Προς το περιεχόμενο

Πολυμηχάνημα εώς 100 - 150Ε?


xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά. Ενδιαφέρομαι για ένα πολυμηχάνημα με κόστος εώς 100 άντε 150Ε. Βασικές προϋποθέσεις είναι η αξιοπιστία και το χαμηλό κόστος εκτύπωσης.

 

Γενικά έχουν περάσει από τα χέρια μου 2 εκτυπωτές HP που βγάλαν αρκετά προβλήματα και υψηλό κόστος αναλωσίμων, 1 εκτυπωτής Canon που δούλεψε απροβλημάτιστα για 2,5 χρόνια, 1 πολυμηχάνημα Canon με πολύ φθηνά αναλώσιμα και χαλασμένη στο χρόνο τροφοδοσία χαρτιού και 1 πολύ low budget πολυμηχάνημα της Epson με άθλια ποιότητα εκτύπωσης.

 

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος με την Canon , παραμένω όμως ανοιχτός σε προτάσεις. Καμία ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Φίλε xpapias και εγώ ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα πολυμηχάνημα κ μάλλον θα πάω προς canon mp560 είναι και στα λεφτά που θέλεις.

Το έχει κανένας? γνώμες??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν και εγώ προς Canon ήμουν - για την ακρίβεια έψαχνα για ένα φίλο μου. Νομίζω ότι από αξιοπιστία υπερτερούν εναντι των υπολοίπων. Από εκεί και πέρα έχουν φθηνά αναλώσιμα σε σχέση με τα HP - αυτό μου το τονίσε και μια υπάλληλος στο Πλαίσιο. Για την ιστορία ο φίλος μου πήρε ΗΡ.

 

Από εκεί και πέρα εγώ πριν κανα δίμηνο αγόρασα το SX200 της EPSON (30Ε από Getitnow). Πολύ αξιόπιστο (εώς τώρα), πολύ καλό σκανάρισμα, πάρα πολύ φθηνά μελάνια. To μόνο που με χαλάει είναι ότι θα μπορούσε να έχει λίιιγο καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης (φαίνονται πχ κάποιες κουκκίδες στα όρια των γραμμάτων). Παραδόξως βγάζει πολύ καλές φωτοτυπίες. Για τα χρήματα που έδωσα μια χαρά μου ήρθε.

 

Aν θες τη γνώμη μου παίξε ανάμεσα σε μοντέλα της Canon .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες χτες παρέλαβα αυτό... αστέρι.. είναι λίγο ογκώδες αλλά είναι άψογος..

 

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/MFP/Inkjet-MFP/Epson-Stylus-Office-BX610FW-Inkjet-Multifunction-C11CA50334CT.htm

 

αυτά που με ενδίεφεραν και έχει είναι

α) ασύρματη σύνδεση wifi

β) εκτυπωτής

γ) φωτοαντιγραφικό

δ) σαρωτής

ε) φαξ

 

και γενικά είδα και ότι το κόστος των μελανιών του είναι σχετικά μικρό, έχει ξεχωριστά μαύρο, κόκκινο, κίτρινο, μπλε .. είναι μαύρος με απίστευτο design και πάει σφαίρα...

 

139ευρώ από 199, πλαίσιο !

 

αν θέλετε ανεβάζω κ φωτό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παρει τον Canon MP270 αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος,οι φωτογραφιες δεν ειναι ποιοτικες,τα μελανια εξαντλουνται πολυ γρηγορα και η μεθοδος της συριγγας δεν πιανει απο οτι δοκιμασα...Σκεφτομαι να παρω καποιον αλλο μεχρι 80 ευρω.Εχετε κατι να προτεινετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...