pisio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα Έχω μια ερώτηση. Έχω δύο οθόνες μία 19 και μια 21. Για να τις συνδέσω και τις δύο με τον υπολογιστή μου τι θα πρέπει να προσέξω?? στο ?? Θα πρέπει να το πειράξω το xorg.conf ώστε να δουλεύουνε και οι δύο οθόνες?? Η κάρτα γρφικών είναι μια ΑΤΙ Ραδεον Χ1600 Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τα φώτα του Η διανομή μου είναι Archlinux Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojos170304 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Εάν έχεις nvidia (ελπίζω) θα βάλεις τον κλειστό driver της nvidia κ μέσω nvidia-settings μπορεί να κάνεις το σετάρισμα πολύ απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Sorry αλλά ξέχασα να το αναφέρω Η κάρτα γραφικών μου είναι ATI Radeon X1600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidas18 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε μ η καρτα σου υποστηριζει αμεση τοποθετηση 2 οθονων νομιζω πως τα arch linux εχουν μεριμνισει ωστε να μην χρειαζεται τιποτα παρα να κανεις μικροεπιλογες μεσω του display .... α και linux for ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το ευκολοτερο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να σβησεις το xorg.conf σου, αν εχεις, και να αφησεις τον hal να κανει το autodetection του και για τις 2 οθονες. Μετα θα κανεις οτι θες απο το αντιστοιχο μενου ρυθμισης της οθονης του DE σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα xorg.conf έχω. Θα δοκιμάσω αυτό που είπες jim_p όταν πάω σπίτι γιατί τώρα είμαι δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά έλυσα το πρόβλημα μου με το πρόγραμμα xrandr Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.