ZeElias7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρετώ την Open κοινότητα.Ερώτηση,μπορώ να έχω remote desktop ανάμεσα στο lap μου (Mint 8) και στον imac του συγκατοικου μου?Είμαστε και οι 2 ασύρματα συνδεδεμένοι στο router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 http://www.wikihow.com/Setup-VNC-on-Mac-OS-X για το μακ του φίλου σου κάπου στο menu system του mint πρέπει να υπάρχει το vnc . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 vnc client από την διανομή dynebolic live cd δεν φαίνεται η μπάρα του μακ, άρα τα προγράμματα θα ξεκινάνε απο μενού ή την επιφάνεια vnc server σε mac osx (ppc-g4) . ---------- Προσθήκη στις 05:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:38 ---------- το πρόγραμμα MuSE, ξεκίνησε στο mac OSX, μέσω VNC απο το Linux . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZeElias7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ ωραία.το δοκιμάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZeElias7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 και κατι αλλο, η εντολή talk μπορει να δουλέψει ανάμεσα σε 2 μηχανήματα (9.10) πάλι με wirelles router? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.