NioThe1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα οπως λεει ο τιτλος σκεφτομαι να βαλω ενα πακετακι υδροψυξης,θα θελα αν κανεις εχει κανει χρηση σε καποια απο τα 2 προαναφερθεντα πακετα να μου πει την γνωμη του,το Η50 ειναι φτηνο κ στηβαρο αλλα δεν εχει τηδ δυνατοτητα να προστεθουν πανω του αλλες ''εξοδοι'' ενω απ οτι βλεπς το Thermaltake εχει δυνατοτητες επεκτασης.... Τα φωτα σας παρακαλω!!!!!!! Ευχαριστω!!!!!!!! Thermaltake--->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650753&u=THERMALTAKE-CL-W0187-BIG-WATER-770 Corsari H50 ----->http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 τίποτα απο τα 2...ή παίρνεις custom κομμάτια για νεράκι ή πας σε μια τοπ αερόψυξη με 2 δυνατούς ανεμιστήρες και έχεις και καλύτερα αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι εισαι τοσο αρνητικος ? το custom ποσο 8α μου κοστισει περιπου ? (ρωταω γιατι δεν ξερω ποια ''parts'' χρειαζομαι ωστε να κανω εναν προυπολογισμο) καλη αεροψυξη ? μπορουν να συγκρι8ουν τα αποτελεσματα αεροψυξης με αυτα του νερου ,σε συνδιασμο με τον παραγομενο ηχο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny21a Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το thermaltake αν σε ενδιαφερει ο ηχος ξεχασε το, η αντλια του ειναι ελεεινη σε αυτο το θεμα. Και το υποτιθεμενο ψυγειο που εχει βεβαια μη νομιζεις οτι θα κανει και πολλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 φιλε μην το παρεις θα το μετανιωσεις, δυστυχως εαν θες να πας σε κομματια υδροψυξης, να υπολογιζεις το λιγοτερο 120 ευροπουλακια, αλλα θα δεις μεγαλη διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το thermaltake αν σε ενδιαφερει ο ηχος ξεχασε το, η αντλια του ειναι ελεεινη σε αυτο το θεμα. Και το υποτιθεμενο ψυγειο που εχει βεβαια μη νομιζεις οτι θα κανει και πολλα... Johnny το εχεις ? Αν παω σε επιλογη custom μπορει κανιες να με βοηθησει με τα απαραιτητα parts αρχικα για CPU κ μετα το επεκτεινω .....ρωταω ωστε να δω που 8α φτασει η τιμη του ολου πακετου... Καθως κ με φοβιζει λιγο η ιδεα του νερου μεσα στο PC μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny21a Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Την αντλια την ειχα ναι. Το ψυγειο οχι αλλα ολοι το ιδιο θα σου πουν... Φιλε αν σε φοβιζει η ιδεα καλυτερα να το αφησεις αν δεν εισαι ανετος. Βαλε μια καλη ψυκτρα στην cpu και θα εισαι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lkastritis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Johnny το εχεις ? Αν παω σε επιλογη custom μπορει κανιες να με βοηθησει με τα απαραιτητα parts αρχικα για CPU κ μετα το επεκτεινω .....ρωταω ωστε να δω που 8α φτασει η τιμη του ολου πακετου... Καθως κ με φοβιζει λιγο η ιδεα του νερου μεσα στο PC μου... δε βαζεις νερο.. αντιψυχτικο βαζεις... (το οποιο νομιζω δεν εναι καλος αγωγος τουη ρευματος οποτε και να πεσει πανω στην μιτρικη δεν εχεις προβλημα) http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D5%C4%D1%CF%D8%D5%CE%C7&category2=%D5%C3%D1%CF+%D5%C4%D1%CF%D8%D5%CE%C7%D3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Υπαρχουν πολλες πιθανοτητες διαροης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny21a Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Πιθανοτητα παντα υπαρχει... αλλα μιλαμε θεωρητικα τωρα. Στην πραξη αν ειναι ολα τα κομματια οκ και τα συναρμολογησεις καλα δεν εχεις κατι να φοβασαι... Βεβαια θελει και καποια συντηρηση και ελεγχο ανα καποιο χρονικο διαστημα. Γι'αυτο σου λεω αν δεν εχεις μερακι και ορεξη για αυτα τα πραγματα και δεν εμπιστευεσαι πολυ τα χερια σου, πηγαινε σε μια καλη ψυκτρα και εισαι μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Αν προσεξεις δεν υπαρχει τπτ να φοβηθεις.. Το θεμα ειναι μως αν αξιζει να πας σε ετοιματζιδικα νερα. Ολοι (κι εγω το πιστευω) λενε οτι δεν αξιζουν με την καμια καθως με λιγοτερα λεφτα παιρνεις μια βαρβατη αεροψυκτρα και εχεις καλυτερες επιδοσεις,χωρις να εχεις στο νου σου να αλλαξεις νερο καθε τοσο. Συν οτι εχω ακουσει(αν κανω λαθος διορθωστε με) οτι η thermaltake εχει χαλκο ή καποιο αλλο μεταλλο σε καποια εξαρτηματα το οποιο ομως με τον καιρο διαβρωνεται...δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο.. Παντως +1 στον αερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Πιθανοτητα παντα υπαρχει... αλλα μιλαμε θεωρητικα τωρα.Στην πραξη αν ειναι ολα τα κομματια οκ και τα συναρμολογησεις καλα δεν εχεις κατι να φοβασαι... Βεβαια θελει και καποια συντηρηση και ελεγχο ανα καποιο χρονικο διαστημα. Γι'αυτο σου λεω αν δεν εχεις μερακι και ορεξη για αυτα τα πραγματα και δεν εμπιστευεσαι πολυ τα χερια σου, πηγαινε σε μια καλη ψυκτρα και εισαι μια χαρα... Κ μερακι εχω πολυ κ χερια εχω αρκετα καλα κ τα εμπιστευομαι παρα πολυ!!!!!! απλα ρωταω στην θεωρια .......αναλογη εμπειρια δεν εχω....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δώσε 200-250€ να πάρεις σοβαρό custom πακέτο,αλλά αν δεν σκοπεύεις να κλοκάρεις στα τέρματα καλύτερα πάρε μια καλή ψύκτρα και κάνεις την δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NioThe1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δώσε 200-250€ να πάρεις σοβαρό custom πακέτο,αλλά αν δεν σκοπεύεις να κλοκάρεις στα τέρματα καλύτερα πάρε μια καλή ψύκτρα και κάνεις την δουλειά σου. Εχεις να προτεινεις καποιο ? κανα link να δω ? Η αν ξερει καποιος απο εδω ,να βοηθησει ωστε να δω ποσο κοστιζει μια αξιολογη/οικονομικη συνθεση υδροψυξης.... Οπως κ να εχει ευχαριστω ολους για τον χρονο σας κ για τις απαντησεις σας!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VKostas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν σκοπεύεις να περάσεις τα 4GHz, πιστεύω πως δεν είναι απαραίτητο να πας σε υδρόψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.