Προς το περιεχόμενο

Παγώνει όταν γράφω cd

ronnie79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 2 μέρες όταν πάω να γράψω cd μου παγώνει και χρησιμοποιεί πολλή μνήμη σε σημείο που άν έχω ανοιχτό το windows media player σταματάει να παίζει και ο ήχος ακούγεται με καθυστέρηση

Είχα το nero και αφού ψάχτηκα μέσα εδώ είδα για το NMIndexStoreSvr.exe έκανα απεγκατάσταση του nero με όλα τα αρχεία του και έβαλα το ashampoo πιστεύοντας ότι έλυσα το πρόβλημα αλλα κάνει πάλι τα ίδια χωρίς να υπάρχει το NMIndexStoreSvr.exe και άλλα παρόμοια αρχειάκια του nero

Τί να φταίει??

Δημοσ.

Έλεγξε τη ταχύτητα εγγραφής!

Ενδέχεται το CD Burner σου να έχει παλιώσει ή άσχετα από το αν σου δίνει τη δυνατότητα υψηλής ταχύτητας στην εγγραφή, σε τελική ανάλυση να μη μπορεί να ανταπεξέλθει.

Χαμήλωσε τη ταχύτητα εγγραφής και ξαναδοκίμασε να γράψεις ένα CD.

Δημοσ.

Δοκίμασε και ένα άλλο DVD-RW recorder,μην τυχόν και το δικό σου έχει πρόβλήμα και γι αυτό κολλάει.Επίσης έλενξε-άλλαξε και τα καλώδια σύνδεσης του DVD-RW recorder σου.

Δημοσ.

Αυτά τα έχω κάνει ήδη αλλά θα τα ξανατσεκάρω, εμένα μου φαίνεται σαν κάτι να βραχυκυκλώνει αλλά αυτό γίνετε μόνο στην εγγραφή

Δουλεύει κανονικά όταν κάνω erace το dvd-rw k cd-rw

Θα δοκιμάσω να αλλάξω τα καλώδια μήπως διορθωθεί

Thank's

---------- Προσθήκη στις 15:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:20 ----------

Τελικά κάνει το ίδιο και όταν διαβάζει απο το cd αλλά πολύ λιγοτερο

Έβαλα να παίζει το dvd και παράλληλα είχα ανοιγμένο και το windows media player και παραμόρφωνε το τραγούδι ενώ η μνήμη είναι ok

Να πώ ότι ο pc ειναι core duo 2.5 και το πρόβλημα το εμφάνισε ξαφνικά:-)

---------- Προσθήκη στις 16:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:14 ----------

---------- Προσθήκη στις 16:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:14 ----------

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε

Ενώ είχα ανοιχτό τον υπολογιστή αποσύνδεσα τα καλώδια του dvd και τα σύνδεσα πάλι και αφού του έκανα επανεκκινηση το πρόβλημα λύθηκε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...