million_voices Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 επειδη θα αναβαλω λιγο ακομα την αγορα ssd ψαχνω για εναν απλο μηχανικο σκληρο 500-640gb στον οποιο θα μπεις το os οποτε με ενδιαφερει κυριως η ταχυτητα θα επαιρνα τον samsung spinpoint αλλα επειδη στην επαρχια το eshop ειναι μονοδρομος παρακαλω προτασεις απο eshop WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303709 WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB SATA2 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303789&u=WESTERN-DIGITAL-WD5000AAKS-500GB-SATA2
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Τον 640. O 500άρης έχει νομίζω 4χ125 platters.
million_voices Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 τελικα παρηγγειλα τον spinpoiont στο 1tb απο πλαισιο θενκς λιοπ
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ωραίος. 2 500άρια platters αυτός, 80 γιούρια, κι εγώ τον ζαχαρώνω.
million_voices Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 να σου πω την αληθεια νταξει αυτοι δεν ειναι να το ψαχνεις και πολυ με κανα ssd να δουμε τι θα κανουμε
million_voices Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 sata 3 σε 2 χρονακια υπολογιζω θα ειναι οκ οι τιμες
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγω κάπου εκεί υπολογίζω να εγκαταλείψω το υπάρχον setup. Αν και το μικρόβιο του ssd με έχει προσβάλλει ήδη...
leonidas_fs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 καλα ρε παιδια ειναι δυνατον να ασχολειστε με τετοια πραματα?? ποιον σκληρο δισκο να παρω? δηλαδη αν επερνες τον αλλον θα σερνοταν το μηχανημα σου?? ελεος πια με αυτες τις παπαρολογιες!! καθε μερα βλεπω απειρα threat με τετοιες βλακείες ερωτησεις!!ελεος δηλαδη νομιζεις οτι η διαφορα τους θα ειναι τρελη???
million_voices Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 μαλλον βλεπεις threat παντου κουλαρε
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 καλα ρε παιδια ειναι δυνατον να ασχολειστε με τετοια πραματα?? ποιον σκληρο δισκο να παρω? δηλαδη αν επερνες τον αλλον θα σερνοταν το μηχανημα σου?? ελεος πια με αυτες τις παπαρολογιες!! καθε μερα βλεπω απειρα threat με τετοιες βλακείες ερωτησεις!!ελεος δηλαδη νομιζεις οτι η διαφορα τους θα ειναι τρελη??? Δηλαδή εσύ που ασχολείσαι με παπαρολόγους πώς αυτοαποκαλείσαι;
Tenshi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 καλα ρε παιδια ειναι δυνατον να ασχολειστε με τετοια πραματα?? ποιον σκληρο δισκο να παρω? δηλαδη αν επερνες τον αλλον θα σερνοταν το μηχανημα σου?? ελεος πια με αυτες τις παπαρολογιες!! καθε μερα βλεπω απειρα threat με τετοιες βλακείες ερωτησεις!!ελεος δηλαδη νομιζεις οτι η διαφορα τους θα ειναι τρελη??? Σε ένα τεχνολογικό φόρα,για τι περίμενες να συζητήσουμε; Το log out είναι πάνω δεξιά αν δέν αντέχουν τα γαλαζοπράσινα ματάκια σου...
leonidas_fs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 να συζητατε για πραγματα που εχουν αξια!! οχι βλακειες!! να κανω και εγω μια ερωτηση! Τι καλωδιο ρευματος να παρω?? ασπρο η μαύρο? (εχω ακουσει οτι το ασπρο θα δωσει 0,0001 % πιο γρηγορα ρευμα απο το μαυρο..) ΕΛΕΟΣ !!!
lefstef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 καλα ρε παιδια ειναι δυνατον να ασχολειστε με τετοια πραματα?? ποιον σκληρο δισκο να παρω? δηλαδη αν επερνες τον αλλον θα σερνοταν το μηχανημα σου?? ελεος πια με αυτες τις παπαρολογιες!! καθε μερα βλεπω απειρα threat με τετοιες βλακείες ερωτησεις!!ελεος δηλαδη νομιζεις οτι η διαφορα τους θα ειναι τρελη??? Καλημέρα και καλό μήνα. Φίλε ελευθερία λόγου έχουμε... ότι θέλει ρωτάει ο καθένας. Αφού έχει τίτλο το thread δεν σε υποχρέωσε κανείς να το διαβάσεις!
Tenshi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 να συζητατε για πραγματα που εχουν αξια!! οχι βλακειες!! να κανω και εγω μια ερωτηση! Τι καλωδιο ρευματος να παρω?? ασπρο η μαύρο? (εχω ακουσει οτι το ασπρο θα δωσει 0,0001 % πιο γρηγορα ρευμα απο το μαυρο..) ΕΛΕΟΣ !!! Με ηλεκτρομαγνητική θωράκιση. Πως σου φάνηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.