spid_x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Φιλος εχει το εξης προβλημα: "Μόλις πατήσω συνδεση, δεν μπορει να κάνει σύνδεση και μου βγαζει το εξης μήνυμα :we cant sign you in windows live messenger signing in to windows live messenger failed because the service is temporarily unavailable.Please try again later.vlick troubleshot to try and fix this problem. Πατώντας εκει μου εμφανίζει ένα πίνακα που κάνει έλεγχο και αφου τικάρει με πράσινο τα αρχικά στα 2 τελευταια Proxy server και Key ports οτι έχουν σφάλμα. Και όταν πατάω επιδιόρθωση τότε μου λέει ότι : we could not sign yoy in WLM because your internet explorer browser cannon tonnevt to the internet.Please check yoyr browser's ability to connect." Help please. Τι πρεπει να κανει? Του ειπα να κανει επανεγκαταταση το .net framework αλλα παλι τα ιδια...
derasto Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Κλεισε εντελως το μσν και ξανανοιξε το. Τσεκαρε κ τον τασκ μανατζερ μηπως λαγοκοιματε το μσν. Αμα δεις καμια διεργασια msnmsgr.exe να υπαρχει ακομα κλειστην και ξαναδοκιμασε να ανοιξεις το μσν παλι.
onty Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Φιλε οποτε ειχα παρομοιο προβλημα , εμπαινα εδω http://download.live.com/messenger?wa=wsignin1.0 , κατεβαζα ξανα και εκανα εγκατασταση εκ νεου και ηταν ολα οκ..
N0tisOO7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Πήγαινε στα Program Files->Windows Live->Contacts και κάνε δεξί κλίκ στην εφαρμογή wlcomm, διάλεξε ιδιότητες και επέλεξε τη τρίτη στήλη συμβατότητα. Εκεί που είναι το "Εκτέλεση προγράμματος σε λειτ. συμβατότητας" επέλεξε το και άστο ανοιχτό. Προσπάθησε να μπεις και δες αν μπορείς.
spid_x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Πήγαινε στα Program Files->Windows Live->Contacts και κάνε δεξί κλίκ στην εφαρμογή wlcomm, διάλεξε ιδιότητες και επέλεξε τη τρίτη στήλη συμβατότητα.Εκεί που είναι το "Εκτέλεση προγράμματος σε λειτ. συμβατότητας" επέλεξε το και άστο ανοιχτό. Προσπάθησε να μπεις και δεν αν μπορείς. Μπα δεν εφτιαξε ουτε ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.