ravend Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ψάχνω μια ταινία που να έχει τέτοιο θέμα,αλλα να μην είναι ούτε φουτουριστική όπως πχ το Legion αλλα ουτε και σαν τη βλακεία με τους Illuminati. Να έχει ατμόσφαιρα μεσαιωνική ας πούμε,σπαθιά,μάχες κτλ.. Υπάρχει κάτι τέτοιο;
buzzad Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειναι μεσαιωνικη αλλα για τσεκαρε εδω... [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=5HDBU8scP_E[/ame]
ravend Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστώ,το έχω δει αυτό και δεν ήταν κακό.. ψάχνω να βρω γενικά ταινεία με τέτοια ατμόσφαιρα..αν και φαίνεται πως είναι δύσκολο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Prophecy Trilogy με τον Christopher Walken...ok δεν έχει μεσαιωνική ατμόσφαιρα αλλά είναι must για αυτό το theme
Kasrith Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το Illuminati μπορει να λεγοταν Angels & Demons, αλλα δεν ειχε καμια σχεση...
ravend Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το Illuminati μπορει να λεγοταν Angels & Demons, αλλα δεν ειχε καμια σχεση... είπα να προλάβω τυχόν βιαστικές κινήσεις..μόνο ο συνειρμός θα έφερνε λάθος αποτελέσματα.. Thresh ωραίος,θα το κοιτάξω αυτο.. όπως καταλαβαίνω δεν υπάρχει κατι που να ταιριάζει στην περιγραφή μου,καθώς ουτε και στο ψάξιμο που έχω κανει μέχρι και σε βίντεο κλαμπ,έχω βρει κάτι..
xavier Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 να περιμενεις το preacher καποια στιγμη οτα βγει η ταινια, στο ενδιαμεσο μπορεις να δαιβασεις το κομικ που ειναι εκπληκτικο http://en.wikipedia.org/wiki/Preacher_comic απο τις μεγαλυτερες απογοητευσεις μου ηταν οτι το HBO αποφασισε να μην το προχωρησει ενω ειχε παρει τα δικαιωματα, θα γινοταν πολυ καλη σειρα...Τωρα λενε οτι θα το κανουν ταινια...(βεβαια και αυτο ειναι σε πιο συγχρονο στυλ) και το constantine ειναι στο ιδιο θεμα(πολλοι το κραζουν, εμενα μου αρεσε πολυ), αλλα και αυτο ειναι σε πιο συγχρονο στυλ...οπως και το γκαμπριελ που ειναι λιγο πιο b movie...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το Gabriel ειναι μεγαλη παπα..,wait for it...
ravend Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το constantine ειναι στις αγαπημένες αλλά είπα να αρχίσω να ψάχνω κατι πιο κλασσικό..
xavier Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 ελα σου βρηκα ακριβως αυτο που ζητησες [ame] [/ame]
twiner Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ταινία δεν ξέρω, αλλά σε anime σίγουρα θα βρεις κάτι. το Claymore π.χ. είναι ότι κοντινότερο μου 'ρχεται στο μυαλό. Έχει και "αγγέλους" και "δαίμονες" και επικές μάχες με σπαθιά και μεσαιωνική ατμόσφαιρα. ...και το'χουν μεταφράσει πολύ όμορφα τα παιδιά της animeclipse.
Lucifer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ελα σου βρηκα ακριβως αυτο που ζητησες Μήνυση. Μήνυση όμως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ταινία δεν ξέρω, αλλά σε anime σίγουρα θα βρεις κάτι. το Claymore π.χ. είναι ότι κοντινότερο μου 'ρχεται στο μυαλό. Έχει και "αγγέλους" και "δαίμονες" και επικές μάχες με σπαθιά και μεσαιωνική ατμόσφαιρα. ...και το'χουν μεταφράσει πολύ όμορφα τα παιδιά της animeclipse. που βρήκες τους αγγέλους στο Claymore και δεν τους πήρα χαμπάρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.