sfinoula Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Γνωρίζετε τις διαφορες σε επιπεδο χειρισμου αναμεσα στα 2προγραμματα? Εχω το pro2 και σκεφτομαι να βαλω το cs4.Επειδη εχω πολυ δουλια να τελειωσω δεν θελω να φαω μηνες να το δουλεψω για να μαθω το νεο.Ξερετε αν εχει τοσο διαφορετικό χειρισμό που να χαθω? Εχει κανενας οδηγιες στα ελληνικα για τα εφε στο premiere pro 2; Περιμενω τα νεα σας
suspiria Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Γνωρίζετε τις διαφορες σε επιπεδο χειρισμου αναμεσα στα 2προγραμματα?Εχω το pro2 και σκεφτομαι να βαλω το cs4.Επειδη εχω πολυ δουλια να τελειωσω δεν θελω να φαω μηνες να το δουλεψω για να μαθω το νεο.Ξερετε αν εχει τοσο διαφορετικό χειρισμό που να χαθω? Εχει κανενας οδηγιες στα ελληνικα για τα εφε στο premiere pro 2; Περιμενω τα νεα σας ενα βασικο που δεν εχει το cs4 ειναι το export to dvd
micos000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μείνε στο cs2. Δεν υπάρχει λόγος για τέτοια αναβάθμιση και εν μέσω εργασίας. Εκτός αν έχει το cs4 κάτι που το θέλεις απαραίτητα και δεν το έχει το cs2.
atsddd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 η αληθεια ειναι οτι κι εγω θα σου προτεινα να μην βαλεις το cs4 ακομα. Το export το dvd που ειναι και το μοναδικο του πλεονεκτημα πραγματικα δουλευει οποτε θυμαται. Εγω ποτε δεν καταφερα να κανω κατι μ αυτο. Κι επισης θεωρω βλακεια την αλλαγη του export που εκανε η adobe. Πλεον οταν κανεις file--export δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη video. Αντιθετα εχει αντικατασταθει απο την επιλογη media απ οτι θυμαμαι, η οποια ανοιγει ενα ξεχωριστο προγραμμα, ενα adobe export center, το οποιο επισης εμφανιζει αρκετα κολλυματα και ιδιαιτερα σε μεγαλης διαρκειας video. Εγω θα σε συμβουλευα ν αφησεις το 2 και να περιμενεις λιγο καιρο ακομα να παρεις (αν θελεις να το αγορασεις) το adobe suite 5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.