GlobeXgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 θελω να ρωτησω ποια ειναι η εντολη που δινουμε στο matlab για να προσθεσουμε λευκο gausiano θορυβο σε μια εικονα I(x,y)?? επισης αν γραψω αυτη την εντολη πολλες φορες ο θορυβος θα ειναι διαφορετικος καθε φορα?
bnvdarklord Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό βοηθάει καθόλου? http://www.mathworks.com/access/helpdesk/help/toolbox/images/imnoise.html
GlobeXgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχως οχι στην εκφωνιση μου εχω ενα πινακα ν(x,y) και επειδη το αρχειο ειναι pdf μου εχει χαθει ενα συμβολο οποτε ειναι καπως έτσι... n(χ,y)[χαμενο συμβολο]Ν(0,1)....οποιος μπορει να βοηθήσει παρακαλώ....
Technology fan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ουσιαστικά πρέπει να φτιάξεις έναν άλλο πίνακα Β(χ,y) με τυχαιες τιμές με gaussianh κατανομή στο διάστημα που θέλεις ανάλογα με το θόρυβο και επειδή λές προσθετικό θόρυβο, να κάνεις στο τέλος Α=Α+Β για τη τυχαία κατανομή δες help rand
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.