Προς το περιεχόμενο

The Pacific "Band of Brothers 2"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kasrith ελα ετοιμο το πακετο.Ηρθε η ωρα να την δουμε και εμεις :P

:-D Τωρα περιμενω να φτασουν τα πρωτα.

Εχουμε και πσκδ τωρα καθησιο, οτι πρεπει! :P

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το ξεκίνησα κι εγώ πρόσφατα, μετά από μια επανάληψη του BoB, και μετα βίας έχω φτάσει στο τρίτο επεισόδιο. Βασικά το δύσκολο ήταν το 2ο. Το πρώτο ήταν στο στυλ "ok, θα πάρει λίγο χρόνο να "ζεσταθεί" η ιστορία και το cast" και είχε το δικό του ενδιαφέρον ως πρόλογος της σειράς.

Το δεύτερο ρε παιδί... τί φόλα ήταν αυτή έτσι απότομα. Πολύ ρηχό, ξενέρωτο, ελάχιστο focus σε κάτι - παρόλο που είχε σκηνές δράσεις και ήθελε να πει 1-2 πράγματα που πες πως άξιζαν να ειπωθούν, κάτι πήγαινε πολύ στραβά στη σκηνοθεσία/storytelling/δε-ξέρω-τι-άλλο. Χρειάστηκε επίμονο power-through για να το τελειώσω.

Είμαι ακόμα σε φάση που δεν ξέρω ή ξεχνώ εύκολα ποιός είναι ποιός ακριβώς (όχι για όλους), αλλά σε τέτοια φάση ήμουν και στο BoB στο 2ο επεισόδιο και εκεί ήξερες από τότε πως η σειρά κάνει κάτι ξεχωριστό.

Διαβάζω ότι καλυτερεύει αλλά συνολικά μένει κλάσεις κατώτερο από το BoB... Χμμμμ...

Δημοσ.

Διαβάζω ότι καλυτερεύει αλλά συνολικά μένει κλάσεις κατώτερο από το BoB... Χμμμμ...

Ήμουν έτοιμος να απαντήσω αλλα το πες και μόνος σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν δένεται ο τηλεθεατής με τους χαρακτήρες, δυστυχώς το BoB παραμένει αξεπέραστο...

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι αλλα μολις ειδα οτι εγινε bumped θυμηθηκα κατευθειαν το ποστ αυτο του Thresh

ε σιχτίρια,

πεθαίνει ο "Rambo"...

:mrgreen: :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...