ntaryl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα αυτο το διαστημα ασχολουμε με ενα μικρο παραδειγματακι Reverse Connection στο οποιο με απασχολει το παρακατω Ειμαι σε κατασταση listening και περιμενω συνδεσεις ερχονται online οι clients και συνδεονται κανονικα .Οταν ομως ενω εχουν συνδεθει 5 clients κλεισω τον (Νο 3 )φευγει η εγγραφη απο το list αλλα δεν κλεινει το socket No 3 αμα ανοιιξω αλλο ενα client αντι να παρει την θεση 3 παιρνει την θεση 6. Τσεκαροντας στο netstat βλεπω οτι ειναι Time_wait αν καποπιος μπορει να βοηθησει ? καλο βραδυ
poscaman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μας έχεις πει σε ποιά γλώσσα όμως. Ούτε τί είδους socket...
Evgenios1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 VB6 με winsock (ισως 2.2). Υγ: Ειμαι σιγουρος
gtroza Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 http://4.bp.blogspot.com/_ygBb-2zk2mM/S0tk5YfdFjI/AAAAAAAAABI/nCcciQeXdpw/s1600-h/Server.JPG bravo ακούραστε ntaryl ! .
ntaryl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παντα σε VB6 στο συγκεκριμενο παραδειγμα εχει γινει μια αλλαγη .ο Client ειναι υλοποιημενσs με Csocket master και ο server με winsock. καθε ιδεα ευπροσδεκτη καλο βραδυ Υ.γ φιλε gtroza εχω αυπνιες τον χειμωνα και ασχολουμε λιγακι
ntaryl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 διοτι σε αυτο ειναι φτιαγμενο το παραδειγμα Δεν γνωριζω αλλη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.