Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο άνοιγμα αρχειων pdf

iwanna-user

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!! υπαρχει καποιο προβλημα οταν κατεβαζω και προσπαθω να ανοιξω αρχεια τυπου pdf. Δεν μου τα ανοιγει παρολο που εχω κατεβασει το adobe reader (http://get.adobe.com/reader/) -τα on line αρχεια pdf τα ανοιγει-. Μηπως γνωριζετε τι συμβαινει??? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!! :)

Δημοσ.

Μήπως είναι κλειδωμένα; Κατά την προσπάθεια που κάνεις να τα ανοίξεις, σου εμφανίζει κάποιο μήνυμα; Μήπως σου ζητάει να δώσεις κάποιον κωδικό για να προχωρήσεις στην ανάγνωση;

Δημοσ.

Ιωάννα, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση το πρόγραμμα. Επίσης θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις το pdf reader της adobe και να βάλεις το foxit pdf reader. Πολύ πιο ελαφρύ.

Δημοσ.
Μήπως είναι κλειδωμένα; Κατά την προσπάθεια που κάνεις να τα ανοίξεις, σου εμφανίζει κάποιο μήνυμα; Μήπως σου ζητάει να δώσεις κάποιον κωδικό για να προχωρήσεις στην ανάγνωση;

σ' ευχαριστω για την ανταποκριση!!!

κοιτα, κατεβαζω το αρχειο και μου λει ειτε ανοιγμα ειτε αποθηκευση. και με τα δυο ανοιγω το αρχειο με το microsoft office και βγαζει κουτακια και κινεζικα γραμματα.προσπαθω να το ανοιξω με το adobe reader και δεν το ανοιγει...

---------- Προσθήκη στις 17:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:09 ----------

Ιωάννα, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση το πρόγραμμα. Επίσης θα σου πρότεινα να αφαιρέσεις το pdf reader της adobe και να βάλεις το foxit pdf reader. Πολύ πιο ελαφρύ.

Εκανα οσα μου ειπες αλλα δεν ανοιγει ουτε τωρα. σ' ευχαριστω παντως για τις συμβουλες σου!

Δημοσ.
... και με τα δυο ανοιγω το αρχειο με το microsoft office και βγαζει κουτακια και κινεζικα γραμματα...

Προσπαθείς να ανοίξεις αρχεία pdf με το word; Λάθος.

Στο κάνει με ΟΛΑ τα pdf ή με συγκεκριμένα; Για παράδειγμα κατέβασε το παρακάτω pdf

http://www.eommex.gr/dm_documents/odigies_ipovolis_4fWwv.pdf

και πες μου αν σου ανοίξει (και με ποιο πρόγραμμα προσπάθησες να το ανοίξεις)

Εγκατέστησες ΚΑΙ το foxit pdf reader αλλά πάλι έχεις πρόβλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...