Προς το περιεχόμενο

Σχεσεις μεταξυ εργαζομενων

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι ολα τα αφεντικα απαγορευουν τη σχεση μεταξυ εργαζομενων?

αυτο το ακουω και το συνανταω παντου....

απο το μαγαζακι της γειτονιας μεχρι μεγαλες εταιριες.

γιατι ομως? δε το εχω καταλαβει...

Δημοσ.

Φαντάζομαι με το σκεπτικό πως, οταν ειναι μαζί έχουν την δουλειά γραμμένη στα ακτινίδια τους.

Και οταν ειναι τσακωμένοι ξανά έχουν την δουλειά στα ακτινίδια τους.

Δημοσ.

ουτε αυτο το καταλαβαινω.

δηλαδη ποια η διαφορα αν εχει τσακωθει ενα ζευγαρι και δουλευουν σε διαφορετικη δουλεια σε αποσταση 1 χλμ

και ποια η διαφορα αν ειναι στον ιδιο χωρο εργασιας?

δηλαδη, (λεμε τωρα) αν δουλευουν σε μια πιτσαρια και ειναι και οι 2 σερβιτοροι, τι θα κανουν?

δε θα πηγαινουν τις παραγγελιες?

στον δημοσιο τομεα?

λιγες ειναι οι περιπτωσεις?

Δημοσ.

ε και παλι.

τι σχεση εχει η δουλεια με τα προσωπικα?

λες και σε φιλικο επιπεδο μεταξυ εργαζομενων δεν γινονται τσακωμοι και παρεξηγησεις....

το ιδιο ειναι

Δημοσ.

Απλά ο εργοδότης προτιμά να μη βασιστεί στην (μη δεδομένη) ωριμότητα των εργαζομένων του να αφήσουν τα προσωπικά τους (αν αυτά υπάρχουν) στην άκρη όταν υπάρχει δουλειά.

Δημοσ.

It's in the blood.

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.
Δηλαδή για να καταλάβω, ο aledjo τώρα άνοιξε thread για γκομενάκι που γουστάρει στη δουλειά!?

ψυχολογε μου εσυ!

:XΣΟΥΤ:X γιατι δε πρεπει να το μαθει το αφεντικο γιατι καηκα! ευτυχως το παιζουμε ασχετοι με το ετερον ημιση... αλλα λεμε τωρα.... ο κοσμος ειναι μικρος! (και κουτσομπολης)

Δημοσ.

Στις περισσότερες δουλειές όλοι πηδιόνται με όλες.

Και όλους καμιά φορά.

Οι σχέσεις απαγορεύονται γιατί αυτή η υπερβολική ελευθερία έχει καταντήσει ντεκαβλέ.

Και ομολογώ πως διαβάζοντας τον τίτλο του thread φαντάστηκα αυτή την καταραμένη ανταγωνιστικότητα που οδηγεί σε γλυψίματα και ρουφιανές και άλλα τέτοια ωραία σε εργασιακές σχέσεις.

Καλά να πάθω.

Άλλη φορά να βλέπω πρώτα ποιος το ανοίγει.

Δημοσ.

Liopyr που γίνονται αυτά τα παγανιστικά πάρτι να έρθω και εγώ ? Γιατι στην δικιά μου δουλειά κανείς δεν πηδιέται με κανέναν, μόνο το σκέλος που έχεις σε spoiler ισχύει

Δημοσ.

A, ναι, ξέχασα να αναφέρω πως σε όλες τις δουλειές υπάρχει και ένας που δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα!

:P

Δημοσ.

Βρε λες ? :shock:

Να γίνονται όλα αυτά και να κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου ? :whistle:

Σίγουρα πάντως δεν παίζει κάτι τέτοιο στην δική μου δουλειά, μόνο ο Πλανητάρχης το αφεντικό πρέπει να «τρώει» μια γραμματέα

Δημοσ.
γιατι ολα τα αφεντικα απαγορευουν τη σχεση μεταξυ εργαζομενων?

αυτο το ακουω και το συνανταω παντου....

απο το μαγαζακι της γειτονιας μεχρι μεγαλες εταιριες.

γιατι ομως? δε το εχω καταλαβει...

Εγώ πάλι δεν έχω την ίδια εντύπωση. Γνωρίζω αρκετά ζευγάρια στην ίδια δουλειά ενώ θα έλεγα ότι γνωρίζω και αρκετές περιπτώσεις που ισχύει ακριβώς το αντίθετο ... "αφεντικό" να γουστάρει να κάνει την "προξενήτρα" για να "αποκαταστήσει" τους υφιστάμενούς του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...