spid_x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Στον τιτλο ισως να μην το εγραψα σωστα Θελει καποιος να βρει εισερχομενες ή εξερχόμενες κλησεις απο το νουμερο του που ομως εγιναν πριν ενα χρονο. Προκειται για ενα θεμα παρανομιας απο καποιον. ( δεν θελω να εξηγησω περισσοτερα). Γινεται με αιτηση αυτο? (vodafone) Απλα να βρει ενα νουμερο που συναλαχθηκε πριν καιρο.
kinq1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Γιατί δικαστική εντολή? Αφού σου στέλνουν αναλυτική λίστα (για τις εξερχόμενες μόνο) μαζί με το λογαριασμό. Κάπου θα τα έχουν αποθηκευμένα, δε μπορεί.
StavrosD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω για την vodafone, αλλά η cosmote στους εταιρικούς πελάτες έχει online για τους τελευταίους μήνες πλήρη λίστα των κλήσεων, χρόνου ομιλίας, κόστους, στατιστικών, κτλ. Υπάρχει και οδηγία της Ευρωπαικής ένωσης προς όλους τους παροχούς της Ευρώπης να κρατάνε αρχείο με όλες τις κλήσεις και τα email για τουλάχιστον 1 έτος (μόνο τους αριθμούς κλήσης και την ώρα, όχι το περιεχόμενο της συνδιάλεξης).
nick#18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Σε χρηστη καρτοκινητης σε δικτυο cosmote λετε να μπορει να τσεκαρει για εξερχομενες τον περασμενο μηνα? Γιατι με περνει ενας τηλ και μου λεει ειμαι απο Χανια και γιατι περνεις τηλεφωνο και ενοχλεις 3 το βραδυ. Σοβαρος τυπας δεν φαινοταν για πλακα... Εχει παρει 2-3 φορες... μπορω να κανω κατι να δω για καμια "υποκλοπη" (δεν ξερω πια λεξη τεριαζει ακριβος) αν γινεται χρηση του νουμερου μου απο "τριτους" ?
isay Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Στον τιτλο ισως να μην το εγραψα σωστα Θελει καποιος να βρει εισερχομενες ή εξερχόμενες κλησεις απο το νουμερο του που ομως εγιναν πριν ενα χρονο. Προκειται για ενα θεμα παρανομιας απο καποιον. ( δεν θελω να εξηγησω περισσοτερα). Γινεται με αιτηση αυτο? (vodafone) Απλα να βρει ενα νουμερο που συναλαχθηκε πριν καιρο. Αν είναι συμβόλαιο, στους λογαριασμούς εμφανίζονται όλες οι ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ κλήσεις. Για καρτοκινητή ή εισερχόμενες κλήσεις είναι απαραίτητη η εισαγγελική εντολή. Οι εταιρίες δε δίνουν έτσι απλά στοιχεία. Αν τίθεται θέμα παρανομίας, πήγαινε στο εισαγγελέα υπηρεσίας, ενημέρωσε τον και αυτός μπορεί να δώσει την κατάλληλη εντολή (στα πλαίσια πάντα μήνυσης). Τέλος αν είναι κοντά στον χρόνο οι κλήσεις που ψάχνεις, καλό θα ήταν να το τρέξεις.
spid_x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Βασικα δεν προκειται για μενα αλλα για καποιον γνωστο. Απο οτι καταλαβα εξερχομενες μπορουν να σου δωσουν αλλα δεν ξερω αν μπορουν για πριν ενα χρονο.
isay Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Σε σένα (και γενικά στο μη κάτοχο τους νούμερου) δε δίνουν τίποτα. Στον ίδιο ίσως με κάποια extra χρέωση να του δώσουν κάτι.
spid_x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Σε σένα (και γενικά στο μη κάτοχο τους νούμερου) δε δίνουν τίποτα. Στον ίδιο ίσως με κάποια extra χρέωση να του δώσουν κάτι. Καλα αυτο εννοειται φιλε μου. Δεν μιλησα για εμενα , αλλα για τον ιδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.