Προς το περιεχόμενο

The Pacific "Band of Brothers 2"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όπου νά'ναι τελειώνω το Carnivale.

Ά ρε το HBO πάντα τα καλύτερα έχει.

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν και δεν νομίζω να είναι σαν το Band of Brothers (ίσος μα μην θέλω κιόλας να είναι καλύτερο από το Band :-D)

ναι "δυστυχώς" με το BoB ο πήχης πήγε πολύ ψηλά...

υποτιτλοι βγηκαν?

no idea, δεν χρησιμοποιώ...

Δημοσ.

Απο χαρακτηρες τι λεει?

BoB ηταν το δυνατο του σημειο οι χαρακτηρες.Και αυτο ειχε φανει απτο πρωτο κιολας μερος.

Δημοσ.

To πρώτο επεισόδιο ήταν καλό, η σειρά αναμένεται πολύ δυνατή.

Η σύγκριση με το Band of Brothers αναπόφευκτη, στο οποίο είχε γίνει διαφορετική εισαγωγή των χαρακτήρων.

Δημοσ.

Ειμαι σε διλημα... Περιμενω να τελειωσει να τα δω καπακι, η το ξεκιναω τωρα που ειναι στο πρωτο επ...

Δημοσ.
Ειμαι σε διλημα... Περιμενω να τελειωσει να τα δω καπακι, η το ξεκιναω τωρα που ειναι στο πρωτο επ...

πωωω δεν τοχα σκεφτει ετσι..τι ηθελες και το πες :P

Δημοσ.

Αν ειναι και αυτο 10 επισοδεια, αξιζει να περιμενουμε... Το ερωτημα ειναι αν αντεχουμε την αναμονη :P

Δημοσ.

Και εγω μαζεμενα σκεφτομαι να τα δω να εχει ερθει και καλοκαιρι να εχω τελειωσει και απο πανελληνιες :P!

Δημοσ.

Εννοείτε όλα τα επεισόδια μαζεμένα!

Αυτές οι σειρές που έχουν λίγα επεισόδια τα οποια είναι "γεμάτα" αξίζει να τα δεις μαζεμένα!

(σε σχέση με Lost, X-Files κλπ, που έχουν 1532 επεισόδια και μερικά από αυτά κρεμάνε :-()

Αν δεις ένα τώρα και ένα μετά από 10 μέρες θα έχεις χάσει όλη την ένταση!

Οποτε υπομονή να τελειώσουν και μετά για μια βδομάδα θα έχει μονο προβολές 'Pacific'!

Δημοσ.
Εννοείτε όλα τα επεισόδια μαζεμένα!

Αυτές οι σειρές που έχουν λίγα επεισόδια τα οποια είναι "γεμάτα" αξίζει να τα δεις μαζεμένα!

(σε σχέση με Lost, X-Files κλπ, που έχουν 1532 επεισόδια και μερικά από αυτά κρεμάνε :-()

Αν δεις ένα τώρα και ένα μετά από 10 μέρες θα έχεις χάσει όλη την ένταση!

Οποτε υπομονή να τελειώσουν και μετά για μια βδομάδα θα έχει μονο προβολές 'Pacific'!

Συμφωνω εν μερη... Αλλα ακομα και το Lost το κραταω στην ακρη, για να τελειωσει πρωτα :P

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν ήταν κακό πάντως, απλά το παρακολούθησα ελαφρώς κλειστός, νιώθεις λίγο λες κι απατάς το πρώτο.Μετά από τόσα views του bob θα πρέπει να δουλέψει για να κερδίσει το δικό του slot το pacific.Θα το ξαναδώ φυσικά. :-)

Η σκηνή με τον Ιάπωνα πολύ δυνατή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...