλλος ιδιες θερμοκρασιες εχεις μαυτο και με μια καλη αεροψυξη και η τιμη των 65Ε πλεον ειναι οκ!Ειδικα οσο σκεφτομαι οτι ξεφορτωνεσαι αυτο το μπουγιο ψυκτρα + τα 2 φοyρφουρια για push-pull ειναι ακομα πιο ελκυστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μια prolimatech είναι καλύτερη από το H50 ειδικά στα load,επίσης ποιός σου είπες ότι με το H50 ξεφορτώνεσαι τα ανεμιστηράκια ή ότι δεν μπορείς να κάνεις push-pull ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ειπα εγω οτι ξεφορτωνεσαι ανεμιστηρακια?ΕΙπα οτι ξεφορτωνεσαι ενα γομαρι ψυκτρα μαζι με το Push-pull της!Ας πουμε σε μενα δεν χωραει ουτε καρφιτσα αναμεσα στις ram και στο push ανεμηστηρακι της ψυκτρας(ουτε λογος για 4 dimmakia μνημης δε χωρανε 2 εχω και αυτα με ζορι)!Σαφεστατα και μπορεις να κανεις Push-pull στο ψυγειακι αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο!Σιγουρα ομως γλητωνεις χωρο με ελαχιστο κοστος σε θερμοκρασιες!Μη μου πεις οτι ειναι το ιδιο να εχεις back ανεμηστηρα +pull ανεμηστηρα+ψυκτρα+push ανεμηστηρα στον ιδιο οριζοντιο αφονα με το συστημα του H50..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SomethingGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ολλα ειναι θεμα airflow και χωρου. Εγω προσφατα πειρα το Coolermaster Cosmos S και σχεδιαζα να βαλω την prolimatech επανω αλλα εβρισκε στον 200mm ανεμιστηρα που εχει στο side panel και επειδι τοn ηθελα αυτοv για να ψυχει την GTX295, πειρα το H50 σαν λυση αναγκης και απλα κανω την δουλεια μου. Εχω και την Prolimatech στο κουτακι της ( ευχαριστω τον d3m0n που μου την παραχωρεισε ) αμμα την χρειαστω ποτε δεν χανεται, παντως απο reviews που εχω δει οι διαφωρες τους ειναι ελαχιστες και αμμα βαλεις push pull στο H50 γινεται πολυ καλλο. Εχω τον i7 920 μου στα 4Ghz με HT on με 1.4 VCore ( Ξερω ειναι υπερβολη αλλα μονο εκει σταθερωποιειται με HT On καθως με αμμα το κλεισω παει και 4.2 με 1.39 ( σιγα την διαφωρα ) C0 ειναι γιαυτο ειναι δυσκολος. Απλα θελω να καταλειξω οτι αμμα κανεις δεν εχει σωστο airflow η αεροψυχτρα μπωρει να τα βρει σκουρα ακομμα και με push pull ενω το H50 ειναι λιγο πιο ευκολο αλλα και παλι πρεπει να κρατας το ψυγειο cool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα, SomethingGR εισαι ευχαριστημενοσ με την Η50 ? τι 8ερμοκρασιες σου δινει σε full load ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Καμία σχέση μια κανονική custom υδρόψυξη με το H50.Άμα πας για H50 χίλιες φορές μια prolimatech με ένα δυνατό push-pull. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 να ρωτήσω και κάτι. το Η50 είναι fix? δηλαδή δεν μπορεί να του προσθέσεις κάποιο VGA block ή απλά να του βγάλεις τα σωληνάκια ώστε να περάσεις το ψυγείο έξω από το κουτί? βεβαια μπορείς και πάλι να το βγάλεις από το "πλαινο" μέρος. αυτό μου αρέσει στο Η50, μπορείς να βάλεις το ψυγειάκι και έξω σε πιο κρύο περιβάλλον και κάτι ακόμα, για δυνατό push-pull τι προτείνετe? ας είναι και θορυβώδες. noctua? silenx? http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ROUD@S Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Prolimatech-Megahalems-Rev-2 Xigmatek XLF-F1253 Led - 120MM για push Scythe Case Fan 120MM Slip Stream 1900RPM για pull Ξερει καποιος που θα βρω delta; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ξερει καποιος που θα βρω delta; χλωμό το κόβω για ελλαδα πιο παλιά έφερνε κάποια κομμάτια το πλαίσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 OMG! 190 cfm?????? το noctua αν θυμαμαι καλα φτανει μολις τα 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Οι delta είναι μόνο για bench,για να βάλει κάποιος τέτοιον ανεμιστήρα στο pc του μόνιμα θα πρέπει να είναι ανώμαλος με το συμπάθειο. @pcos Στο ψυγείο του H50 δεν γίνεται να βάλεις VGA block,αρχικά είναι μονό και είναι πάρα πολύ αδύναμο,στο κάτω κάτω ίσα ίσα κρατάει τον επεξεργαστή. Για δυνατό push-pull θα πρότεινα έναν slipstream 1,900rpm για push και έναν ultra kaze 3,000rmp για pull.Βέβαια είναι πολύ θορυβώδης συνδυασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Delta έφερνε το Πλαίσιο, αλλά αφήστε τα κατα μέρος γιατί πέραν του θορύβου που κάνουν σαν ελικόπτερα είναι και επικίνδυνα (αν πιάσουν δάχτυλο, πάει ). + ότι δεν τα σηκώνει και κάνενας controller του εμπορίου. Οι Slip Stream κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=11spw-uewHI&feature=related[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σαν να παίζω κανά racing game νιώθω στο video... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 καλά το είδαμε και αυτό (ελικόπτερο καλά το είπες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.