axxi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 γεια σε ολους!σκευτομαι να το αγορασω τι λετε καλη επιλογη? ---------- Προσθήκη στις 17:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:48 ---------- Acer Aspire 5738PG
ss13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Καλώς ήρθες στο forum !! Δεν έχουν καλή τεχνική υποστήριξη τα acer και αν πάθει κάτι θα τρέχεις , το συγκεκριμένο έχει ένα χρόνο εγγύηση !! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=347177 Για τι δουλειά το θες ; Yπάρχουν πολύ καλύτερα laptop . Δες κάτι σε toshiba , dell ή ibm / lenovo !!
vasilisga Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 αμα εδινες και κανενα link για να το δουμε...
GoldenEye Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 αμα εδινες και κανενα link για να το δουμε... http://www.laptopmag.com/review/laptops/acer-aspire-5738pg.aspx review εδω. αληθεια σε τι χρειαζεται touch screen σε λαπτοπ;
apomat1982 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Το εχω εδω και δυο βδομαδες και πραγματικα δεν μπορω να το αποχωριστω. Οποτε καθομαι σε αλλο λαπτοπ παντα κανω κινηση να πιασω την οθονη!!! μετα απο λιγες ωρες χρησης οταν συνηθισεις τις κινησεις της touch screen θα πιστεψεις οτι τοσα χρονια το ποντικι ηταν εντελως περιττο. Προσωπικα το συνηστω ανεπιφυλακτα. Οσο για την εγγυηση και το σερβις το eshop το δινει με δυο χρονια εγγυηση με αντικατασταση. Αν αυτο δεν ειναι αρκετο τοτε τι ειναι;
vasilisga Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ενταξει οσο να ειναι, το touch ειναι αλλη αισθηση... φανταζομαι πολυ πιο βολικο απο το κακιστο, στα περισσοτερα laptop, touch pad...
apomat1982 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν ηταν βολικο τα κινητα δεν θα γινοταν touch screen και η Apple δεν θα εβγαζε το iPad!!! Πιστεψε με οτι πραγματικα λυνει τα χερια αφου μπορεις να κανεις πολλες λειτουργιες που με το ποντικι ειναι πιο χρονοβορες. Μονο σε παιχνιδια δεν το δοκιμασα αλλα καποια στογμη θα γινει κι αυτο
basilis5 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 τα κινητα χωρανε στην χουφτα σου, καπως παρομοια και το ipad στο λαπτοπ θα πρεπει να εχεις το χερι σου στον αερα για να χειριστεις την οθονη, οχι και οτι πιο ξεκουραστο,αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
GoldenEye Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 τα κινητα χωρανε στην χουφτα σου, καπως παρομοια και το ipad στο λαπτοπ θα πρεπει να εχεις το χερι σου στον αερα για να χειριστεις την οθονη, οχι και οτι πιο ξεκουραστο,αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αυτο ακριβως ηθελα να πω, γι αυτο βγαινουν και tablet pc. τωρα οσο για την υποστηριξη της acer και ειδικα του eshop (2 χρονια αντικαταστασης και DOA) τα πραγματα ειναι λιγακι περιεργα (παθων 2 φορες)... ---------- Προσθήκη στις 10:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:05 ---------- ενταξει οσο να ειναι, το touch ειναι αλλη αισθηση...φανταζομαι πολυ πιο βολικο απο το κακιστο, στα περισσοτερα laptop, touch pad... πριν χρονια ειχα τερματισει το half life 2 με το touchpad (φαντασου ποσο καλο touchpad ειχε το λαπτοπ) αλλα ναι στα περισσοτερα ειναι τραγικο.
apomat1982 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Με την ιδια λογικη δεν θα αγοραζαμε ποτε λαπτοπ γιατι κι εγω ολο και κατι εχω ακουσει για ολες τις μαρκες. Οποιος θελει ποιοτικο προιον μπορει να ακουμπησει 2.000€ στην Apple και να αγορασει ενα σουπερ μηχανημα. Οσο για το αν το χερι ειναι στον αερα δεν εγινε και τιποτα. θα κουραστει και τοσο το χερακι μας. Απο την αλλη στα Photo Play μια χαρα παιζουμε χωρις να κουραστουμε
ss13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 apomat1982 , το acer είναι acer όπως και να το κάνεις με κακό service !! Τα toshiba , dell και ibm / lenovo είναι άκρως καλύτερα από τα acer , διάβασε αυτά που γράφουν τα παιδιά στο forum !! Δεν υπάρχει σύγκριση απλά κερδίζεις 100 ευρώ από την αγορά και έχεις ένα μηχάνημα που αν σου πάθει κάτι τελείωσες !!
apomat1982 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μπορει να εχετε και δικιο μπορει και οχι. Κι εγω εχω ακουσει για αλλες εταιριες αλλα δεν μπορω να παρω θεση γιατι δεν εχω σχετικη εμπειρια με λαπτοπ. Το θεμα μας ειναι το Touch Screen το οποιο προσωπικα το βρισκω πολυ βολικο. ΝΑΙ πηρα το ρισκω και πηρα Acer. Αλλα σιγουρα αν παθει κατι δεν θα κανω καταγγελια περιμενοντας 2 μηνες να γινει κατι. μπορει να ειναι ρισκο αλλα με τις σωστες κινησεις εχεις τα σωστα αποτελεσματα
GoldenEye Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μπορει να εχετε και δικιο μπορει και οχι. Κι εγω εχω ακουσει για αλλες εταιριες αλλα δεν μπορω να παρω θεση γιατι δεν εχω σχετικη εμπειρια με λαπτοπ. Το θεμα μας ειναι το Touch Screen το οποιο προσωπικα το βρισκω πολυ βολικο.ΝΑΙ πηρα το ρισκω και πηρα Acer. Αλλα σιγουρα αν παθει κατι δεν θα κανω καταγγελια περιμενοντας 2 μηνες να γινει κατι. μπορει να ειναι ρισκο αλλα με τις σωστες κινησεις εχεις τα σωστα αποτελεσματα ειναι μην σου τυχει. αμα σου τυχει δεν σε σωζει τιποτα. απλα. ουτε κινησεις ουτε καταγγελιες το θεμα ειναι να μην φθασεις εκει και με την Acer ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεθεις σε δυσκολη θεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.