gpolic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Χωρις να εχω κανει οτιδηποτε περιεργο, ανοιγω σημερα το PC και δεν βλεπω τιποτα στην οθονη. Ανεμιστηρες κλπ δουλευουνε στο φουλ. Οι δισκοι μαλλον δεν δουλευουν καθολου. Μεχρι στιγμης εχω αλλαξει καρτα γραφικων (εβαλα την παλια μου, που δουλευει σιγουρα) Εβγαλα 2 pci καρτες που ειχα Εβγαλα τα sata καλωδια απο τους δισκους. Εβγαλα ενα case fan που εχω συνδεσει με το fanmate 2 Αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα. Ανοιγω το PC ανεμιστηρες δουλευουν φουλ και στην οθονη τιποτα. Τα φωτα σας συντροφοι !!
nickarmy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 και ι σκληρος να μην δουλεύει (να μην υπάρχει κάν μέσα) η οθόνη θα έπρεπε να άναβε και να έβλεπες κάτι ... σου κάνει κανένα μπιπ ή τίποτα τέτοιο (γιατί μοιρίζομαι πρόβλημα με μητρική?)
gpolic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 φιλε δεν μου κανει μπιπ !!! Στο POST κανονικα εκανε ενα μπιπ αν θυμαμαι καλα Το μηχανημα χωρις μνημες κανονικα πρεπει να αναβει; η οχι ; Για να δοκιμασω και αυτο ---------- Προσθήκη στις 17:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:50 ---------- UPDATE: Συνδεσα το laptop στην οθόνη και δουλευει κανονικα
sukalas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 1ον κάνε clear cmos (ή αλλάζεις θέση στο jumber, ή βγάζεις την μπαταριούλα για 30 sec) .Δες αν postάρει 2ον Άσε πάνω 1 στικάκι ram ,cpu και vga αν δεν ποστάρει πάλι βγάλε ram να δεις αν δουλεύει το διαγνωστικό(μπιπ-μπιπ....μπιπ)Αν όχι ή δεν έχεις ηχειάκι ή η μητρική σου θέλει πέταμα. Έλεγξε και καλώδια τροφοδοσίας..Ειδικά το 4pin(ή 8pin) δίπλα στο cpu.
kwstas_pap Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ε μιας που τα κάνεις όλα άλλαξε και την μπαταρία του bios..
jimmy007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Χωρις να εχω κανει οτιδηποτε περιεργο, ανοιγω σημερα το PC και δεν βλεπω τιποτα στην οθονη.Ανεμιστηρες κλπ δουλευουνε στο φουλ. Οι δισκοι μαλλον δεν δουλευουν καθολου. Μεχρι στιγμης εχω αλλαξει καρτα γραφικων (εβαλα την παλια μου, που δουλευει σιγουρα) Εβγαλα 2 pci καρτες που ειχα Εβγαλα τα sata καλωδια απο τους δισκους. Εβγαλα ενα case fan που εχω συνδεσει με το fanmate 2 Αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα. Ανοιγω το PC ανεμιστηρες δουλευουν φουλ και στην οθονη τιποτα. Τα φωτα σας συντροφοι !! Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και τελικα δεν παταγε καλα η ψύκτρα στον επεξεργαστή και μου εκανε οτι και σε εσενα,ρίξε μια ματια στην ψυκτρα αν παταει καλα!!!
gpolic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω παιδια Εκανα clear to bios Εβγαλα ξαναβαλα ολα τα ρευματα Εβγαλα την ψυκτρα και την ξαναεβαλα Εβγαλα τις μνημες Το μηχανημα ειναι πεθαμενο Αρα μενει επεξεργαστης και μητρικη σωστα?
vasman15 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 και εγω επαθα τα ιδια ,και κατεληξα οτι φταιει ο επεξεργαστης ή η μητρικη κατα συμπτωση asus και επειδη δεν εβγαλα ακρη μιας και ηταν 478 τα παρατησα.μακαρι εσυ να τα καταφερεις.
gpolic Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δοκιμασα τις δυο μνημες ξεχωριστα (μια καθε φορα) και παλι τα ιδια ---------- Προσθήκη στις 20:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:04 ---------- Ευχαριστω φιλε Η δικια μου ειναι μια MSI K9N με AMD X2 3800 Τωρα ψαχνω τις αγγελιες για mobo :-ο
sukalas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω παιδια Εκανα clear to bios Εβγαλα ξαναβαλα ολα τα ρευματα Εβγαλα την ψυκτρα και την ξαναεβαλα Εβγαλα τις μνημες Το μηχανημα ειναι πεθαμενο Αρα μενει επεξεργαστης και μητρικη σωστα? Δύσκολο να είναι ο cpu.
vasman15 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 και εγω που νομιζα οτι οι asus μονο το παθαινουν :-D παντως για μνημες οπως λες δεν το νομιζω ,καλη τυχη
gpolic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω παιδια Βρηκα μεταχειρισμενη motherboard απο τις αγγελιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.