xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 γιατι ολα τα αφεντικα απαγορευουν τη σχεση μεταξυ εργαζομενων?αυτο το ακουω και το συνανταω παντου.... απο το μαγαζακι της γειτονιας μεχρι μεγαλες εταιριες. γιατι ομως? δε το εχω καταλαβει... Γιατί άμα αρχίσεις τις αφιερώσεις (dj δεν είσαι?) το σκηνικό θα καταντήσει [ame] [/ame]
random Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ..γιατι οταν θελήσουν να σε πετάξουν έξω χωρις αποζημίωση, βάζουν εναν/μια ρουφιάνα -με το κατάλληλο δόλωμα/απειλή- να σε κατηγορήσει οτι της την έπεσες.
Rubin074 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ο βήχας, ο έρωτας και τα λεφτά δύσκολα κρύβονται
papahlamidas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ λέω μην βάζεις το πουλί σου εκεί που βγάζεις το ψωμί σου...
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 γιατι ολα τα αφεντικα απαγορευουν τη σχεση μεταξυ εργαζομενων?αυτο το ακουω και το συνανταω παντου.... απο το μαγαζακι της γειτονιας μεχρι μεγαλες εταιριες. γιατι ομως? δε το εχω καταλαβει... Το "απαγορεύουν" το βρίσκω λίγο τραβηγμένο, αλλά γενικά δεν ενδείκνυται διότι: 1) Όχι απλά δεν θα έχει το νου του ο εργαζόμενος στην δουλειά, αλλά θα απασχολεί και τον άλλον που πιθανόν να θέλει να δουλέψει. 2) Δημιουργούνται αντιπάθειες από τους άλλους εργαζομένους. 3) Αν πάθει κάτι ο ένας τότε είτε ο εργοδότης χάνει και τον άλλον (σε περίπτωση ασθένειας/εγκυμοσύνης για παράδειγμα), είτε πέφτει η αποδοτικότητα του άλλου. Το (3) εξηγεί γιατί αποφεύγουν να προσλαμβάνουν και συγγενείς πολλές εταιρείες.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 A, ναι, ξέχασα να αναφέρω πως σε όλες τις δουλειές υπάρχει και ένας που δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα! Μη λες τετοια, αρχιζω και αγχονομαι.
tornado Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 στο δημοσιο ως γνωστον, οχι μονο δεν απαγορευεται, αλλα γινεται και ενας χαμος.... (τα οσα ακουστηκαν τελευταια για τον ευαγγελισμο στις περισσοτερες Δ. υπηρεσιες εχουν συμβει λιγο εως πολυ) Σε ιδιωτικες εταιριες, εγω που δουλευω σε ελεγκτικο τομεα, ποση αξιοπιστια θα εχω, αν συναψω σχεση με καποια που ας πουμε της κανω ελεγχο? Συνολικα οι σχεσεις των υπαλληλων θελουν να ειναι ανταγωνιστικες. Αυτο τα λεει ολα.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 A, ναι, ξέχασα να αναφέρω πως σε όλες τις δουλειές υπάρχει και ένας που δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα! Αυτός είμαι εγώ και το κάνω εσκεμμένα πολλές φορές γιατί δε μου αρέσουν τα κουτσομπολιά .Πάντως το ωραίο είναι που όταν έρθει καμια στιγμή και γίνουν όλα ποθτάνα σου,πετάγεται ο κλασικός μλκς αν σε δεί έκπληκτο: -Καλά ρε σε άλλο πλανήτη ζείς; -Όχι απλά δε καταλαβαίνω τα ζώα. Πάντως γενικότερα καλό είναι να αποφεύγονται τα σουξου μούξου μανταλάκια σε δουλειές και συναφή,γιατί αν κάτσει μια στραβή και τα χαλάσετε άσχημα,θα έχεις και γαμώ τη διάθεση όταν θα φεύγεις από το σπίτι να πας να δουλέψεις κ να ξέρεις οτι θα συναντήσεις κάποια ανθυγιεινή φάτσα.Been there done that.
kfyros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Στη δουλειά και στη γειτονιά ..... τα κεφάλια μέσα (όχι εκεί που νομίζετε, αλλά μέσα στο παντελόνι μας)...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Οι μονες σχεσεις μεταξυ των εργαζομενων ειναι αυτες της Αληλεγγυσης. Τερμα.
Höfdingadrapa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το κακό είναι να πηδάει τη συνεργάτιδα σου το αφεντικό. Το χειρότερο είναι να τον ''γλύφει''. Το χείριστο είναι όταν ο συνδυασμός αυτών των δυο ευνοεί τη συνεργάτιδα σου εις βάρος των άλλων υπαλλήλων και εσένα. Σε φάση να τη καβατζώνει. 2 μετρο γκομενάκι δε λέω, από φάτσα συμπαθητική πολύ θα γούσταρα, αλλά προτιμώ τη γυναίκα του. 45άρα raven με τα πιασιματάκια της...εμπειρία και εκδίκηση...και τέλος πάντων είναι το συναίσθημα που νιώθουμε εμείς οι άντρες του ''πρέπει να τη πηδήξω αυτή'' . Όπως μια λοχία στο στρατό ας πούμε.
aledjo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Όπως μια λοχία στο στρατό ας πούμε. τι μου θυμησες τωρα.......
random Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Το κακό ...., Το χειρότερο ..... Το χείριστο είναι όταν ο συνδυασμός αυτών των δυο ευνοεί τη συνεργάτιδα μπα! Το χείριστο θα ειναι να βαρεθεί τη συνεργάτιδα, και να ασχοληθεί μαζί σου. εντός, και εκτός γραφείου :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.