Greator Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Έχω 2 pc, τα οποία έρχονται με το Beliin switch στην ίδια οθόνη. Το ένα pc έχει κάρτα γραφικών την Asus GT8500 ενώ το άλλο την Asus EN9400GT. Η οθόνη είναι μια Samsung TFT. Δοκίμασα να κάνω το εξής: έβαλα και τις δυο οθονες να δείχνουν το ίδιο πράγμα με ένα συγκεκριμένο προγράμματα ανοιχτό. Κάνοντας switch ανάμεσα στους 2 υπολογιστές παρατήρησα ότι το pc με την 8500 έχει πολύ πιο καθαρή εικόνα από το pc με την 9400. Είναι ποτέ δυνατόν; Οι κάρτες έχουν σχεδόν 1 χρόνο διάφορα μεταξύ τους. Κοίταξα τις ρυθμίσεις στο πάνελ της nvidia αλλά φαίνονται πανομοιότυπες μεταξύ τους. Ποιος άλλος λόγος θα μπορούσε να υπάρχει; Η οθόνη όταν κάνω switch στην 9400 φαίνεται γενικά λίγο πιο θολή με λιγότερο έντονα χρώματα και λιγότερη καθαρότητα σε χαρακτήρες. Αν μπορώ να κοιτάξω κάποιο άλλο setting please let me know Sent from my iPhone using Insomnia.app
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Συνδέονται κι οι δύο μέσω dvi; Γενικά έχω ακούσει για μικροπροβλήματα ευκρίνειας σε συνδέσεις dsub->TFT.
Greator Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Kαι οι 2 καρτες γραφικων συνδεονται στο Belkin KVM switch και απο κει στην οθονη με VGA.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασε το Auto της οθονης για να προσαρμοστει στην αλλη καρτα γραφικων.
panagath Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε για να δεις αν πράγματι φταίει κάποια κάρτα γραφικών δοκίμασε να συνδέσει πρώτα το ένα PC ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην οθόνη και μετά το άλλο ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με την οθόνη και εκέι θα δείς διαφορές. Για μένα πιθανότατα φταίει το switch. Ένα switch που είχα παλίοτερα για να έχω στην ίδια οθόνη το pc και το xbox μου θόλωνε την εικόνα. Είναι VGA switch? Γιατί και μένα VGA switch ήταν. Αν συνδέσεις τα pc απεθέιας θα πρέπει να έχεις καθαρή εικόνα και από τα 2. Οι διαφορές που έχουν οι κάρτες γραφικών αυτές είναι σε απόδοση για παιχνίδια κλπ. Δεν υπάρχει περίπτωση η μία να μην έχει καθαρή εικόνα σε στατική εικόνα. Αν πάλι δε φταίει το switch κοίτα μήπως πρέπει να ανανεώσεις drivers (μην αφήνεις πάνω τους drivers για nvidia που δίνουν τα ίδια τα windows έιναι άθλιοι, κατέβασε τους επίσημους της κάρτας σου...).
gung--ho Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ανετα φταιει το switch, το ειχα παθει κ εγω
Greator Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Το switch μου ειναι αυτο: http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=275159 Αν οντως φταιει το switch ειναι το χειροτερο σεναριο που θα μπορουσε να ισχυει καθως δε μπορω να δουλεψω χωρις αυτο. Οταν λετε οτι φταιει το switch εννοειτε οτι εχει προβλημα η συσκευη ή ειναι γενικα ενα προβλημα των switch αυτο? Με λιγα λογια μπορει να διορθωθει με καποιον τροπο η την πατησα? Οσο για τους drivers, και τα 2 pc εχουν drivers της nvidia τους τελευταιους.
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Άλλαξε θέση στα βύσματα του switch να δεις αν θα εξακολουθεί να υπάρχει η διαφορά.
gung--ho Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασε αυτο που ειπε κ το παιδι πιο πανω, να συνδεσεις στις δυο οθονες απευθειας και να δεις την ποιοτητα της εικονας. Απλα καποτε ειχα συνδεσει ενα pc με 4 οθονες με 4απλο vga switch και στην μια η εικονα ηταν εμφανος χειροτερη απο τις υπολοιπες τρεις. Τωρα η δικια σου περιπτωση μπορει να διαφερει
Greator Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια πιστευω κι εγω οτι ειναι πολυ πιθανο να ειναι το switch. Aπλα θεωρουσα οτι ειναι ισως καποια ρυθμιση γιατι η διαφορα ειναι πολυ μικρη, ,μη φανταστειτε πολυ θολη οθονη η κατι τετοιο. Απλα στη μια οθονη τα χρωματα ειναι λιγο πιο ζωντανα και λιγο πιο sharp σε καθαροτητα. Ειμαι σιγουρος οτι αν βαλω την οθονη απευθειας θα ειναι το ιδιο. Φιλε gung--ho τελικα με το δικο σου switch τι εκανες?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ειμαι σιγουρος οτι αν βαλω την οθονη απευθειας θα ειναι το ιδιο. Ναι αλλα αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα αν δε το δοκιμασεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.