Dimitris_il_mix Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Είδα μια αναπάντητη κλήση στο κινητό μου και το τέταρτο ψηφίο από το τέλος ήταν ο χαρακτήρας # !! Τα υπόλοιπα ήταν κανονικά νούμερα !! Ξέρετε τι είναι αυτό ?? Είναι κόλλημα του κινητού μου, ή είναι κάτι σαν απόκρυψη ώστε να μην γνωρίζω τον αριθμό του ολόκληρο ?? Προσπάθησα να κάνω κλήση και φυσικά δεν γινόταν αφού υπήρχε η # !!!
sam sam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Πρόβλημα μάλλον... Αλλά για πες πως αρχίζει ο αριθμός, είναι κινητό ή σταθερό ή 90... ή πενταψηφιος?
bnvdarklord Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Βασικα δες αν εχεις καποιο αριθμό που ταιριάζει με αυτόν...
Dimitris_il_mix Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Πρόβλημα μάλλον...Αλλά για πες πως αρχίζει ο αριθμός, είναι κινητό ή σταθερό ή 90... ή πενταψηφιος? Είναι κανονικά κινητό !! 698 αρχιζει !!
sam sam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Είναι κανονικά κινητό !! 698 αρχιζει !! Λάθος του κινητού.... (άσχετο: Το κινητό σου είναι sony ericsson? )
Foulis123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Οχι προβλιμα απο ετερια ειναι εχει τιχει και σε εναν φιλο μου αλλα τα 2 τελεφτεα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.