ikskarda Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα παιδια . εβαλα και εγω windows 7 64bit (πρωτη φορα σε επαφη με 64bit συστημα) και εχω μερικες αποριες για σωστη λειτουργια και εγκατασταση καποιων εφαρμογων . 1)ειδα οτι εχω 2 IE , εναν που γραφει IE και εναν που λεει 64bit διπλα . Ετσι γινεται ? διαλεγω καθε φορα οποιον θελω και τρεχω ? Σε αυτη τη περιπτωση τι java χρειαζεται να εγκαταστησω ? και 32bit και 64bit ? 2)Απο οσο ξερω 64bit Mozilla δεν υπαρχει , αρα βαζω τον κανονικο ? 3)σχετικα με flash player + shockwave player αυτα υπαρχουν μονο σε 32bit οποτε εγκαθιστω μονο αυτα ? PS: και μια ερωτηση γενικης φυσεως . Αν δεν μπορω να βρω προγραμματα (driver καμερας) απο αυτα που χρησιμοποιω σε 64bit εκδοση παρα μονο σε 32bit θα εχω καποιο προβλημα αν τα βαλω σε 32bit (πχ klite codec pack αν και υπαρχει 64bit εκδοση)? γιατι εχω ακουσει απο φιλους οτι 32bit προγραμματα δεν κανουν install σε 64bit windows μερικες φορες (πχ ενας φιλος ειχε προβλημα με το O&O ). ισχυει αυτο ? απο εκει και περα ολα τα drivers πρεπει να ειναι 64bit + antivirus ?
ntg1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Έχω Vista x64. Λοιπόν... Ο Ιnternet Explorer υποστηρίζεται από τα Windows & στην x64 έκδοση του, αλλά δυστυχώς προς στιγμήν δεν υφίσταται ακόμη Flash Player που να υποστηρίζει 64bit browser! Αυτό σημαίνει πως είναι σχεδόν άχρηστος, μια και το 85% των σελιδων απαιτούνε flash player, αλλά η συγκεκριμένη έκδοση δεν δέχεται κανέναν άλλο flash player, με εξαίρεση τον (ανύπαρκτο) 64bit Flash! Eξού το οτι δεν υφίσταται Firefox x64, καθότι δεν υπάρχει ακόμη λόγος να κυκλοφορήσει.... Άρα χρησιμοποείς είτε τον ΙΕ8 32bit, είτε οποιονδήποτε άλλο browser της αρεσκείας σου! Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα προγράμματα, σαφώς είναι καλύτερο εφόσον υπάρχουν εφαρμογές ή drivers 64bit να χρησιμοποιείς αυτές τις εκδόσεις, αλλά εφόσον δεν υπάρχουν, επί το πλήστον δεν θα συναντήσεις προβλήματα με τις αντίστοιχες x32 εφαρμογές! Πχ το ESET κυκλοφορεί και σε x64 έκδοση, το Norton360 που χρησιμοποιώ εγώ, δεν κυκλοφορεί σε x64 έκδοση. Αν μπείς στις εφαρμογές σου, θα δείς πως τα x64 λειτουργικά συστήματα έχουν 2 φακέλους με εφαρμογές. Το φάκελο εφαρμογών (που συλλέγει τις 64bit εφαρμογές) και το φάκελο x32 ή αλλιώς x86 (είναι το ίδιο), που συλλέγει τις ανάλογες εφαρμογές. Ο διαχωρισμός γίνεται αυτόματα από το λειτουργικό σου σύστημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μιας εφαρμογής. Τα Windows αναγνωρίζουν τη κατηγορία προγράμματος από μόνα τους, κι αναλόγως προσαρμόζονται!
ikskarda Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 μαλιστα , καταλαβα αρκετα καλα ετσι οπως τα περιεγραψες . ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.