Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Διαβαζα στην in.gr οτι ξεκιναει η υποβολη αιτησεων απο αυριο . Αν καποιος μαθητης δεν ενδιαφερεται για εισαγωγη σε ΑΕΙ και ΤΕΙ (καλη/κακη ωρα το ...καμαρι μου) μπορει να μην συμμετεχει στις Πανελληνιες ? Μπορει να δωσει τα μαθηματα αυτα ενδοσχολικα μονο για το απολυτηριο ? Ευχαριστω.
Ethnikos14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Λογικά ναι γιατί όχι, πάντως θυμάμαι παλιά από τα νυκτερινά και τα ΤΕΕ γινότανε!
Deponakias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Διαβαζα στην in.gr οτι ξεκιναει η υποβολη αιτησεων απο αυριο . Αν καποιος μαθητης δεν ενδιαφερεται για εισαγωγη σε ΑΕΙ και ΤΕΙ (καλη/κακη ωρα το ...καμαρι μου) μπορει να μην συμμετεχει στις Πανελληνιες ? Μπορει να δωσει τα μαθηματα αυτα ενδοσχολικα μονο για το απολυτηριο ? Ευχαριστω. Αμα πηγανει ενιαιο νομιζω ειναι υποχρεωτικα γιατι αυτα τα μαθηματα συμβαλουν στον βαθμο απολυτηριου που θα παρει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Αμα πηγανει ενιαιο νομιζω ειναι υποχρεωτικα γιατι αυτα τα μαθηματα συμβαλουν στον βαθμο απολυτηριου που θα παρει... Ευχαριστω.Ναι Γενικο Λυκειο πηγαινει...Κριμα γιατι στις Πανελληνιες ειναι δυσκολα τα θεματα και καλα κανουν και μπορει να μην μπορεσει να παρει ουτε απολυτηριο...
DeathBoy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί δεν στρώνει λίγο τον ποπό του να διαβάσει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί δεν στρώνει λίγο τον ποπό του να διαβάσει? Απλα γιατι δεν θελει.Καποια πραγματα με το ζορι απο το μηδεν δεν γινοντε. Αλλο να τα σπρωξεις και αλλα απο το πουθενα να τα φτιαξεις.
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι υποχρεωτικες οι πανελληνιες ας διαβασει οσο περισσοτερο μπορει, τουλαχιστον τις θεωριες, γιατι τα γραπτα μετρανε στο απολυτηριο
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι υποχρεωτικες οι πανελληνιες ας διαβασει οσο περισσοτερο μπορει, τουλαχιστον τις θεωριες, γιατι τα γραπτα μετρανε στο απολυτηριο Αυτο ειναι που φοβαμαι....
Chrisxxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη τα ενδοσχολικά ειναι πολλά το σίγουρο είναι οτι εκεί τουλαχιστον θα εχει καλους βαθμούς οπότε και χαλια να τα παει στις πανελληνιες θα περάσει την τάξη και θα παρει απολυτήριο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη τα ενδοσχολικά ειναι πολλά το σίγουρο είναι οτι εκεί τουλαχιστον θα εχει καλους βαθμούς οπότε και χαλια να τα παει στις πανελληνιες θα περάσει την τάξη και θα παρει απολυτήριο. Ειναι μια παρηγορια κι αυτο....Αλλα και στα ενδοσχολικα τα γραπτα μετρανε.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλά τα βαθμολογουν οι καθηγητες του.. ΤΟυλαχιστον οταν εδινα εγω στα παιδια που ηταν να κοπουν στα ενδοχολικά μαθηματα εβαζαν 18+ για να παρουν σιγουρα το απολυτήριο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλά τα βαθμολογουν οι καθηγητες του.. ΤΟυλαχιστον οταν εδινα εγω στα παιδια που ηταν να κοπουν στα ενδοχολικά μαθηματα εβαζαν 18+ για να παρουν σιγουρα το απολυτήριο. Καλο κι αυτο...Για να δουμε....
Praetorianos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει κανείς κομπλεξικός καθηγητής στο σχολείο, το απολυτήριο θα το πάρει. Κανείς δεν θέλει να αφήσει ένα μαθητή που φαίνεται ότι δεν έχει θέση εκεί, στην τρίτη Λυκείου και να τον βασανίζει. Μην το πεις αυτό του παιδιού βέβαια, πες του να διαβάσει τις θεωρίες τουλάχιστον. Σε εμάς καθηγητής έβαλε 16 στα μαθηματικά κατεύθυνσης σε παλικάρι που δεν ήξερε να λύνει εξισώσεις με έναν άγνωστο, για να περάσει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει κανείς κομπλεξικός καθηγητής στο σχολείο, το απολυτήριο θα το πάρει. Κανείς δεν θέλει να αφήσει ένα μαθητή που φαίνεται ότι δεν έχει θέση εκεί, στην τρίτη Λυκείου και να τον βασανίζει. Μην το πεις αυτό του παιδιού βέβαια, πες του να διαβάσει τις θεωρίες τουλάχιστον. Σε εμάς καθηγητής έβαλε 16 στα μαθηματικά κατεύθυνσης σε παλικάρι που δεν ήξερε να λύνει εξισώσεις με έναν άγνωστο, για να περάσει. Σε ευχαριστω αν και τετοια κυκλοφορουν και στο σχολειο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Επειδη τα ενδοσχολικά ειναι πολλά το σίγουρο είναι οτι εκεί τουλαχιστον θα εχει καλους βαθμούς οπότε και χαλια να τα παει στις πανελληνιες θα περάσει την τάξη και θα παρει απολυτήριο. Ναι αλλά τα βαθμολογουν οι καθηγητες του.. ΤΟυλαχιστον οταν εδινα εγω στα παιδια που ηταν να κοπουν στα ενδοχολικά μαθηματα εβαζαν 18+ για να παρουν σιγουρα το απολυτήριο. Ετσι ακριβως εγινε τελικα.Με 4420 μορια παιρνει απολυτηριο ελεω προφορικων και ενδοσχολικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.