Προς το περιεχόμενο

TL-WA5110G ως Repeater

digimyth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα το TL-WA5110G της TP-Link θέλωντας να το χρησιμοποιήσω ως επαναλήπτη για το δίκτυό μου. Πάλευα να το ρυθμίσω αλλά τίποτα... Επειδή πιάνω όμως και άλλα δίκτυα στη γειτονιά μου και ένα απο αυτά είναι ελεύθερο το δοκίμασα πάνω σε αυτό. Λειτούργησε σε εκείνο αλλά όχι στο δικό μου και σε κανένα άλλο με κλείδωμα.

Με τα πολλά κατάλαβα ότι δεν υποστηρίζει την κρυπτογράφηση WPA-WPA2 σε λειτουργία επαναλήπτη όμως σε άλλες λειτουργίες (access point, client etc) την παρέχει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να λειτουργήσει; Έστειλα και mail στην TP-LInk και επιβαιβέωσα ότι δεν υποστηρίζει αυτή την κρυπτογράφηση σε repeater mode.

Πες να καταλάβω ότι θέλει κωδικό για να επικοινωνήσει με άλλο router για λόγους ασφαλείας αλλά είναι ένας απλός επαναλήπτης! Δε μπορεί απλά να ενισχύει το σήμα;! Ούτως η άλλως για να συνδεθείς σε άλλο δίκτυο με WEP (είτε WPA) θές κωδικό!

Προσπάθησα επίσης να χακάρω τον κώδικα της σελίδας του "επαναλήπτη" για να ενεργοποιήσω την WPA2 επιλογή που ήταν εμφανής αλλά απενεργοποιημένη. Τελικά όμως έκανε συνεχώς reboot απο μόνο του (προφανώς μπλόκαρε :-().

Τι να κάνω με τη μ@@κία που αγόρασα; Απλά έναν επαναλήπτη ήθελα :cry::cry:

Εδώ η προσωμοίωση της σελίδας του AP

Thanks για όποια βοήθεια!

Δημοσ.

θα το κλειδωσεις με mac address και wep υποχρεωτικα.αλλιως πεταμα.μαρκα που πηγες να παρειςκαι εσυ.αμα σου λενε οτι δεν γινεται τοτε δεν γινεται μαλλοn.dokimase kai me repeater και με universal repeater και με bridge point to point.τωρα wds δεν ξερω αν υποστηριζει το αλλο ρουτερ σου για να κανεις wds αλλακαι το wds παιζει μονο με wep.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο ΑΡ έχω,

Πόση απόσταση είναι η δυο άκρες και τι εμπόδια υπάρχουν. να ρήξεις το power στο 1/2 γιατί στο Max η 26dbm δίνει 0,4Watt, στο 1/2 η στο 23dbi 0,2watt εκεί είναι πιο σταθερό.

Με (universal)Repeater mode δεν μου κράτησε πάνω από 1 μέρα χωρίς να πειράξω καμία ρύθμιση με wep key , το κύριο ρουτερ ειναι ενα thomson της φορθνετ, τωρα το εχω σε Αρ router mode και ειναι πανω στο thomson με καλωδιο δικτυο και μεταδιδει το σημα με αλλο ονομα.

Δημοσ.
Και εγώ το ίδιο ΑΡ έχω,

Πόση απόσταση είναι η δυο άκρες και τι εμπόδια υπάρχουν. να ρήξεις το power στο 1/2 γιατί στο Max η 26dbm δίνει 0,4Watt, στο 1/2 η στο 23dbi 0,2watt εκεί είναι πιο σταθερό.

Με (universal)Repeater mode δεν μου κράτησε πάνω από 1 μέρα χωρίς να πειράξω καμία ρύθμιση με wep key , το κύριο ρουτερ ειναι ενα thomson της φορθνετ, τωρα το εχω σε Αρ router mode και ειναι πανω στο thomson με καλωδιο δικτυο και μεταδιδει το σημα με αλλο ονομα.

καλο ειναι να το βαζεις και σε αλλο καναλι.αν το ενα ειναι 1 το αλλο να ειναι 6 η 11

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρα, προσπαθω εδω και δυο μερες να ρυθμησω το εν λογω ΑΡ πανω σένα bautek ενος φιλου (σαν ΑΡ) και δεν μπορω να τα καταφερω να δουλεψει με τιποτα, υπαρχει καποιο τρικ? Πως τα καταφερατε??

Δημοσ.

κανονικα θα πρεπει να ψαχνεις μεσα απο το μενου tou tl για να βρεις το αλλο access point Που θα συνδεθεις.προσοχη μην εχουν και τα 2 την ιδια Ip.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα μαλλον δεν ημουν σαφησ (συγγνωμη..). θελω να το κανω να δουλεψει σαν acces point (να παιρνει σημα δηλ. ασυρματα απο το bautek και να το περναει ενσυρματα μεσω της θυρας Lan), το εχω κανει στο δικο μου σπιτι με ενα Fritz και ενα Linksys, αλλα με αυτο το ριμαδι το TP- link κοντευω να τρελλαθω...:mad:

Δημοσ.

Δεν φταίει πάντα το ΑΡ άλλα και ο χείριστης του, έχω το ιδιο access point και κατάφερα να το κανω να δουλέψει σε client mode με lan.

Toutorial σε repeater mode(το ιδιο και για universal repeater).

http://www.4shared.com/file/136561765/6a8fc070/Tutorial_TL-WA5110G_sebagai_Wi.html

http://www.4shared.com/get/136561683/1cad22fc/Tutorial_TL-WA5110G_sebagai_Wi.html

Δημοσ.

διαβασε αυτα που εγραψε ο φιλος παραπανω.βεβεα εννοειται οτι πρεπει να παιζει ειτε σαν repeater,universal repeater,wireless bridge h wds για να γινει αυτο που θες.απλα προσεχε μην εχουν την ιδια Ip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...