Προς το περιεχόμενο

πακετο υδροψυξης???? AMD 955 + H50 ή Thermaltake big water?

NioThe1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κωστα καλησπερα!

δεν θα με χαλαγε καθολου να τα περασω κιολας αν αυτο μπορεσω να το κανω!!!!

μια καλη ψυκτρα (αερος) παει 50 ευρωπουλα ....με μια υδροψυξη(150 απ οτι νομιζω γι αρχη) μπορω σιγα σιγα να δροσισω chipset ,vga , ram , mosfets.....κ να επιτυχω απομακρυνση της θερμοκρασιας απο το κουτι με πολυ χαμηλοτερα ποσοστα θορυβου....γι αυτο κ με ενδιαφερει παρα πολυ....κ αν το ψυγειο μου η ή αντλια κανουν ποιο πολυ απο τον επιθυμητο θορυβο B) κανω ενα κουτι απο plexyglass τα χωνω μεσα αφηνω τον ανεμιστηρα να πεταει προς τα εξω,''τυλιγω'' με ηχομονωση το κουτι μου το φωτιζω με μια ωραια λαμπα κ εχω κ μια αρτιστικη παρεμβαση διπλα απο το κουτι μου :devil:.

Αλλα δεν εχω εμπειρια στην υδροψυξη ωστε να κανονισω το αρχικο bugdet....καθως δεν γνωριζω κ ''αξιολογες'' εταιρειες........

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο watercooling σε γενικές γραμμές δε γνωρίζω πάντως να είσαι σίγουρος ότι για κάτι αξιοπρεπές δε θα πέσεις κάτω απο 200-250 με την καμία...μπορείς να επιτύχεις σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα(ίσως 200mhz περίπου πιο κάτω) παίρνοντας απο πλαίσιο μια megahalems στα 55 ευρώ+2 slipstream fans στα 10 ευρώ σύνολο 65...

Δημοσ.
απο watercooling σε γενικές γραμμές δε γνωρίζω πάντως να είσαι σίγουρος ότι για κάτι αξιοπρεπές δε θα πέσεις κάτω απο 200-250 με την καμία...μπορείς να επιτύχεις σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα(ίσως 200mhz περίπου πιο κάτω) παίρνοντας απο πλαίσιο μια megahalems στα 55 ευρώ+2 slipstream fans στα 10 ευρώ σύνολο 65...

Ειναι για Intel...........

Δημοσ.

Αν ψάχνεις να ξεζουμίσεις τον CPU, τότε κατευθείαν σε custom όπως είπανε και τα παιδιά παραπάνω, τα ετοιματζίδικα δεν αξίζουν, και ειδικά αυτο της ΤΤ το οποίο έχει ιστορία με σπασμένα block, διαρροές και δεν συμαζεύται :fear:. Αν θες μέσες καταστάσεις, ούτε να φτάσεις στο τέρμα το σύστημά σου κλπ, τότε και με μια αερόψυξη είσαι 100% καλλυμένος (και θα έχεις και λιγότερη ησυχία με τους ανάλογους ανεμιστήρες).

Μια ιδέα είναι η εξής:

block

tank

ψυγείο

αντλία

+ σωλήνες ρακόρ, ανεμιστήρια. Επίσης block αν θες να ψύξεις VGA NB.

Δημοσ.

Καλημερα,

κατ' αρχην να ευχαριστησω για το χρονο σου κ για την προταση σου!!!!:-D

απ' οτι ειδα το site ειναι γερμανικο ....κατι απο ελλαδα δεν εχουμε ?

θελω πολυ να το βαλω το ''νερακι'' οσο το ψαχνω τοσο ποιο πολυ μου αρεσει!!!!+ το οτι μπορω να πιω το αιμα τησ CPU μου :-D

Δημοσ.

Ναι είναι γερμανικό. Από Ελλάδα αν είσαι Αθήνα στο multirama extreme έχει μεγάλη ποικιλία αλλά πρέπει να πας από κει. Από κάπου αλλού δεν παίζει κάτι αξιόλογο (γενικά δεν παίζει τίποτα, κάποτε το Πλαίσιο είχε, αλλά τώρα δεν..).

Δημοσ.

εχεις δωσει εσυ καμια παραγελια σε αυτο το site ? ειναι αξιοπιστο?

Το Multirama Extreme ειναι στην στουρναρη ?

Μυκονο μενω αλλα παω συχνα αθηνα.....αν ειναι πριν αγορασω κατι on line να παω να κοιταξω κ εκει.......

Αν δεν σε κουραζω δες μερικα που ειδα απο το site που μου εδωσες....

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p6083_Alphacool-HF-14-Livingstone-Sockel-754-939-940-FX-Opteron-AM2-AM2--AM3.html

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p1711_MagiCool-SLIM-DUAL-240-Radiator.html

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p860_Alphacool-Eheim-600-Station-II-230V.html

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p2276_Magicool-Plexiac-250-reservoir.html

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p200_tubing-PUR-8-6mm--5-16-ID--UV-active-blue-clear.html

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p7766_Revoltec-L-fter---Dark-Blue-120x120x25mm-4-Fach-Bundle--4xL-fterpaket-.html

Δημοσ.

Ναι το Aquatining είναι μια χαρά, έχω πάρει και γω αρκετές φορές απο κεί. Το Extreme είναι στον Πειραιά.

Όσον αφορά την σύνθεση: Αν θα ψύξεις μόνο CPU, τότε το 2πλο είναι οκ, αλλά καλύτερα ένα πιο χοντρό. Η αντλία που βάζεις πέραν του ότι είναι βυθιζόμενη (αντλία και τανκ μαζί), είναι σχετικά ψόφια :-D. Προσωπικά προτιμώ να μην είναι βυθιζόμενη η αντλία ουτως ώστε να μην επιβαρύνει την ψύξη του νερού από την θερμότητα που εκλύει. Το τανκ που επέλεξες είναι οκ, αλλά δεν χρειάζεσαι τόσο μεγάλο για 2πλο ψυγείο. Όρισε ένα budget, τι θες να ψύξεις, και σε ποιό κουτί θα βάλεις την υδρόψυξη και το βλέπουμε ;).

Δημοσ.

Σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!

Το budget μου ειναι μεχρι τα 200....

Αρχικα θελω να ψυξω CPU (αν μου φτασουν κ για ΝΒ δεν με χαλαει καθολου :-))

Αλλα θελω να μην χρειαστει να αλλαξω τα παντα σε περιπτωση που επεκτεινω την ψυξη μου (vga,NB,ram)

Το κουτι μου τωρα ειναι No Name (καλης ποιοτητας,το ειχα βιτρινα στο μαγαζι :P)

ΑΤΧ αλλα σκεφτομαι να βαλω εκτος κουτιου ψυγειο κ αντλια γιατι μεσα απ οτι βλεπω δεν θα μου χωρεσουν :o

Ποσο σου κοστιζουν τα μεταφορικα ?

Δημοσ.

86089042.png

Ρακορ και σωλήνες παίρνεις όσα θα χρειάστείς βέβαια. Ανεμιστήρες της αρεσκείας σου (αν δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος εδώ) και είσαι έτοιμος ;). Γύρω στα 19 ευρώ τα μεταφορικά.

Δημοσ.

N.I.C. σε ευχαριστω κ αλλη μια φορα για το χρονο σου κ για τις προτασεις σου!!!

προσπαθησα να ερθω κ σε επικοινωνια με τα παιδια του Multirama Extreme στην αθηνα κ μου εδωσαν μια προσφορα στα 25ο euro.

PUMP PHOBYA DC12 800L/H

WATERBLOCK CPU KOOLANCE CPU 350

RADIATOR BLACK ICE PRO 240

NOZZLE SINGLE KOOLANCE G1/4 3/8

TUBE FESER GREEN UV ID 38 1 METER

LIQUID FESER NE UV GREEN 1LT

RESERVOIR XSPC 150 MM PASSIVE ALUMINIUM

Μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα να παω μια βολτα απο Αθηνα να τα δω κ απο κοντα , κ μετα θα αποφασισω !!!!!

Σας ευχαριστω πολυ ολους !

Δημοσ.

Παιδες μπορειτε να μου προτεινετε κανα site με ανταλλακτικα για υδροψυξη? Θελω να ξεκινησω να βαλω αλλα περα απο το e-shop δεν βρισκω αλλου....

---------- Προσθήκη στις 13:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:57 ----------

Βασικα ρε παιδια επειδη ειμαι λιγο noob σε αυτα.. Ειδα σε ενα site ενα CPU waterblock και λεει οτι ειναι 1/4 μεγεθος... Εψαξα για σωληνες σε αυτο το μεγεθος αλλα δεν βρηκα.. Μπορει καποιος να με βοηθησει??? Ευχαριστω...

Δημοσ.

@NioThe1 δεν θα διαφωνήσω με την προτάση των παιδιών από κει, παρα μόνο στο ψυγείο. Το ψυγείο που σου προτείνουν είναι ετούτο. Στα ίδια λεφτά βγαίνει και το Nexxos που σου έβαλα παραπάνω, το οποίο όμως είναι πιο χόντρο. anyway αφου θα πας, δές τα και μετά απόφάσισε, και από Aquatuning πάνω κάτω τόσο θα έβγαιναν (250ε) μαζί με μεταφορικά+σωλήνες ρακόρ. Περιμένουμε νέα ;).

@izzy18 Διάβασε από την αρχή το θέμα.

@Grimpr: Want to join us; :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...