Προς το περιεχόμενο

Ποιον σκληρο 500-640 με γνωμονα την ταχυτητα?

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη θα αναβαλω λιγο ακομα την αγορα ssd ψαχνω για εναν απλο μηχανικο σκληρο 500-640gb στον οποιο θα μπεις το os οποτε με ενδιαφερει κυριως η ταχυτητα

θα επαιρνα τον samsung spinpoint αλλα επειδη στην επαρχια το eshop ειναι μονοδρομος παρακαλω προτασεις απο eshop

WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303709

WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB SATA2

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303789&u=WESTERN-DIGITAL-WD5000AAKS-500GB-SATA2

Δημοσ.

Κι εγω κάπου εκεί υπολογίζω να εγκαταλείψω το υπάρχον setup.

Αν και το μικρόβιο του ssd με έχει προσβάλλει ήδη...

Δημοσ.

καλα ρε παιδια ειναι δυνατον να ασχολειστε με τετοια πραματα?? ποιον σκληρο δισκο να παρω? δηλαδη αν επερνες τον αλλον θα σερνοταν το μηχανημα σου?? ελεος πια με αυτες τις παπαρολογιες!! καθε μερα βλεπω απειρα threat με τετοιες βλακείες ερωτησεις!!ελεος δηλαδη νομιζεις οτι η διαφορα τους θα ειναι τρελη???

Δημοσ.
καλα ρε παιδια ειναι δυνατον να ασχολειστε με τετοια πραματα?? ποιον σκληρο δισκο να παρω? δηλαδη αν επερνες τον αλλον θα σερνοταν το μηχανημα σου?? ελεος πια με αυτες τις παπαρολογιες!! καθε μερα βλεπω απειρα threat με τετοιες βλακείες ερωτησεις!!ελεος δηλαδη νομιζεις οτι η διαφορα τους θα ειναι τρελη???

Δηλαδή εσύ που ασχολείσαι με παπαρολόγους πώς αυτοαποκαλείσαι;

Δημοσ.

Σε ένα τεχνολογικό φόρα,για τι περίμενες να συζητήσουμε;

Το log out είναι πάνω δεξιά αν δέν αντέχουν τα γαλαζοπράσινα ματάκια σου...

Δημοσ.

να συζητατε για πραγματα που εχουν αξια!! οχι βλακειες!! να κανω και εγω μια ερωτηση! Τι καλωδιο ρευματος να παρω?? ασπρο η μαύρο? (εχω ακουσει οτι το ασπρο θα δωσει 0,0001 % πιο γρηγορα ρευμα απο το μαυρο..) ΕΛΕΟΣ !!!

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα.

Φίλε ελευθερία λόγου έχουμε... ότι θέλει ρωτάει ο καθένας. Αφού έχει τίτλο το thread δεν σε υποχρέωσε κανείς να το διαβάσεις!

Δημοσ.
να συζητατε για πραγματα που εχουν αξια!! οχι βλακειες!! να κανω και εγω μια ερωτηση! Τι καλωδιο ρευματος να παρω?? ασπρο η μαύρο? (εχω ακουσει οτι το ασπρο θα δωσει 0,0001 % πιο γρηγορα ρευμα απο το μαυρο..) ΕΛΕΟΣ !!!

Με ηλεκτρομαγνητική θωράκιση.

Πως

σου

φάνηκε;

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...