Physics_Rulez Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δες άλλη μια το BoB καθώς περιμένεις, για να αντιληφθείς καλύτερα τη διαφορα
kirileman Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Γιατί, τα πρώτα επεισόδια του BoB μας είχαν τρελάνει;
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Γιατί, τα πρώτα επεισόδια του BoB μας είχαν τρελάνει; Εντελώς Επίσης, είμαστε στα τελευταία επεισόδια και όχι στα πρώτα.... να θυμίσω ότι το 6ο του BoB ήταν το Bastogne. No comments Ανεξάρτητα από τη σύγκριση, η σειρά προς το παρόν είναι μέτρια ρε σεις...
kirileman Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εντελώς Επίσης, είμαστε στα τελευταία επεισόδια και όχι στα πρώτα.... να θυμίσω ότι το 6ο του BoB ήταν το Bastogne. No comments Ανεξάρτητα από τη σύγκριση, η σειρά προς το παρόν είναι μέτρια ρε σεις... Στο εντελώς διαφωνώ κάθετα, πέρασαν αρκετά για να με συνεπάρει η σειρά και να ταυτιστώ με τους ήρωες. Και όντως, έχουμε φτάσει στο 6ο του Pacific και είναι μόνο 10, θα ήθελα μερικά ακόμα. Θα περιμένω να τελειώσει για να την κρίνω αν και μάλλον το BoB δεν το φτάνει!
Kasrith Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Περα απο την συγκριση με BoB ομως, το Pacific απο μονο του ποσο καλο ειναι? Τα περισσοτερα comments που ακουσα/διαβασα ειναι θετικα οποτε κομπλε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 εμένα μου αρέσει πάντως, έχει και αυτή την μουσική στην αρχή και στο τέλους του επεισοδίου που τα σπάει...
chill Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 εμένα μου αρέσει πάντως, έχει και αυτή την μουσική στην αρχή και στο τέλους του επεισοδίου που τα σπάει... /Agree Γενικότερα οι τίτλοι έναρξης του Pacific είναι εκπληκτικοί, ποτέ δεν τους προχωράω
speedy23 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Οι τιτλοι πραγματικα ειναι οι καλυτεροι που εχω δει σε σειρα.Αρκετα εμπνευσμενοι.Οσο για την σειρα,meh.Αν δεν ειχα δει band of brothers ή Saving Private Ryan θα ηταν διαφορετικα ισως αλλα περα οτι δεν μου προσφερει κατι καινουργιο,επισης δεν με εχει εντυπωσιασει και πολυ η παρουσιαση των 3 κυριων χαρακτηρων.Το build up ηταν ελαχιστο ουσιαστικα και η μεταβαση στον πολεμο καπως αποτομη και επισης να μου αφιερωνει ενα ολοκληρο επεισοδιο με το πως πηδουσαν στην Αυστραλια και ο Λεκι που βρηκε την Ελληνιδα αλλα αυτη δεν ηθελε αλλο διοτι φοβοταν οτι θα σκοτωνοταν κτλ.το βρισκω εντελως ανιαρο και αχρειαστο απο τη στιγμη που υπαρχουν μονο 10 επεισοδια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 τα 3 τελευταία επεισόδια πάντως θα είναι τίγκα στην δράση...
kirileman Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Στο επόμενο έχουμε και "επιστροφή", αν πρόσεξα καλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ε σιχτίρια, πεθαίνει ο "Rambo"...
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 ε σιχτίρια, πεθαίνει ο "Rambo"... Δεν συγκινήθηκα καν. Μου την έσπαγε με τα σαλόνια τις γκόμενες και τα war bonds. Γενικά δεν έχω ταυτιστεί με κανένα χαρακτήρα της σειράς. Αναμένω το τέλος όμως!
ksaplostra Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά χαλαρώστε τον πόλεμο του ειρηνικού δείχνει...Τι θέλετε αρματομαχίες με tiger; Ο πόλεμος ηταν κατά 90% αεροναυτικός με 3-4 μάχες που δωσαν οι πεζοναύτες. Τι καλά που θα'ταν να γινόταν και μια σειρά με το Afrika Korps.. Αλλά ξέχασα...Οι κακοί οι Γερμανοί...Μα ο Ρόμελ δεν ηταν κακός..
Kasrith Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Τι καλά που θα'ταν να γινόταν και μια σειρά με το Afrika Korps.. +1000 Βρηκαμε νεο προτζεκτ για τους Χανκς και Σπειλμπεργκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα