Προς το περιεχόμενο

Ταινία με θέμα άγγελους εναντίον δαιμόνων

ravend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
που βρήκες τους αγγέλους στο Claymore και δεν τους πήρα χαμπάρι? :P

φαντάζομαι θα εννοεί την Priscilla στην αφυπνισμένη της μορφή..

το προηγούμενο μου θύμισε γιαγκόναν για κάποιο λογο..

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγω ψαχνω τετιου ειδους ταινιες καιρο τωρα αλλα οι επιλογες ειναι λιγες ως πολυ λιγες. Μετα το Prophecy trilogy και Constantine (που εμενα μου αρεσε πολυ) δεν βρηκα τιποτε αλλο αξιολογο. Απο παιχνιδια και anime τα πραγματα ειναι σαφως καλυτερα αλλα πραγματικα θα ηθελα πολυ να μαθω και για ταινιες τετιου τυπου.

Το Gabriel που ειδα στην προηγουμενη σελιδα δεν το εχω δει και θα το δω σιγουρα για να κρινω και εγω. Οσο για το Lucifer μινι ταινιουλα..........απλα...........ελεος........

Δημοσ.

Βλέποντας τον τίτλο, μου ήρθε στο μυαλό το Dogma του Kevin Smith.

Πολύ μακριά από αυτό που ψάχνει ο τόπικ στάρτερ, αλλά πολύ χαβαλεδιάρικη κωμωδία (αν σου αρέσει το είδος Kevin Smith).

Δημοσ.
κάνουμε και πνεύμα topic starter? :P

Δεν πας να δεις κανά Berserk λέω γω...

ορίστε και οι άγγελοι.

συγγνώμη δεν ήθελα να θίξω αλλα και πάλι,αυτο είναι το άγαλμα των δύο θεοτήτων που αναφέροντε κάποια στιγμή (εκεί με τα ονόματα) που γενίκα δεν αποτελεί το concept του anime αλλά και του manga.απλά υπαρχει.

αν κάνω λάθος διόρθωσε με..

Δημοσ.

no offence taken. Απλά δεν περίμενα να το έχεις δει.:-D

Να έχει ατμόσφαιρα μεσαιωνική ας πούμε,σπαθιά,μάχες κτλ..

Δεν μπορείς να πεις πάντως και ατμόσφαιρα μεσαιωνική έχει το Claymore (μουσική, πόλεις) και σπαθιά και μάχες και δαίμονες.

Τώρα τ' ότι εγώ παραλλήλισα τις κοπέλες με τα τεράστια σπαθιά με αγγέλους είναι ίσως κάπως τραβηγμένο αλλά επηρρεάστηκα από την αγγελική ομορφιά τους.:P

και το Berserk μεσαιωνική ατμόσφαιρα έχει γι'αυτό τ'ανέφερα.

Δημοσ.
no offence taken. Απλά δεν περίμενα να το έχεις δει.:-D

Δεν μπορείς να πεις πάντως και ατμόσφαιρα μεσαιωνική έχει το Claymore (μουσική, πόλεις) και σπαθιά και μάχες και δαίμονες.

Τώρα τ' ότι εγώ παραλλήλισα τις κοπέλες με τα τεράστια σπαθιά με αγγέλους είναι ίσως κάπως τραβηγμένο αλλά επηρρεάστηκα από την αγγελική ομορφιά τους.:P

και το Berserk μεσαιωνική ατμόσφαιρα έχει γι'αυτό τ'ανέφερα.

Απλα έπεσες στην περίπτωση..το διάβαζα πολύ πριν βγεί σε anime και γενικά χτύπησες ευάισθητο σημείο με το συγκεκριμένο manga.!

Το Berserk δεν με ενθουσίασε..

Οσον αφόρα το θέμα τώρα..πως γίνεται να μην έχει υλοποιηθεί κάτι τόσο κλισέ?είναι πολύ κοινό θέμα και παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον σε μεγάλο αριθμό κοινού..

Μία εικόνα αντιπροσωπεύει πλήρως αυτό που ψάχνω και είναι το εξώφυλλο ενός best of των Iced Earth, The Blessed and the Damned..αν το δείτε θα καταλάβετε και τι θα ήθελα να βρώ..αλλά που..

Δημοσ.

Πανω κατω αυτες που ειπαν τα παιδια υπαρχουν...δεν θυμαμαι καμμια αλλη..

και τι LEGION ειναι η κορυφη....

Δημοσ.
Πανω κατω αυτες που ειπαν τα παιδια υπαρχουν...δεν θυμαμαι καμμια αλλη..

και τι LEGION ειναι η κορυφη....

Ωρέ αφού δεν την έχεις δει καν, πού το ξέρεις; Τα τρέιλερ τις περισσότερες φορές είναι εντυπωσιακά.

Εντάξει η βαθμολογία του Imdb δεν είναι τρομερά αξιόπιστη αλλά το 5.5 σε 3000+ ψήφους δεν είναι και τόσο αισιόδοξο.

Δημοσ.

Κατ'εμε δεν θα είναι και κάτι ιδιαίτερο καθως μου φαίνοντε βλακώδη τα εφέ,που συχνά εχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλες μέτριες θριλλεροταινίες..αυτό μου βγάζει τουλάχιστον..

Δημοσ.

για το lucifer χαβαλε εκανα, χαλαρωστε...

raven παντως αφου ασχολησε και με το ειδος, διαβασε το preacher του garth ennis και θα με θυμηθεις...

α τωρα που το θυμηθηκα, παρα πολυ καλη σειρα στο θεμα πολεμου κολασης-παραδεισου ειναι και το animated του hbo Spawn

http://www.imdb.com/title/tt0118475/

Δημοσ.
Ωρέ αφού δεν την έχεις δει καν, πού το ξέρεις; Τα τρέιλερ τις περισσότερες φορές είναι εντυπωσιακά.

Εντάξει η βαθμολογία του Imdb δεν είναι τρομερά αξιόπιστη αλλά το 5.5 σε 3000+ ψήφους δεν είναι και τόσο αισιόδοξο.

εχει καλη βαθμολογια και ενΑ Αξιολογο τρειλερ....φαινεται καλη ειπα αλλα παντα με επιφυλαξη!!!!:fear::fear::fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...