Προς το περιεχόμενο

The Pacific "Band of Brothers 2"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΩΩΩ, ρε φιλε!!

Και ξανά λεω ΠΩΩΩ ρε φίλε!!

Το Band of Brothers γμουσε άγρια, τρομερή σειρά, καλογυρισμένη με απίστευτα σκηνικά.

Το εχω ξαναπεί, αλλά αγαπώ HBO.

Δημοσ.

Τι μου λέτε για 720 και 1080p?

Την είχα δεί σε VHS! :)

Και μετά πήγα και αγόρασα τις βιντεοκασσέτες για να το χω κ original, όταν έμαθα πως έκλεινε το συγκεκριμένο video club!

sentimental value κ 'ετσ..

Ηταν η σειρά που με έβαλε στην διαδικασία παρακολούθησης των αμερικάνικων τηλεοπτικών σειρών(και στο καπάκι το 24).

Άψογη.Damian Lewis θεός.

Δημοσ.
Ελπιζω να ειναι στα ιδια επιπεδα με band of brothers το οποιο ηταν καταπληκτικο απτην αρχη εως το τελος.

Ακόμα θυμάμαι Band Of Brothers και ανατριχιάζω. Τι ΤΕΛΕΙΑ τηλεταινία!

Χαλαρά είναι σταθμός στα δεδομένα της τηλεόρασης, είναι συγκλονιστικό και βάζω στοίχημα πως το Pacific θα είναι εξίσου γαμάτο.

ps. Λέω να το ξαναδώ το Σ/Κ :-D

ps2. HBO ποιότητα.

Δημοσ.

To Band of Brothers πρεπει να το τοποθετουμε μια απο τις καλυτερες war movies ever.Μovies διοτι με την απιστευτη ποιοτητα του ξεπερασε τον ορο σειρά.Τωρα για το pacific με το που βλεπεις να ξεκινα το trailer σου ερχεται κατευθειαν στο μυαλο το BoB.Μακαρι να πλησιασει την ποιοτητα του.

ΥΓ:Ας το πω και γω μια φορα ακομα: HBO=Quality

Δημοσ.

Το Band Of Brothers το λάτρεψα κι εγώ...

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν με το Βιετνάμ και ξενέρωσα αλλα διάβασα στο wiki οτι είναι πάλι στο ν 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.

Χαίρομαι και ανυπομονώ.

Πάω να ξαναδώ για 4η φορά το Band Of Brothers!!!

Δημοσ.

To Band of Brothers το είχα λατρέψει , και εγώ το είχα σε VHS...τώρα το έχω σε 1080.

Αλλά , βασιζότανε σε πραγματική ιστορία , με πραγματικά προσωπα (101st Airborne/506 Regiment/2nd Battalion/E company) και είχα αγοράσει και το βιβλίο.

Οι ερμηνείες καθιερώσανε καινούριους ηθοποιούς , και ήτανε καταπληκτικές.

Το καινούριο , που αποκλείεται να είναι μάπα , τι υπόσχεται ξέρει κανείς? Που στηρίζεται?

Οταν βαλεις Spielberg + Hanks ( Saving private Ryan) , το αποτέλεσμα θα είναι ρεαλιστικότατες μάχες και επικό πολεμικό δράμα.ΗΒΟ κιολας......

Αναμένουμε.....

Το μεγαλύτερο αλάνι ήτανε ο Spiers πάντως......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...